Голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак очолює корупційний сімейний клан та використовує державну посаду для агітації у виборах до Середнянської селищної громади

Голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак очолює корупційний сімейний клан та використовує державну посаду для агітації у виборах до Середнянської селищної громади
181891 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже скоро, 25 жовтня українці вчергове будуть вибирати владу, цього разу місцевих депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. Відповідно зараз можна спостерігати за своєрідними агітаційними «танцями», де більшість кандидатів проявляють неабияку активність заради можливості: хто залишитись біля «кормушки», а хто заради того щоб біля неї умоститись. Особливо цікаво спостерігати за чиновниками, які зараз при владі і хочуть там залишитись й після дня виборів, адже левова частка із них практично до початку дня передвиборчої гонки сиділи у зручних кабінетах та лише працювали над тим щоб максимально обікрасти нас з вами.

Одним із таких, без перебільшення є Голова Ужгородської районної ради Руслан Васильович Чорнак, який не просто - протягом довгого періоду обкрадає кишені закарпатців, а й взагалі будучи на посаді очолив сімейний клан з цинічного грабунку наших грошей, земель та природних багатств, - про це детальніше ви зможете ознайомитись нижче у публікації.

А зараз варто звернути увагу, як хитро Василь Чорнак знову намагається одурити народ своїми агітаційними ходами під прикриттям своєї посади да державного ресурсу. Його цинічності немає меж, та ще більше дратує те, що він вважає свій народ, м’яко кажучи, нерозумним й недалекоглядним. Пан Чорнак має намір очолити один із наймальовничіших регіонів Ужгородщини, а саме – очолити Середнянську селищну громаду

Чорнак Руслан

Як бачимо, громада велика, з чисельністю населення майже 15 тисяч осіб. А це означає, що на Главу ОТГ буде покладена важлива місія – день у день працювати на благо своєї громади, та чи буде це робити Василь Чорнак – вважаємо що ні! Адже аналізуючи його діяльність при владі неозброєним оком помітно, що близький до народу він лише у передвиборчий час, а дальше він займає себе і свою велику родину важливішими справами – грабувати нас з вами!

Ось приміром гляньмо на його активність на так званій офіційній сторінці у Фейсбук

Чорнак

Як бачимо, то активність на цій сторінці почалась 21 серпня, коли на часі був передвиборчий період, а перед цим крайній пост був 6 січня. То що ж практично 7 місяців Руслан Чорнак на мав честі спілкуватись на своїй офіційній сторінці із народом, а згадав про людей лише у передвиборчий час??? Чим же він так був зайнятий, що забув про хоча б короткі звіти своєї роботи перед народом??? 

Офіційна сторінка у Фейсбук - це лише «квіточки», адже проаналізовавши офіційний сайт Ужгородської районної ради кожен з нас може пересвідчитись, що даний державний ресурс Чорнак перетворив мало не на основну свою агітаційну піар кампанію. І це при цьому, що за схожі дії він уже був у центрі уваги ЗМІ.

Чорнак

І так, розглянемо новини на сайті Ужгородської районної ради, що ми з вами бачимо. 17 вересня Руслан Чорнак звітує про те, що у Дубрівці продовжуються роботи по заміні даху в школі та зведенню нового спортивного майданчику. 4 вересня подано новину, що Голова районної ради відвідав Вовковецький ДНЗ2 вересня Чорнак перебував в Ірлявській початковій школі. 1 вересня Голова районної ради відвідав Лінцівський дошкільний навчальний закладТакож 1 вересня Чорнак звітав до Чертезької та Худлівської загальноосвітніх навчальних закладів. Також його бачили в кінці липня у в селі Анталовці де проходив ремонт дороги.

Ну а дальше на сайті Ужгородської районної ради, перед цим «вояжем» вищевказаними населеними пунктами здебільшого новини про COVID-19 та про сесії ради. Як бачимо Руслана Чорнака «прорвало» бути ближче до народу лише у момент перед майбутніми виборами. Та і це ще далеко не все, гляньмо які населені пункти відвідував Голова районної ради, і це:  село Дубрівка, село Вовкове, село Ірлява, село Лінці, село Чертеж, село Худльово, село Анталовці. А тепер вернімось вище і гляньмо на перелік населених пунктів, що входять до Середнянської селищної громади – і що бачимо??? – так, всі вони входять саме до цієї ОТГ!!! 

Варто підкреслити, що в Ужгородському районі крім Середнянської ОТГ ще 7 громад!!! Але як бачимо, що Руслану Чорнаку діла до них НЕМАЄ! Будучи на посаді Голови Ужгородської районної ради до якої входять 8 громад – він проявляє активність лише у Середнянській ОТГ, а що решті  населених пунктів не проживають люди яким потрібна увага від влади??? Що в них немає проблем які потрібно вирішити??? Чому Чорнак односторонній у своїй роботі на державній посаді???

А висновок тут лише один: Руслан Чорнак використовує свою державну посаду і державні ресурси (тобто наші з вами) у свої корисливих цілях! Тобто, він дурить нас і з вами – за наші же гроші!!! До того ж обманює він нас надзвичайно цинічно, адже «приходить у наші домівки» лише у передвиборчий час.

Руслан Чорнак бажає очолити Середнянську селищну громаду використовуючи свою посаду і державні ресурси, а тому й агітує виключно на території цієї ОТГ. А дальше, якщо його оберуть Головою цієї громади – йому на людей буде наплювати. То ж потрібно добре аналізувати кандидатів, адже ми завжди понавибираємо – а потім жалкуємо…

Руслан Чорнак є Головою Ужгородської районної ради, але для чого йому посада Голови Середнянської селищної громади!???

Руслан Чорнак усвідомлює, що вже у найближчий час посада Голови районної ради йому буде недосяжна, якщо прямо говорити – то на цій посаді бачити його ніхто вже не бажає. Йому потрібно змінювати місце посадової дислокації, щоб і надалі продовжувати нас із вами обкрадати. А Середнянська ОТГ для нього – стратегічне місце його сумнівної роботи, адже там, в одному із сіл вже давно під його прикриттям орудує його брат – Василь Чорнак, мова йде про село Ірлява.

Сільський Голова Ірляви Василь Чорнак відомий на всю Україну своїми відкритими посадовими діями, що схожі на цинічне шахрайство. Варто зазначити, що селяни трьох сіл, котрі входять до складу Ірлявської сільської ради, місяцями не бачать свого обранця на робочому місці, а депутати голосують за рішення, із котрими їх навіть умовно не зробили ласку ознайомити. Так приміром, серед таких доленосних рішень Василя Чорнака є повернення сільського храму в Ірляві іншій релігійній громаді 

Цей Голова відзначився тим, що прийняв рішення для релігійної громади, яка на той час ще не існувала. В громаді зазначали, що за вирішення питання щодо рейдерського захоплення храму Василь Чорнак отримав кругленьку суму. Брат, Руслан Чорнак є головою Ужгородської райради – у цьому його підтримав. Також цьому сприяє і колишній голова Ужгородської райради Микола Андрусь, який є родичем клану Чорнаків, а саме тестем – Руслана Чорнака.

Зрештою, й грішків у п. голови сільради, як кажуть, хоч вагонами вивози. Скажімо, його друг Василь Левкулич, колишній митник свого часу закрив кілька справ по контрабанді, у яких фігурував Василь Чорнак. На ремонт клубу сільський чиновник отримав неабияку суму грошей – один мільйон 400 тисяч гривень. За такі гроші в селі можна було відремонтувати палац, та гроші ці зникли.

Також за цим Головою села числяться чималі порушення закону у привласненнях земельних ділянок.

Цей Голова сільської ради вчиняє протизаконні дії на колосальні суми державних коштів, а  Голова Ужгородської районної ради в цьому його покриває, адже для них – це спільна справа. Ось і один із моментів чому Руслан Чорнак хоче очолити Середнянську ОТГ, і це – прикрити свої з братом злочини та надалі продовжувати грабувати місцевих мешканців.

Та не єдиним братом «багатий»  Руслан Чорнак, адже незабуває він і за свояків. Так, всі добре пам’ятають як від цинізму і жадібності цього чиновника постраждали люди мікрорайону «Шахта» в Ужгороді.

Звісно, і про «себе коханого» не забуває Руслан Чорнак, який відкрито використовує свою посаду заради своїх корисливих цілей.

І це все лише «квіточки», адже у цього сімейного клану є ще масштабні махінації в ОБЛАСНОМУ "ФОНДІ ІНВЕСТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ТА ПРОМИСЛОВОСТІ" (Код ЄДРПОУ 30458979) яким керує тесть Чорнака - Андрусь Микола Іванович. В цьому ж фонді працює дружина Руслана Чорнака (відповідно, дочка М. Андруся) – Андрусь-Чорнак Леся Миколаївна.

Також варто не забувати й про незаконний кар’єр по видобутку піску в  Паладь-Комарівці на кордоні із Словаччиною. Документів на видобуток у Чорнаків немає, земля( і то не вся) під цим кар’єром зареєстрована на Василя Чорнака (брат, сільський голова Ірляви). Та суть кар’єру не тільки в незаконному видобутку піску, адже – він слугує й базою по переправі контрабанди у Словаччину. 

Детальніше із фактами злочинів клану Руслана Чорнака ми ознайомимо вас вже у наступній публікації. А також всі зібрані факти будуть передані в ДБР, СБУ та ГПУ!

Далі буде…

ord-02.com

Теги: Голова Ужгородської районної ради,Руслан Васильович Чорнак,Чорнак Руслан,Ужгородська районна рада,Середнянська селищна рада,Чорнак корупція,Чорнак Ужгород,Середнянська ОТГ, корупція,корупційні схеми,Микола Андрусь,Василь Чорнак,Василь Левкулич,Чорнак Леся Миколаївна,Андрусь Микола Іванович,місцеві вибори, вибори
Автор: admin.politica.com.ua