Кандидат на посаду Голови Бучанської громади Аркадій Кобринець: «Шановні бучанці! Вітаю вас з Днем нашого чудового міста Буча!». Представлення бучанської команди політичної партії «Нові Обличчя»

Кандидат на посаду Голови Бучанської громади Аркадій Кобринець:  «Шановні бучанці! Вітаю вас з Днем нашого чудового міста Буча!». Представлення бучанської команди політичної партії «Нові Обличчя»
138641 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні бучанці! Вітаю вас з Днем Бучі!

Через карантин не буде святкових заходів, але це дуже добре! Адже і в цей святковий день я та вся команда партії "Нові Обличчя" зосереджує свої зусилля на тяжкій роботі, коли замість відпочинку можна продовжувати займатись важливими справами. Ми вже підготували всім бучанцям дуже амбітний план розвитку Бучі, яка застрягла у часах застою і упродовж десятиліть не може з них вибратися. В нашому місті день за днем, місяць за місяцем, рік з року майже нічого не відбувається. У всіх сферах панує інтерес однієї родини, для якої Буча є ресурсом для постійного особистого збагачення. Всі знають: стояти на місці - значить йти назад, відступати, деградувати. "Нові Обличчя" рішуче виступають проти такого стану справ! Ми запевняємо вас, що будемо швидко наздоганяти втрачений час, разом з вами досягати нових вершин розвитку та благополуччя для всієї громади!

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ БУЧІ!

Ще раз вітаю вас з Днем нашого чудового міста!

Бучанська ОТГ потребує змін!!!

Роками ми чуємо тільки обіцянки, які ніхто не виконує, бачимо, як громаду зраджують заради власних інтересів. Розвиток медицини, освіти, транспортного сполучення був зупинений. Час йде і потрібно вносити корективи.

Всім набридло стояти на місці. Я разом зі своєю командою готові прикласти всіх зусиль для розвитку об’єднаної громади і показати, що можна не тільки говорити про краще майбутнє, а й робити все на реальних справах!

Я готовий гідно відстоювати інтереси виборців. Об’єднавшись, ми зробимо неможливе всупереч усьому!

Захистимо майбутнє Бучанської громади!

Кандидат на посаду Голови Бучанської громади Аркадій Кобринець

Теги: Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець Буча,Аркадій Кобринець вибори,Нові Обличчя,партія Нові Обличчя,вибори,Буча,місцеві вибори
Автор: admin.politica.com.ua