«PERSONA.TOP» - НАЙКРАЩИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ ЖУРНАЛ УКРАЇНИ

«PERSONA.TOP» - НАЙКРАЩИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ ЖУРНАЛ УКРАЇНИ
43069 ПЕРЕГЛЯДІВ

Практично два роки тому своє життя розпочав відомий в Україні глянцевий журнал «PERSONA.TOP». За доволі коротку історію видання вже встигло отримати статус одного із найкращих глянцевих журналів України. І в цьому дивного нічого немає, адже люди які працюють над журналом вкладають у нього всю свою душу і навіть більше. А персони, про яких публікують розгорнуті та барвисті статті завжди в інтерв’ю цьому виданню відкривають сповна своє серце. В результаті суспільство отримує надзвичайно якісний продукт, аналогів якому практично немає.

Кожен наступний друк «PERSONA.TOP» супроводжується завжди хорошими відгуками як критиків, так і читачів. Також, сьогодні дедалі частіше можна зустріти людей, які задовго до чергового тиражу засипають пошту видання питаннями: «де можна придбати журнал», «з ким буде інтерв’ю на першій шпальті», «як можна забронювати екземпляр або декілька», і т. д. Варто зазначити, що перші тиражі видання виходили номіналом 2000 екземплярів, та як виявилось цього було вкрай мало. І тому, буквально з п’ятого друку журнал почав видаватись тиражем у 5000 примірників. А на сьогодні тиражування становить не менше 8-10 тисяч. Неймовірна цифра, чи не так, адже в наш час новітніх технологій люди здебільшого читають все в електронному виді. Але попри прогрес електронних носіїв ознайомлення з навколишнім світом - «PERSONA.TOP»  навпаки укріплює свої позиції перш за все як друковане видання!!!

 

А все тому, бо люди розуміють, що дух палітурки, запах свіжонадрукованих сторінок, і глибокий сенс кожного рядка в друкованому журналі «PERSONA.TOP» ніколи не замінити штучними сторінками електронних носіїв. Гортаючи сторінки цього видання читач переноситься у незабутній світ переживань, ейфорії та духового задоволення від чітко та з душею викладеної інформації. Крім того, «PERSONA.TOP» - це статус, визнання і гордість для кожного власника хоча б одного із екземплярів видання. Зараз журнал часто зустрінеш в офісах поважних політиків, зірок шоу-бізнесу вищого ешелону та домівках звичайних українців. Також «PERSONA.TOP»  являється практично не замінимим «учасником» у конференц-залах, де в переривав між справами люди можуть поринути у релакс від сторінок цього неперевершеного видання.

Звісно, варто відзначити людей які працюють над цим прекрасним виданням і докладають всі свої сили та вливають душу у кожну сторінку «PERSONA.TOP». Журнал виходить  завдяки згуртованій роботі дружньої команди на чолі із Шеф-редактором Ігорем Аркадійовичем Мізрахом. Неабиякий прояв професіоналізму і душі вкладає у журнал Головний редактор Артем Фляжников, а також вся редакційна колегія: Олена Паламарчук, Іріс Грицун, Ірина Бабенко, Юрій Ващенський, Марія Маловичко, Олексій  Рохманін, дизайнери Олексій Шеремет і Андрій Ерохін, фотограф Сергій Лаврусенко. І звичайно потрібно віддати належне найкращій  друкарні - ТОВ «Перша експериментальна Друкарня» м.Харкова.

Цей популярний глянцевий журнал попри те, що давно уже забрався на вершину усіх можливих ТОП-рейтингів, аж ніяк не припиняє розвиватись та удосконалюватись. А це заслуговує на велику повагу від читачів та видавничих критиків.

Крім того, на сьогодні кожен охочий стати частиною видання, потрапити на сторінки «PERSONA.TOP» може звернутись за телефоном (063) 928-57-43, або написати на ел. пошту: contact@persona.top

 «PERSONA.TOP» ПРОПОНУЄ:   

 

 

 

 

 

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗВЯЗКУ З РЕДАКЦІЄЮ «PERSONA.TOP» 

Тел.:     (063) 928-57-43,

 e-mail: contact@persona.top

Теги: Україна,Украина,Глянцевий журнал ,Глянцевий журнал України,Глянцевый журнал Украины,Журнал,PERSONA.TOP,PERSONA, Ігор Аркадійович Мізрах, Ігор Мізрах,Мізрах,Артем Фляжников,Журналист Артем Фляжников,Фляжников,Олена Паламарчук, Іріс Грицун, Ірина Бабенко, Юрій Ващенський, Марія Маловичко, Олексій Рохманін, Олексій Шеремет, Андрій Ерохін, Сергій Лаврусенко,Лаврусенко,Ерохін,Шеремет,Рохманін,Маловичко,Ващенський,Бабенко,Грицун,Паламарчук,ТОВ «Перша експериментальна Друкарня»,Перша експериментальна Друкарня,Харков
Автор: wikibazacom