Оваденко Ігор: «Шановний Віталій Кличко! Зробіть чоловічий вчинок, візьміть приклад з Президента країни і забезпечте житлом сім’ю загиблого ветерана АТО, яка проживає в офісі організації!»

Оваденко Ігор: «Шановний Віталій Кличко! Зробіть чоловічий вчинок, візьміть приклад з Президента країни і забезпечте житлом сім’ю загиблого ветерана АТО, яка проживає в офісі організації!»
146347 ПЕРЕГЛЯДІВ

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕРА КИЄВА

Шановний Віталіє Володимировичу!

Скажіть будь-ласка чи допожете Ви все ж таки з житлом родині нашого героїчно загиблого побратима Віктора Миколайовича Дектярьова “Сенсея" Виктор Дегтярёв, добровольця, учасника Революції Гідності, командира групи "Купол", героя-киянина, який ціною власного життя врятував життя іншим, закривши власним тілом в центрі Києва гранату особи, яка хотіла покінчити з життям самогубством чи ні?!

Віталіє Володимировичу! Нам це потрібно знати для розуміння того як діяти далі:

- розраховувати на Вашу компетенцію та вирішення питання таким чином, яким воно має бути вирішене;

- шукати меценатів та спонсорів;

- чи звертатись через ЗМІ та журналістів до простих небайдужих українців і всією країною збирати кошти на придбання житла для вдови та трьох дітей нашого покійного побратима та друга!

Ми вже стомилися на протязі року стукати до Вас у всі можливі двері та передавати Вам через треті руки звернення про допомогу, оскільки результату від цього жодного!

Всім Вашим чиновникам з Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації чхати на всі наші офіційні звернення до Вас пане мер! Байдуже до проблем дружини героя-киянина та трьох його дітей, які живуть в офісі ветеранів морської піхоти та АТО "Купол" на вул. Пушкінській в м. Києві! Була людина, немає людини, байдуже, їм не болить! Головне, що власна дупа в теплі, а ви виживайте як хочете!

Чекаємо на Вашу відповідь Віталіє Володимировичу і дякуємо Вам за розуміння!

Честь маю!

29 серпня 2020 року Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять про нашого побратима, підтримав особисто його родину та нагородив посмертно за проявлений героїзм Віктора Дектярьова орденом "За Мужність" ІІІ ступеню.

Оваденко Ігор

Теги: Оваденко Ігор,Віталій Клічко,Союз вільних духом,Зеленський Володимир,ветерани АТО,житло ветеранам АТО,мер Києва,Віктор Миколайович Дектярьов,Дектярьов Віктор,Сенсей,Виктор Дегтярёв
Автор: admin.politica.com.ua