Голова Ужгородської райради Руслан Чорнак привласнив землю під «дачку»

161746 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Голова Ужгородської районної ради Руслан Васильович Чорнак,- протягом довгого періоду обкрадає кишені закарпатців, і будучи на посаді очолив сімейний клан з цинічного грабунку наших грошей, земель та природних багатств, - про це детальніше ви зможете ознайомитись нижче у публікації.

Руслан Чорнак усвідомлює, що вже у найближчий час посада Голови районної ради йому буде недосяжна, якщо прямо говорити – то на цій посаді бачити його ніхто вже не бажає. Йому потрібно змінювати місце посадової дислокації, щоб і надалі продовжувати нас із вами обкрадати. А Середнянська ОТГ для нього – стратегічне місце його сумнівної роботи, адже там, в одному із сіл вже давно під його прикриттям орудує його брат – Василь Чорнак, мова йде про село Ірлява.

Сільський Голова Ірляви Василь Чорнак відомий на всю Україну своїми відкритими посадовими діями, що схожі на цинічне шахрайство. Варто зазначити, що селяни трьох сіл, котрі входять до складу Ірлявської сільської ради, місяцями не бачать свого обранця на робочому місці, а депутати голосують за рішення, із котрими їх навіть умовно не зробили ласку ознайомити. Так приміром, серед таких доленосних рішень Василя Чорнака є повернення сільського храму в Ірляві іншій релігійній громаді 

Цей Голова відзначився тим, що прийняв рішення для релігійної громади, яка на той час ще не існувала. В громаді зазначали, що за вирішення питання щодо рейдерського захоплення храму Василь Чорнак отримав кругленьку суму. Брат, Руслан Чорнак є головою Ужгородської райради – у цьому його підтримав. Також цьому сприяє і колишній голова Ужгородської райради Микола Андрусь, який є родичем клану Чорнаків, а саме тестем – Руслана Чорнака.

 

Теги: Голова Ужгородської районної ради,Руслан Васильович Чорнак,Чорнак Руслан,Ужгородська районна рада,Середнянська селищна рада,Чорнак корупція,Чорнак Ужгород,Середнянська ОТГ, корупція,корупційні схеми,Микола Андрусь,Василь Чорнак,Василь Левкулич,Чорнак Леся Миколаївна,Андрусь Микола Іванович,місцеві вибори, вибори,Валерій Пацкан,ТОВ «Сонячна енергія»,Сонячна енергія,Андріїв Влада,Андріїв Наталія Миколаївна,Ірлявська сонячна електростанція,Андрусь-Чорнак Леся Миколаївна,Ступак Юрій Вікторович,Ковач Катерина Михайлівна,Гембік Катерина Олександрівна