ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020: меценат, співак та громадський діяч Ігор Мізрах отримав чергову нагороду та заспівав свій шедевр «Мой папа вырулит»

ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020: меценат, співак та громадський діяч Ігор Мізрах отримав чергову нагороду та заспівав свій шедевр «Мой папа вырулит»
151138 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 жовтня в Києві в готелі «Турист» та ресторані «Franchesco» відбулась офіційна церемонія нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020.

Гостями події були найвідоміші представники духовенства, державної влади та дипломатичного корпусу, бізнесмени та інвестори, меценати, еліта, митці, політики, зірки естради та спортсмени Києва та Київської області. Цю подію супроводжували виступи зірок українського шоу-бізнесу – співаків Олега Корбаня-Далласа, Егора Грея та Ігоря Мізраха, співачок Ксанті та Софії Егорової, а також виступ Менталіста Таємничого Макса. Ведучими церемонії стали акторка, блогерка, ведуча Рудика Єлизавета та радіоведучий, автор Сергій Комаровський.

Приємно констатувати, що серед переможців був й відомий політичний експерт, директор, меценат, співак та громадський діяч – Ігор Аркадійович Мізрах.

І чи не найголовнішою родзинкою цього великого дійства став виступ на сцені саме Ігоря Мізраха, який на прохання організаторів та запрошених гостей виконав свій шедевр творчості  - «Мой папа вырулит»

Варто відзначити, що це далеко не перша нагорода, яка цього року знайшла Ігоря Мізраха. От приміром,  19 вересня у великому залі ресторанно-готельного комплексу KNZS цього неперевершеного музиканта, мецената, політичного експерта і просто хорошу людину було нагороджено почесним званням «Особисість року»

Ми дуже горді, що на нашій славній українській землі проживають такі істинно великі люди як Мізрах Ігор Аркадійович. І від імені редакції щиро бажаємо йому міцного здоров’я, благополуччя, миру, щастя, любові і найголовніше – все нових і нових злетів на благо нашого народу.    

Теги: ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020,Ігор Мізрах,Мой папа вырулит, Игорь Мизрах Мой папа вырулит,політики,бізнесмени,Сергій Комаровський,Ігор Аркадійович Мізрах,Мизрах Игорь музыка,музыка,шоу бизнес, Игорь Аркадьевич Мизрах,Мизрах