Мер Обухова, екс-регіонал та друг Кононенко - Олександр Левченко, що привласнив землі учасників АТО, якому СБУ вручила підозру йде на вибори від «Слуги народу». Пане Зеленський – подзвоніть до Баканова?!

Мер Обухова, екс-регіонал та друг Кононенко - Олександр Левченко, що привласнив землі учасників АТО, якому СБУ вручила підозру йде на вибори від «Слуги народу». Пане Зеленський – подзвоніть до Баканова?!
158406 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 жовтня пройдуть місцеві вибори, жителі Обухова також обиратимуть голову своєї громади. За місце голови Обухівської міської ОТГ бореться і чинний мер міста Левченко Олександр Миколайович, який висуватиметься від партії “Слуга народу”. Так, це той самий Левченко, який прославився тим, що з перемогою на виборах в 2012 році його особисто приїжджав привітати екс Премєр-міністр-втікач Микола Азаров. Та чи це «найголовніша головна біль українців» щодо цієї персони? – звісно що ні!!!

Корупційні скандали, відкати, «розпил» державних коштів, залякування конкурентів, тиск на бізнес, та встановлення своїх правил – все це мер Обухова Олександр Левченко. Пристосуванець та  «геніальний» управлінець  - так про нього говорять опоненти  і прибічники. Під час голосування за нього, як за мера, використовувались так звані «каруселі» та підкуп виборців. Це й дало можливість зайняти тепле місце мера.

А це що він зараз висувається від «Слуги народу» - це все-таки напевне свідчення того, що в про-президентській партії не тільки «проблеми з кадрами», а й взагалі – підтвердження що місце в «слугах» можна банально купити за гроші. А як же по іншому це пояснити??? Адже був ярим прихильником Януковича та членом «Партії Регіонів», потім «Революція гідності», зміна політики в державі. І Левченко різко змінив вектор своїх промов та дій – став надією та опорою Президента Порошенко, а  контактував з його бізнес партнером Ігорем Кононенко. Вони часто зустрічались, у Кононенко був повний карт-бланш на контроль всіх процесів  в місті, а Левченко де факто перетворив місто у феодальну вотчину.

- Партія Регіонів і любов до Януковича, потім відданість Порошенку і Кононенку, тепер він знову «переодягнувся» і став «Слугою» - а що далі??? Напевне якби Путін до нього прийшов – то і йому він би клявся у вірі служити?!!! Напевне Президенту Володимиру Зеленському слід задуматись кого його «Слуги народу» беруть собі у друзі…

Та в тому, що Олександр Левченко політичний пристосуванець уже не здивуєшся!!! Бентежить інше: як він має совість із багажем корупційних злочинів йти до місцевих мешканців, дивитись їм в очі і брехати про безхмарне майбутнє, про те що він «білий і пухнастий»… Хоча брехати в очі йому не вперше, згадаймо приміром вибори коли він був «регіоналом», і коли здобув він перемогу  в місті Обухові за допомогою «каруселей» та інших фальсифікацій.

Політичний пристосуванець, бреше людям, фальсифікує вибори – з цим все зрозуміло… А що на рахунок злочинів які ним могли вчинятьсь???

Так, в 2018 році обертів набула справа про  незаконне будівництво в Обухові. Активісти, які ще з 2014 року боряться із незаконною забудовою, припускали, що мерія, яку очолює Левченко, "кришує" забудовників.

Окрему увагу заслуговує мер Обухова Олександр Левченко за «Площу Матері», символ корупції та власної пихи – саме так назвали журналісти та місцеві мешканці «справи» на Центральній  площі Обухова яку з 1975 року ніхто не реконструював.

Та найцинічнішим, але далеко не останнім, є його діяння  щодо привласнення землі ветеранів АТО.

Обухівський міський голова Київської області Олександр Миколайович Левченко обікрав громаду міста, безкоштовно виділивши 1,15 га землі в м. Обухові на м-н "Стожари" під реалізацію схеми житлово-будівельного кооперативу (ЖБК) "Кальміус", прикриваючись патріотизмом та нібито бажанням вирішити житлові проблеми внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО.

По цій справі Служба Безпеки України порушила кримінальну справу та вручила Олександру Левченку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Чиновники на чолі із мером Олександром Левченко передали землю київському забудовнику під будівництво елітного комерційного житла. Прибуток від продажу квартир в житловому комплексі повинен був іти на рахунки чиновників.

«Через дії зловмисників понад 500 громадян не отримають соціального житла. Зараз на незаконно вилучену земельну ділянку накладено арешт», - повідомляла пресслужба СБУ.

Дуже «шикарно» виходить: екс-регіонал, Мер Обухова Олександр Левченко  який намагався вкрасти землю у внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО, і проти якого СБУ порушила кримінальну справу за частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу України – йде на вибори Голови Обухівської міської ОТГ за протекцією «Слуги народу»!!!

-  Володимире Олександровичу! Чи не пора подзвонити до Івана Баканова за цього «чорта»??? ДУМАЙ-ТЕ!!!

Звісно, що це явно далеко ще не вся злочинна діяльність Мера Обухова Олександра Левченко, а тому ми й надалі продовжимо публікувати журналістське розслідування щодо цієї особистості часів Януковича, протекції Азарова, а згодом Кононеко!!!

Далі буде…  

Теги: Левченко Олександр Миколайович,Обухів,Обухівська райрада,Левченко Олександр,Микола Азаров,Мер Обухова,Слуга народу,партія регіонів,Левченко Обухів,Левченко вибори,Кальміус,Мер Обухова Олександр Левченко,землі учасників АТО
Автор: admin.politica.com.ua