СЬОГОДНІ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ В ІСТИННО ВЕЛИКОЇ ЛЮДИНИ - МІЗРАХА АРКАДІЯ АНАНІЙОВИЧА, ПРЕКРАСНОГО БАТЬКА, ЛЮБЛЯЧОГО ЧОЛОВІКА, НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО ДІДУСЯ ТА ГЕНІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА, НАСТАВНИКА! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

СЬОГОДНІ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ В ІСТИННО ВЕЛИКОЇ ЛЮДИНИ - МІЗРАХА АРКАДІЯ АНАНІЙОВИЧА, ПРЕКРАСНОГО БАТЬКА, ЛЮБЛЯЧОГО ЧОЛОВІКА, НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО ДІДУСЯ ТА ГЕНІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА, НАСТАВНИКА! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
146075 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як досягнути успіху в житті? – Цим питанням задаються чи не всі жителі нашої планети, і частина – знаходить відповіді на нього та добиваються заповітних вершин. Але як зробити так, щоб ціле життя було великим успіхом, наповненим значущими досягненнями – знають одиниці. А серед цієї когорти, без перебільшення Великих людей в перших рядах твердо крокує сьогоднішній іменник – професор, ректор Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва, педагог з 38-річним стажем, прекрасний батько, люблячий чоловік та неперевершений дідусь - МІЗРАХ АРКАДІЙ АНАНІЙОВИЧ.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС - АРКАДІЄ АНАНІЙОВИЧУ! ВИ ГЕРОЙ НАШОГО ЧАСУ! ВИ ВЕЛИКА ЛЮДИНА, ЯКА ВИХОВИЛА ДВОХ ПРЕКРАСНИХ СИНІВ ІГОРЯ ТА АНАТОЛІЯ! ВИ ЛЮБЛЯЧИЙ ЧОЛОВІК СВОЄ ПРЕКРАСНОЇ ДРУЖИНИ МАРІЇ! ВИ НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ ДІДУСЬ СВОЇХ ВНУКІВ І ЧУЙНИЙ ПЕДАГОГ ТА ДРУГИЙ БАТЬКО ДЛЯ СВОЇХ СТУДЕНТІВ! ВИ ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ!!! ВІТАЄМО ВАС!!!

Мізрах Марія і Мізрах Аркадій. 53 роки разом!

Лікар-дерматовенеролог вищої категорії Анатолій Мізрах та відомий політичний експерт Ігор Мізрах

Сьогодні у Аркадія Ананійовича День Народження - і дай Боже кожному, озираючись на пройдений життєвий шлях, бачити там стільки ж приводів для гордості як у нього!!! Щаслива сім’я, розумні та відомі діти, успішна наукова діяльність , справа всього життя - відомий на всю Україну Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва – і це явно не все, що ховається за мужніми плечима «винуватця» сьогоднішнього свята.

Знання, досвід та любов до дітей - ось саме те, що є запорукою успіху в житті та допомагає справлятися з будь-якими труднощами Аркадію Ананійовичу. Та найголовнішим його досягненням поправу можна вважати те, що свої знання і любов він передає своїм дітям, внукам та студентам!!!

Аркадій Ананійович – це приклад мужності, відповідальності, сили, втілення поняття «справжній мужчина». Він батько яким гордяться діти, він чоловік, який ні на мить не поставив під сумнів любов до своєї дружини, педагог – якого наслідує не одне покоління студентів! Аркадій Ананійович – це людина, яка своїм життя доводить всім просту істину: доброта, любов, щирість і трошечки настирної праці – роблять цей світ кращим.

Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Нехай успіх, радість і натхнення й надалі будутьВашими постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Весни в душі, тепла рідних, взаєморозуміння та щирості, мільярдів щасливих моментів, виконання бажаного, райдужного настрою, квітучого здоров’я, безперервного позитивного потоку подій, життєрадісності, всепоглинаючої і справжньої любові від близьких. Анайголовніше, залишайтесь такою ж природною, чуйною, щирою і душевною людиною - якою Ви є на протязі всього життя!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС - АРКАДІЄ АНАНІЙОВИЧУ!

З НАЙКРАЩИМИ ТА НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ ВАШІ ДІТИ, ДРУЖИНА ТА ВНУКИ!!!

Теги: Мізрах Аркадій, Ігор Мізрах,Аркадій Ананійович Мізрах,Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва,Мізрах,Мизрах Аркадий Ананьевич