Мало не повидирали коси або куди зникла Кейт? В Києві понад пів року розшукують таємничу блудницю

Мало не повидирали коси або куди зникла Кейт? В Києві понад пів року розшукують таємничу блудницю
129666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Давно не секрет, що ринок торгівлі секс-послугами в Україні, як і в багатьох іноземних країнах чітко поділений та «кришується» різними структурами, включаючи правоохоронні органи. Тим не менш, час від часу в нашій державі все ж відбуваються «показові» викриття борделів і навіть чиновників, які частенько користуються послугами «жриць кохання».

Приміром варто лише згадати про випадок із нардепом від «Слуги народу» Богданом Яременко, який прямо під куполом Верховної ради вів переписку з однією із жінок легкої поведінки.

Чи приміром викриття організаторів мережі борделів у Києві та області у 2019 році. Потрібно констатувати, що як би не намагались приховувати всі зацікавлені особи незаконну «торгівлю любов’ю» - рано чи пізно вона все ж випливає на поверхню. Незадоволені клієнти, завищення цін, крадіжки майна «миттєвих коханців» та навіть банальна конкуренція – викриває навіть самих винахідливих продавців і продавчинь секс-індустрії.

Схожа ситуація сталась на початку березня цього року з однією із таких любительниць «віддатись»  за гроші, та мова йде не про викриття правоохоронцями – справа більш пікантна та заплутана. Так, одна молода особа яка довгий період приховувала торгівлю своїм тілом мало не потрапила в руки своїм конкуренткам та їхнім сутенерам. На даний час особу цієї таємничої незнайомки практично встановлено, нею виявилась Катерина Білик(Загородня). Допомогли конкуренткам вичислити викрадачку їхніх клієнтів соціальні мережі, в яких Катя із робочим «позивним – Kate» на-повну красується своїм тілом. Будемо відверті, жінка й дійсно красива, але напрошується питання: то що ж тоді спонукає її шукати миттєвих пригод за гроші із невідомими чоловіками??? 

Мало не повидирали коси або куди зникла Кейт – то що ж сталось в один із березневих днів 2020 року? І чому й по сьогодні вона цікавить певне коло осіб? 

Ось уже понад пів року серед жінок секс-індустрії частенько лунає ім’я Кейт – так званої «індивідуалки», яка час від часу перехоплювала на «чужих» територіях заможних чоловіків, що шукали пригод на стороні. Такими подробицями і по сьогодні діляться жриці кохання із своїми клієнтами, звісно маючи на меті дізнатись чи не промишляє вона секс-послугами й надалі. Щодо березневої історії, то попалась вона доволі банально, і це навіть попри її «10-ти рівневу» конспірацію мало не поплатилась здоров’ям.    

Кейт, вона ж Катерина Білик(Загородня) так би мовити «випадково» потрапляла в ресторани готелів де працює бомонд жінок легкої поведінки не найнижчого, та не найвищого рівня. Там без жодного натяку на свою діяльність заводила розмови із тутешніми секс-рабинями. Практично завжди розповідала одну й ту ж історію, що їй було б цікаво спробувати секс за гроші, та паралельно притримувалась твердження, що ніколи цього не зробить. Адже у неї є маленька дитина та й з грошима проблем у неї немає. Пригощаючи «подруг» вела розмову, що начебто їй просто цікаво – як це все відбувається, і які відчуття у жінок що торгують своїм тілом. Паралельно витягувала інформацію про заможних клієнтів, які щедро віддячують за надані послуги, а якщо щастило то й зразу ж мала можливість їх побачити та кокетливою грою обмінювалась із ними контактами. Та здебільшого витягувала інформацію на постійних клієнтів, що приходять в готелі за так званим графіком, і при наступному їхньому приході – просто перехоплювала їх із пропонуванням «чашечки чаю із продовженням». Звісно, доволі частенько такі «джентльмени» не встоювали перед красою Кейт, тим більше зустріч на вході готелю-борделю із такими послугами чоловіків аж ніяк не бентежило.             

Місця своїх «полювань» Катерина Білик(Зогородня) змінювала часто, практично не появлялась на одній і ті й же точці протягом 2-3 місяців, саме це до березня, давало їй можливість залишатись не помітною. Та відомо, що кількість «місць розпусти» все ж є обмеженою, і «метеликів» часто перекидають з точки на точку. Саме так і було викрито Кейт, яка підкараулила клієнта в якого уже було домовлено на певну годину із заброньованою жінкою легкої поведінки. Такі ситуації на протязі довгого періоду не залишались не поміченими, а тому за Кейт і тимчасовим «бойфрендом за гроші» прослідкували, а згодом у того ж клієнта дізнались що в них відбулось. Звісно, сутенери таку нахабність не пробачили Кейт і вже при наступному знайомстві із черговою «секс-леді» в якої вона витягувала інформацію про багатих клієнтів їй «зкинули наживку» - підставного клієнта. В подальшому вона з ним зустрілась в одному із номерів готелю який він зняв для утіх із хитрою «індивідуалкою». Дальше події розгортались доволі загадково, адже практично з перших хвилин зустрічі Катя Білик напевне запідозрила щось неладне. Зайшовши в номер взяла гроші за послуги та під видуманим мотивом чи то шампанське в барі взяти, чи то в душ сходити – спробувала накивати із готелю, і їй це вдалось. Правда після цього спокійного життя їй вже важко було очікувати, адже і жриці любові, і їхня криша вже знали про її існування. 

Крім того, вона забрала чималу суму за послуги які так і не надала, орієнтовно це не менше 500 доларів США. Такі цифри вона аргументувала своїм клієнтам тим, що не займається секс-послугами, і це в неї мало не вперше. Звісно, більшість любителів сексу на стороні не встоювали перед Кейт, крім того їх вабила так-звана «чистота», те що вона розповідала що не являється повією. 

Після цього грабежу і не виконаних послуг, та напевне невдалої  помсти за «незаконну» діяльність на чужих територіх  багатьом «метеликам» на точках роздали чітке завдання – побачивши Кейт будь-якими методами завести її знову у пастку.

 Довгий період Кейт не виходила на «завдання», але все ж в середині березня її помітили конкурентки в черговому готелі, одна з яких не стримуючи емоцій спробувала накинутись на нахабну «індивідулку», та все що вдалось це вчепитись у волосся та видерти кілька пасм. Після цього – Катя Білик знову розчинилась. Але й по сьогоднішній день її пам’ятають та готові покарати за те, що крала клієнтів. 

Цікаво й те, як вона довгий період залишалась не поміченою. Це пов’язують із тим, що Кейт вступала в контакт виключно один раз із замовником, повторно на зустрічі не йшла. Саме це дозволяло їй залишатись довгий період практично інкогніто. Крім того, буквально після кожної «вилазки» вона змінювала свої контактні дані та локацію підбору клієнтів. Також відомо, що її доволі активно розшукували декілька клієнтів з якими вона мала зв'язок інтимного характеру за грошову винагороду. За словами «колег по цеху легкої поведінки» один із мужчин розшукував її через те, що наче закохався. Ще один, наче через те, що кинула його на гроші – взяла передоплату за зустріч, але на неї не з’явилась. Більше того, інформація що зараз ходить у вузьких колах – нею не задоволений один впливовий бізнесмен, якому вона відмовила у повторній зустрічі, його люди намагаються поближче поспілкуватись із нею. 

Крім того, напевне брак інтимної уваги з боку чоловіків викликав у Катерини Білик(Зогородньої) жагу популяризувати себе в мережі інтернет… як висновок відзняті і згружені нею відео м’яко кажучи еротичного характеру дедалі частіше поповнюють порнографічні сайти. Згідно етичних рамок відео чи прямі ссилки на ці сайти не вказуємо. Та скріншоти ви зможете побачити нижче.

Основні питання які залишається відкритим на сьогодні – що побудило Катерину Білик(Загородню) торгувати своїм тілом, і що буде коли все ж її спіймають, м’яко кажучи - обурені на неї конкурентки???... 

 

Теги: секс-послуги,правоохоронні органи,борделі,Богдан Яременко, Верховная Рада,жінки легкої поведінки,секс-індустрія,Катерина Білик,Катерина Білик(Загородня),Kate, секс,секс-символ,повія,проституція