Мер Обухова Левченко «за відкат» кришує махінації забудовників ЖК Нектарний, і не тільки?… Чому люди страждають від вашої жадібності і хто відповість за смерть дитини? – невже ви, пане мер?

Мер Обухова Левченко «за відкат» кришує махінації забудовників ЖК Нектарний, і не тільки?… Чому люди страждають від вашої жадібності і хто відповість за смерть дитини? – невже ви, пане мер?
146566 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже більше десяти років недобудований житловий комплекс «Нектарний», «зустрічає» усіх, хто приїжджає до Обухова. За цей час у довгобуда було вже кілька власників, але ситуація із здачею квартир залишається у «мертвій точці». До того ж, безвідповідальність забудовника і місцевої влади на чолі із мером Олександром Левченко призвела вже до великої трагедії –  у квітні 2019 року на території «Нектарний» загинула дитина.

Житловий комплекс "Нектарний" в Обухові від якого страждають інвестори пішов злочинним  шляхом - продав одні і ті ж квартири кільком власникам. Там багато чого коїлось, зокрема голова ЖБК Світлана Зінченко підробила документи, збільшивши нумерацію квартир на 95 номерів. Фіктивні квартири Зінченко продала, а гроші в сумі 62,5 млн. грн. поклала в кишеню. Та чи можливі такі махінації без участі влади міста?! – звісно що ні!

Люди неодноразово звертались за допомогою до чинного мера Обухова Олександра Левченко, але він просто вводив всіх в оману марними зустрічами. А все тому, що допомагати людям у нього ніякого наміру й не було, адже всі його дії наводять на висновок  - що Левченко «за відкат» кришує махінації забудовників ЖК Нектарний.

Щоб унеможливити добитись отримання свого законного житла інвесторами - Левченко перебуваючи в бандитському зговорі допоміг змінити (перейменувати) адресу знаходження будинку – з «А» на «Б» по вулиці Київська 174, м. Обухів. Скандальна голова ЖБК Світлана Зінченко подала запит на зміну адреси – Міська рада на чолі із Олександром Левченко цей запит без вагання погодила. Чому так вчинив мер Левченко??? Невже з доброї волі – звісно що ні! І такі його дії є явним свідченням того, що він кришує незаконних забудовників, зрозуміло що не безплатно.

Жадібність і цинічність Олександра Левченко, на превеликий жаль, привела до великої трагедії – на Великдень 2019 року там загинула 14 річна дитина. 

Скріншот: сайт poglyad.tv

Справ в тому, що недобудовану висотку облюбували місцеві підлітки. Чи то у пошуках адреналіну, чи у бажанні зробити селфі на будівлі, дітей «Нектарний» дуже приваблює. Охорони нормальної там не було, навіть загорожа й та відсутня.

Якби Олександр Левченко відносився правильно до своїх обов’язків, а не кришував за відкат забудовника – цього б не сталося! А так, хто тепер поверне життя дитини? Хто відповість? – забудовник? Чи мер який кришує цього забудовника? Хто?... І забудовнику, і Левченко немає діла до цієї дитини, як і до інвесторів які роками страждають від жадібності цього тандему цинічного збагачення на людських долях!!!

Хоча, що говорити про житловий комплекс "Нектарний", якщо кришування забудовників для Олександра Левченко є буденною справою. Так приміром, будучи «РИГ-ом» за покликанням і авторитетом на прізвисько Л.О.М в 2017 році  Обухівська міськрада на чолі з Левченко дозволила фірмі радника екс-прем'єра Азарова продовжити забудову райцентру.

Скріншот: сайт kievvlast.com.ua

А згодом мер Левченко знову влип у черговий скандал із кришуванням незаконних забудов, цього разу по вулицях  Зарічна 22 і Зарічна 21/1 в Обухові.

Скріншот: сайт kievvlast.com.ua

Як бачимо, кришування незаконних забудовників для мера Обухова Олександра Левченко є буденними справами, і на його жагу цинічного збагачення навіть не вплинула смерть 14-річної дитини.

Скільки це ще буде продовжуватись??? Скільки ще страждатимуть від його рук прості люди???  Чи що потрібно щоб ще хтось загинув, щоб він уже почав думати про людей??? 

Теги: житловий комплекс «Нектарний»,ЖК Нектарний,Мер Обухова, мер Обухова Левченко,Александр Левченко Обухов,Світлана Зінченко, Олександр Левченко,Левченко ,махінації ,забудовники ,довгобуд,Обухів
Автор: admin.politica.com.ua