І ця людина хоче очолити Обухівську ОТГ?! – Олександр Левченко, коротко із фактами про чинного мера, екс-регіонала, що узурпував владу в Обухові, а сьогодні вже «покірний слуга»…

І ця людина хоче очолити Обухівську ОТГ?! – Олександр Левченко, коротко із фактами про чинного мера, екс-регіонала, що узурпував владу в Обухові, а сьогодні вже «покірний слуга»…
151605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про чинного мера міста Обухів Олександра Левченко, а сьогодні кандидата від «Слуги народу» на пост Глави однойменної громади - місцеві жителі можуть розповісти чимало історій, у ЗМІ можна знайти не менше публікацій, та й у правоохоронців на нього є своя «контрольна папка» із кримінальними провадженнями. І це все, на превеликий жаль, аж ніяк не є свідченням того, що пан Левченко вже втретє повинен очолити місцеву владу, більше того, навпаки - факти його діяльності при владі наштовхують на питання: «І ЦЯ ЛЮДИНА ХОЧЕ ОЧОЛИТИ  ОБУХІВСЬКУ ОТГ???! А СОВІСТЬ ДЕ ВІН ЗАГУБИВ, ЧИ ЇЇ В НЬОГО НІКОЛИ І НЕ БУЛО???!»

Не будемо зараз писати «мемуарів», і не будемо за когось агітувати, лише хочемо звернутись до тих всіх людей яким Олександр Левченко «насипав гречки», роздав по 1000-1500 грн за голос, чи іншим чином стимулював вчергове продати їх свій рідний край?!

Шановні жителі Обухівської ОТГ! Пам’ятайте, що продавшись на виборах особисто – Ви продаєте майбутнє своїх дітей та внуків!!! 

А саме важливіше – гляньте кому Ви продаєтесь?! Чи варто страждати Вам ще один термін  перебування при владі Олександра Левченко?! – якщо так, то голосуйте за нього, але закарбуйте собі, вже 26 жовтня – дороги назад не буде!!!

Ось коротко тільки факти діяльності мера Олександра Левченко! – «ДУ-МАЙТЕ», адже «Слуги народу» явно не розуміють сенсу цього слова, по іншому – екс-регіонал, і прихильник Порошенка не потрапив би в їхні ряди!!!     

Пункт 1: «Політичний колобок», який заради грабування свого народу «цілував руки» регіоналу екс-прем’єру Миколі Азарову, клявся у вірності Ігорю Кононенко, близькому другові П. Порошенко, а тепер з легкістю величає себе «Слугою народу».  

Чинний мер Обухова, а сьогодні й кандидат на посаду Обухівської ОТГ Олександр Левченко може дати майстер-клас всім безпринципним кар’єристам які від виборів до виборів міняють політичні партії як «шкарпетки». У цьому плані він справжній гуру, адже покажіть ще хоча б когось, хто б з легкістю на кожних наступних виборах потрапляв у провладні політичні партії: 2012 рік – «Партія Регіонів»; 2015 рік - «Наш Край», проект Порошенка-Кононенка; і ось 2020 рік – «Слуга народу». З цього каскаду партій із практично протилежними риториками він потрапляє у всі! Чому?! Невже в нього немає чіткої своєї думки розвитку країни, регіону?!... Та ні, для чого йому це, коли на меті простий і цинічний грабіж народу! А які лозунги, і під якими кольорами їх говорити – цілком не важливо, головне щоб була змога бути біля «корита»…

Левченко Олександр Миколайович, який висувається від партії “Слуга народу” - це той самий Левченко, який прославився тим, що з перемогою на виборах в 2012 році його особисто приїжджав привітати екс Премєр-міністр-втікач Микола Азаров. Це той самий Левченко, який підтримував «Партію Регіонів» у тому, щоб Україна не вступила в Євросоюз, і так той самий, що підтримував всіх друзів агресора і вбивцю Путіна. І якби в той час, «регіони» втримались при владі, то з легкістю і без вагання вклонився вищезгаданому президенту ворожої держави!!! Олександр Левченко на протязі і наступних років чітко доводив, що він  «Риг» за покликанням!!! Яскравим прикладом цього є ">інтерв’ю журналістам видання «Голос народу» в 2018 році, коли мер міста заявив, що Обухів – не європейське місто, тим же підкреслив що рухатись в сторону ЄС в нього наміру зовсім немає!!!

Пункт 2:  Махінації із землею громади та кришування незаконних забудовників. 

Злочини на посаді мера для Олександра Левченко це буденність, звична справа на якій він сколотив мільйонні статки. Обухівський міський голова Київської області Олександр Миколайович Левченко обікрав громаду міста, безкоштовно виділивши 1,15 га землі в м. Обухові на м-н "Стожари" під реалізацію схеми житлово-будівельного кооперативу (ЖБК) "Кальміус", прикриваючись патріотизмом та нібито бажанням вирішити житлові проблеми внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО.

По цій справі Служба Безпеки України порушила кримінальну справу та вручила Олександру Левченку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Скріншот: сайт interfax.com.ua

Житловий комплекс "Нектарний": Левченко перебуваючи в бандитському зговорі допоміг змінити (перейменувати) адресу знаходження будинку – з «А» на «Б» по вулиці Київська 174, м. Обухів. Скандальна голова ЖБК Світлана Зінченко подала запит на зміну адреси – Міська рада на чолі із Олександром Левченко цей запит без вагання погодила. Чому так вчинив мер Левченко??? Невже з доброї волі – звісно що ні! І такі його дії є явним свідченням того, що він кришує незаконних забудовників, зрозуміло що не безплатно.

Також, мер Левченко займається кришуванням незаконних забудов по вулицях  Зарічна 22 і Зарічна 21/1 в Обухові.

Скріншот: сайт kievvlast.com.ua

Пункт 3: Зневага до людей які намагаються заробити на «кусок хліба» для своєї сім’ї. 

Мер Олександр Левченко в одному із інтерв’ю  зробив ряд несподіваних заяв. Зокрема пан Левченко сказав, що всі таксисти - лодарі і їм потрібно йти працювати на завод, а не сидіти вичікувати клієнтів!

Пункт 4: Неодноразові фальсифікації виборів, заради того щоб залишатись при владі.

Мова йде про так звані «каруселі», які ним використались у 2012 році і «мертві душі» у 2015 році. 

Скріншот: сайт grani.info

Також у ЗМІ було опубліковано, що  Левченко може бути причетний до фальсифікацій і виборів 2020 року. А також була інформація і про те, що чинний мер мав хитрий намір звинуватити іншого кандидата у фальсифікаціях, але журналісти це все розсекретили і привели факти які свідчать що команда Левченко банально намагалась очорнити конкурентів.   

Пункт 5: Шокуючі дані з біографії мера Обухова Левченко  - мав не традиційні схильності в плані статевого життя.

Та якщо ви думаєте, що корупція, злочини проти місцевого населення – це апогей у біографії Левченко, то дуже помиляєтесь. Є дещо набагато жахливіше, те що досі практично залишалось засекреченим під грифом «секретно» в архівах КДБ, а саме те, що теперішній мер Обухова мав не традиційні схильності в плані статевого життя. Якщо прямо говорити, то він світився у скандалах з педофілією та розбещенням неповнолітніх. Всі добре пам’ятають крилатий вислів: «У Радянському союзі сексу не було». Зрозуміло, що його не те щоб не було – звісно він був, але про це не прийнято було відкрито говорити. А тепер, уявіть що відбувалось коли когось підозрювали або ловили на збоченнях – це все тримали під максимальної секретністю, адже в світі ніхто не мав знати про такі речі в Радянському союзі. Тоді не сам злочин був важливий – а важливо було все максимально приховувати. Саме тому, багато педофілів залишались без покарання, максимум з ними відпрацьовували агенти КДБ і чітко роз’яснювали що їх поставили в чергу «до стінки».

З 1980 по 1984 рік – товариш Левченко був завідувачем  відділу комсомольських організацій в Обухівському райкомі ВЛКСМ, і це навіть чітко зазначено в нього в біографії. І ця посада курувалась і квотувалась КДБ, а архіви поки що в Москві, та деякі дані все ж випливають на поверхню. В цей час соціальна база ВЛКСМ  була практично на своєму піку, і до неї приймалися практично всі учні загальноосвітніх шкіл. За специфікою своєї роботи Олександр Левченко в цей час практично постійно проводив бесіди із неповнолітніми молодими людьми. Зокрема, він полюбляв «повчальні сеанси» віч на віч із малолітніми дівчатками та хлопчиками. І, нажаль, ці сеанси за закритими дверми під прикриттям любові до комсомолу перетворювались на знущання над дітьми. Дівчатка, хлопчики – особливо він не перебирав, головне отримати насолоду від збочень. Жертв його хворої похоті в цей час було чимало, але йому все сходило з рук: то діти під його погрозами просто мовчали, то батьків він лякав проблемами з «партією», або коли ситуація виходила з підконтролю – то просив заступництва від друзів з КГБ. А ці в свою чергу, прикривали його, адже через такі його хворі прояви «любові» - й самі могли поплатитись.

Та в 1984 році навіть у друзів КГБ-шників увірвався терпець, тоді Олександра Левченка й зняли з значимої посади завідуючого відділом комсомольських організацій в Обухівському райкомі ЛКСМУ і перевили працювати на завод – подальше від дітей. Саме так він потрапив на Обухівський завод вентиляційних виробів та конструкцій, де працював на посаді інженера виробничо-даспетчерського відді­лу, старшим інженером по виробництву, начальником цеха.

Саме робота на заводі та чіткі «рекомендації» працівників КГБ зуміли тоді приструнити бравого любителя розбещень неповнолітніх. Хоча, навіть працюючи на заводі ходили чутки, що декілька разів він таки вступав в контакти із дітьми, але дивним чином виходив сухим із води.

Зрозуміло, що таких «пунктів» у Левченко є набагато більше, але жителі Обухівщини й самі все добре знають, а тому шанси на перемогу у нього мізерні! Просто напрошується логічне питання:

І ця людина хоче очолити Обухівську ОТГ?!...

Теги: житловий комплекс «Нектарний»,ЖК Нектарний,Мер Обухова, мер Обухова Левченко,Александр Левченко Обухов,Світлана Зінченко, Олександр Левченко,Левченко ,махінації ,забудовники ,довгобуд,Обухів,Обухів вибори,Олександр Левченко Обухів,Левченко Обухів,Обухівська ОТГ,Левченко,Сергій Клочко,Віталій Гут,Володимир Мельник,Левченко Олександр Миколайович,Обухівська райрада,Левченко Олександр,Микола Азаров,Слуга народу,партія регіонів,Левченко вибори,Кальміус,Мер Обухова Олександр Левченко,Левченко Александр Обухов,ЛОМ,Олександр Левченко, Олександр Левченко фальсифікації, кандидат на пост Глави Обухівської міської ⦁Олександр Левченко, партія «Слуга народу» Олександр Левченко, вибори, Приватбанк,підкуп,Александр Левченко биография,Обухов,Лариса Ільєнко,Ігор Лавренюк,місцеві вибори,Богдан Яцун,Віктор Малишев,Олександр Миколайович Левченко ,Богдан Іванович Яцун,ОТГ, ⦁Олександр Левченко , Лариса Ільєнко «Батьківщина», Лариса Ільєнко голова Обухівської районної ради, кандидат на пост Глави Обухівської міської ОТГ Лариса Ільєнко, “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Лариса Ільєнко,Ільєнко, Ігор Васильович Лавренюк,Лавренюк,Яцун,Віктор Олександрович Малишев,Малишев,Майдан,АТО,Голова Обухівської районної ради,ВПО,ЖБК, Служба Безпеки України,Україна,Украина,Служба безпеки,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Вибори ,Вибори в Обухівській ОТГ,Глава Обухівської ОТГ,Глава ОТГ, місцеві вибори-2020, місцеві вибори,саботування,саботування місцевих виборів
Автор: admin.politica.com.ua