Іван Баканов: З Днем Захисника України!

Іван Баканов: З Днем Захисника України!
183179 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні друзі та колеги!

За довгу історію українці навчилися захищати свої кордони. Бо Україна для нас – не лише територія, а частина душі. З нею ми пов’язуємо своє життя і майбутнє.

З давніх часів ми об’єднувалися перед загрозами. Так було за Київської Русі і в козацьку добу. Так було у 2014 році, коли разом – добровольці, волонтери і військові – робили все можливе, аби врятувати державу і загалом нашу ідентичність. 

Так залишається і тепер, коли тисячі захисників тримають лінію оборони на сході. Саме вони і є тим надійним щитом, завдяки якому вся країна живе мирним життям: виховує дітей, працює, розвивається.

І в кожен з історичних моментів українці усвідомлюють: важливо не лише, чим ти жертвуєш, а й – заради чого. Країна, в якій ти народився, виріс і виховуєш дітей – це те, за що варто боротися до кінця. 

Ми повинні пам’ятати всіх Героїв, хто загинув за Україну, шанувати їхні родини і далі продовжувати боротьбу – всі разом. Бо День захисника України – свято не лише військових. Це свято всього українського народу. 

Бажаю, щоб традиція – захищати Україну не лише зброєю, а й серцем – завжди приносила нам результат: волю, свободу та гідне життя для кожного громадянина! І обов’язково – Перемогу!

Слава Україні!

Іван Баканов

Голова Служби безпеки України

Теги: Іван Баканов, СБУ, Служба безпеки України,день Захисників Украіни
Автор: admin.politica.com.ua