МИЗРАХ ИГОРЬ «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ» - ЗА ЛАШТУНКАМИ! ТАК НАРОДЖУЮТЬСЯ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІ ХІТИ, ЩО ЖИВУТЬ В СЕРЦЯХ СЛУХАЧІВ ВІЧНО!

МИЗРАХ ИГОРЬ «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ» - ЗА ЛАШТУНКАМИ! ТАК НАРОДЖУЮТЬСЯ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІ ХІТИ, ЩО ЖИВУТЬ В СЕРЦЯХ СЛУХАЧІВ ВІЧНО!
172435 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Аркадійович Мізрах - політичний експерт, юрист, громадський діяч, музикант, продюсер. Але найточніше буде сказати: Ігор Мізрах – надзвичайно творча особистість, яка багатогранними талантами і сміливістю не перестає дивувати своїх навіть самих закадичних  ворогів. Він не боїться бути собою, вміє блискуче жартувати, вважаючи, що почуття гумору допомагає вирішувати навіть найскладніші ситуації. Підтвердження цьому – його шедевр творчості, найкращий літній хіт десятиліття - «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ».

Скріншот: сайт vse.media

Прослухати та скачати -  МИЗРАХ ИГОРЬ «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ»

Та якщо саму пісню і ">оригінальний кліп на неї у ЗМІ неодноразово висвітлювали, то сам процес зйомок довгий період практично залишався загадковим. Сьогодні ж ми вирішили привідкрити цю захоплюючу історію виникнення цього, без перебільшення великого шедевру творчості Ігоря Мізраха. Впевнені, що супер хіт «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ» - житиме у серцях слухачів вічно!

Минуло уже понад два роки, як була написана пісня «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ» і знятий на неї кліп.  Автори пісні Сергій Жоров і Олександр Матієнко створили справжній супер хіт. Кліп знято супер професійним режисером Олексієм Ясаковим, за сценарієм Анни Максимчук!

Від імені редакції висловлюємо величезне спасибі всім, хто працював над кліпом, адже нам як слухачам під час неодноразового перегляду – він приносить неабияке задоволення.

Зараз з упевненістю можна сказати, що вийшов справжній супер хіт, який звучить на радіо, грає в телефонах, стоїть на рінгтонах і виривається з вікон проїжджаючих машин. Це вийшов справжній продукт від справжніх майстрів своєї справи.

«А все починалося жартома ... В загальному: згадав молодість, коли стояв на сцені, грав і дурачився! Тепер, після прем'єри кліпу навіть не віриться в те, що вийшов реальний ХІТ» - висловився після прем’єри кліпу Ігор Мізрах. 

Не будемо втомлювати вас довгим текстом, тому пропонуємо перейти до перегляду – що ж  відбувалось за лаштунками зйомок кліпу «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ»?!

ЦІКАВО ЧИ НЕ ТАК?! – САМЕ ТАК НАРОДЖУЮТЬСЯ СПРАВЖНІ ХІТИ ЩО ЖИВУТЬ В СЕРЦЯХ СЛУХАЧІВ ВІЧНО!

ВПЕВНЕНІ, ЩО ПІСЛЯ ПЕПРЕГЛЯДУ «Backtage КОЖЕН З НАС СХОЧЕ ВЧЕРГОВЕ ЗАНУРИТИСЬ У САМ ОРИГІНАЛ ШЕДЕВРУ!

Теги: Ігор Аркадійович Мізрах, Ігор Мізрах,Мой папа вырулит, Игорь Мизрах Мой папа вырулит, Мой папа вирулит песня, Игорь Аркадьевич Мизрах,Мизрах музыка,Мизрах песни