Міністр інфраструктури Криклій розсварив Україну вже з другою країною підряд

Міністр інфраструктури Криклій розсварив Україну вже з другою країною підряд
152586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спершу його не пустили на зустріч з прем'єром Казахстану, бо український міністр (!) надав казахам (!!) фальшивий тест на КОВІД (!!!). Прем'єру Шмигалю довелося офіційно вибачатися перед казахами. Але то були ще квіточки. Кріклій нас ще й з Польщею розсварив! 

Після того як польська сторона пішля Україні на зустріч і виділили Україні додаткові 5000 дозволів для автомобільних перевізників на кінець 2020 - початок 2021 р., міністр Криклій з блатною простотою написав на ФБ "Дотиснули поляків!" 

Певно - міністр не в курсі що поляки теж читають ФБ, особливо - ФБ міністрів, і в тому числі - українською. Поляки зразу ж заявили, що рішення потребує додаткових консультацій на рівні урядів двох країн. В переклад з дипломатичної на українську це означало: "Ща ми вам проведемо майстер-клас по дотисканню - не раді будете". 

Як ви гадаєте, чим цей скандал завершиться? Віщую - нічим. По-перше, Криклій - явний висуванець самого "потужного міністра" Авакова - від приходу Арсена Борисовича в МВС і до президентських виборів 2019 р., саме в апараті МВС працював Криклій. Ментівські звички, як бачимо, простою зміною роботи не видаляються. 

По-друге - а чьо? Криклій - типовий зелений міністр. Колишній нардеп від "Слуги народу". Знати треба, Криворізька школа економіки = гопота з 95-го кварталу + шоу "Квартал-95".

Джерело

Теги: Міністр інфраструктури,Владислав Криклій,Криклій