Із святом любі друзі! Хелловін під звучання «Ніч яка місячна» у виконанні Ігоря Мізраха та Марії Максакової здивує кожного! Стильно і неординарно – нова версія кліпу на відомий хіт!

Із святом любі друзі! Хелловін під звучання «Ніч яка місячна» у виконанні Ігоря Мізраха та Марії Максакової здивує кожного! Стильно і неординарно – нова версія кліпу на відомий хіт!
188467 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хелловін – дуже своєрідне свято, практично не схоже на всі інші свята. Його критикують, його не сприймають, його навіть десь пропонують заборонити. І на тлі цього всього популярність Хелловін посилюється і поширюється з неймовірною швидкістю в цілому світі, зокрема й в Україні.

Хелловін походить від стародавнього кельтського свята жнив та днів мертвих. Традиція виникла понад 2 тисячі років тому. Древні кельти, які жили на території сучасної Великої Британії, ділили рік на дві частини – світлу і темну (літо і зиму). І коли темна частина змінювала світлу (наприкінці жовтня), у кельтів починалися гучні гуляння – Самайн. Традиційними кольорами Хелловіну є чорний, який символізує смерть і темноту ночі, і помаранчевий – символ збору урожаю в році, що минає.

Сьогодні – це час лякати і лякатися! А ще дивуватись всьому що відбувається навкруги!

Політичний експерт, музикант, продюсер Ігор Мізрах та Оперна Діва Марія Максакова коли вперше випустили у світ своє дуетне виконання надзвичайної композиції «Ніч яка місячна» - здивували позитивно  навіть найприскіпливіших критиків та закохали в себе мільйони українців.

Романтика зазвучала по-новому, сучасно, глибоко і заворожуюче", – так написали музичні критики.

Але ці прекрасні виконавці не зупиняються ні на мить, і хочуть приємно дивувати своїх слухачів знову і знову. А тому до сьогоднішнього свята підготовили невеличкий сюрприз – версію кліпу на пісню «Ніч яка місячна» в стилі Хелловін.

Стильно, а головне неординарно – і як завжди прямо в ціль. Такого ви точно не чикали!

Із святом любі друзі! Прийміть теплі слова привітання від Ігоря Мізраха та Марії Максакової рядками цього неперевершеного виконання «Ніч яка місячна»!  

Теги: Игорь Мизрах & Мария Максакова «Ніч яка місячна»,Игорь Мизрах,Мария Максакова,Ніч яка місячна,песня Ніч яка місячна,Мизрах Максакова,песня Мизрах Игорь,музыка Мизрах Игорь,Хелловін , Ігор Мізрах,Самайн,Марія Максакова
Автор: admin.politica.com.ua