ЩО ВІДОМО ПРО АНДРІЯ СЕНЮКА – КАНДИДАТА НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ВЕЛИКОМОСТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ЩО ВІДОМО ПРО АНДРІЯ СЕНЮКА – КАНДИДАТА НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ВЕЛИКОМОСТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
145472 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Твердо стою на ногах, маю добрі контакти на всіх рівнях органів державної влади з проукраїнськими політиками, які можна використати для залучення коштів з різних бюджетів для впровадження та фінансування необхідних проектів в громаді та залучення інвестицій» - Андрій Сенюк.

Біографія Андрія Івановича Сенюка - кандидата на посаду Голови Великомостівської міської ради

Народився 30 червня 1981 року в с. Двірці, в сім’ї службовців. Батько Сенюк Іван Михайлович більшість часу пропрацював інженером на заводі ВАТ «Елегал», пізніше в ТОВ АДС. Зараз на пенсії. Мама Сенюк Марія Іванівна працювала економістом фабрика ВАТ «РАТА» та ТзОВ «Галвемо», в даний час перебуває на пенсії.

Прадід по лінії батька був солтисом с. Двірці в 30-х роках, а також сім’я мала власні землі, за що органами НКВД всі були вивезені на Сибір в Красноярський край на 8 років. Після заслання всі повернулися назад с. Двірці. У 1989 році всі реабілітовані.

Подібна ситуація трапилась в родиною мами, де прадід в першу хвилю поїхав на заробітки в Канаду, приїхав купив землю та ліси. Був старостою села. Після війни органи НКВД через небажання вступати в колгосп вивезли всіх в Алтайський край на Сибір. Після відбування заслання вся сім’я за виключенням прадіда, який помер в Сибірі повернулася в с. Двірці. Реабілітовані в 1989 році.

1998 році з відзнакою закінчив середню школу с. Двірці Сокальського району Львівської області.

Освіта вища, закінчив з відзнакою Український державний лісотехнічний університет та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

На завершальному етапі знаходиться кандидатська робота.

Пройшов стажування в Міністерстві екології та природних ресурсів України, Державній комісії по запасах корисних копалин України, в Національній школі публічного адміністрування імені Леха Качинського (KSAP) у Варшаві.

З 2004 по 2008 рік працював на посадах молодшого, наукового та старшого наукового співробітника в науково-дослідному секторі Національного лісотехнічного університету України.

З 2008 по 2017 роки, засновник, директор ряду підприємств в галузі транспорту, енергетики, видобувних гірничих підприємств, газової промисловості.

2017 – по даний час начальник управління охорони природних ресурсів департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Постійно беру активну участь в громадському житті, був засновником екологічних організацій, депутатом 2 скликань Сокальської районної ради, працював помічником народних депутатів України Вязівського Володимира Михайловича, Ключковського Юрія Богдановича, Васюника Ігоря Васильовича.

2015 р. – до цього часу, депутат Сокальської районної ради від Політичної партії «Громадянська позиція», голова комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку села.

2016 р. - розпорядженням Сокальської районної ради, за погодженням Департаменту екології та природних ресурсів та Сокальської районної державної адміністрації призначений куратором ініціативної групи із створення національного природного парку «Надбужжя» імені Блаженного Любомира Гузара на території Сокальського району, робота над створенням якого сьогодні ведеться в районі.

У 2017 році ініціював та організовував висадження алеї лип вздовж траси Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Львів, загальною протяжністю 3550 метрів.

У квітні 2018 року був одним з ініціаторів та організовував встановлення рекорду України у категорії «Жива природа» - висадка найдовшої алеї лип в Україні протяжністю 5750 м вздовж дороги Р-15 Ковель- Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква та стіни лісу Бутинського лісництва Великомостівської міської ради.

Ініціатор створення ряду об’єктів природно-заповідного фонду з метою збереження природи області, найбільші з них – національний природний парк «Надбужжя» імені Блаженнішого Любомира Гузара в Сокальському районі, національний природний парк «Королівські Бескиди» у Старосамбірському районі, ботанічного заказника загальнодержавного значення «Малополіський шафран», ботанічного заказника місцевого значення «Двірцівський» на Сокальщині, ботанічного заказника загальнодержавного значення «Долина Ірисів» в Миколаївському районі та інші.

Ініціював програму в Сокальському районі з паспортизації старовікових дерев та створення комунальних станцій в Великомостівській ОТГ, Белзькій та Сокальській ОТГ.

В результаті вже розроблені детальні плани під 5 комунальних сонячних станції в с. Корчів, м. Белз, с. Хоробрів, с. Тартаків, м. Великі Мости (знаходиться на завершальному етапі), а комунальне підприємство Хоробрівської сільської ради, яке найшвидше з усіх розробило необхідну документацію, вже до кінця року буде мати проект будівництва комунальної сонячної станції.

Безпартійний. Одружений. Разом з дружиною Уляною виховує двох синів Юрія та Северина.

Теги: Андрій Сенюк, кандидат на посаду голови Великомостівської міської ради, кандидат на посаду голови Великомостівської міської ради Андрій Сенюк, Великі Мости Андрій Сенюк, Село Двірці, Село Волиця, Сокальський район, Львівська область, депутат Сокальської районної ради Андрій Сенюк, Великомостівська ОТГ, Великомостівська об’єднанана територіальна громада, Сенюк Андрій Іванович, Сенюк Андрій Іванович самовисуванець, Розвинена і заможна громада – успішна Україна, Розвинена і заможна громада – успішна Україна Андрій Сенюк
Автор: admin.politica.com.ua