Кандидат в депутати Вінницької облради Олег Легеза підкуповує виборців

Кандидат в депутати Вінницької облради Олег Легеза підкуповує виборців
147112 ПЕРЕГЛЯДІВ

І цим самим наражає лікарів, яким надавав допомогу під час виборчих перегонів на відповідальність: до двох років позбавлення волі!

Вже після початку передвиборчої кампанії та офіційної реєстрації політичні партії та кандидати у Вінницькій області активно продовжують надавати благодійну допомогу виборцям. 

Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Засоби індивідуального захисту вручив лікарям Олег Легеза, який є кандидатом у депутати Вінницької обласної ради. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«…Сьогодні обов’язок кожного з нас - захищати Вас, всебічно підтримувати та забезпечувати усіма необхідними засобами захисту…», - йдеться, зокрема, у дописі.

“... Сьогодні обов’язок кожного з нас- захищати Вас, всебічно підтримувати та забезпечувати усіма необхідними засобами захисту.

Дякую за турботу, допомогу, захист та велике добре серце. Ви-янголи в білих халатах.

Зі святом!”, - вітає лікарів Олег Легеза, забувши сказати, що його дії підпадають ст. 160 Кримінального кодексу України (Підкуп виборця, учасника референдуму). І за це Олегу Легезу можна відсторонити від участі у виборах. І що: “Пропозиція, обіцянка або надання виборцю чи учаснику референдуму неправомірної вигоди за вчинення або невчинення будь-яких дій, пов’язаних з безпосередньою реалізацією ним свого виборчого права чи права на участь у референдумі (відмова від участі в голосуванні, голосування на виборчій дільниці (дільниці референдуму) більше одного разу, голосування за окремого кандидата на виборах, кандидатів від політичної партії, місцевої організації політичної партії або відмова від такого голосування, передача виборчого бюлетеня іншій особі), - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років”. 

Крім того, згідно чинного законодавства, на строк до двох років обмеження волі можуть засудити не тільки Олега Легезу, а й тих лікарів, кому він надавав матеріальні цінності (вартістю понад 1 грн). А ламе, лікарів і керівництво ЦРЛ. 

Теги: Олег Легеза,депутат Олег Легеза,Олег Легеза Вінниця,Олег Легеза вибори ,Легеза вибори,Вінницька облрада ,підкуп виборців, вибори
Автор: admin.politica.com.ua