Арсен Аваков провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс

Арсен Аваков провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс
19240 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протидія кіберзлочинності, хід виборчої кампанії та заходи безпеки, організовані МВС, враховуючи пандемію.

Про це йшлося під час зустрічі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс сьогодні, 10 вересня.

«Ми високо цінуємо наше співробітництво з британськими партнерами, окремої уваги заслуговує активна співпраця кіберполіцейських наших країн. Ми з впевненістю готові продовжувати спільно протистояти викликам у сфері кіберзлочинності», - зазначив Арсен Аваков.

Наразі за підтримки Посольства Великої Британії в Україні здійснюється розбудова Глобального центру взаємодії в кіберпросторі, що в подальшому зможе об’єднати представників всіх державних органів, а також неурядових організацій, що займаються захистом кіберпростору України.

Крім того, сторони обговорили реалізацію проєкту, спрямованого на психологічну реабілітацію ветеранів та працівників правоохоронних органів, що проходять службу в зоні проведення бойових дій.

За словами очільника МВС, реалізація цього проєкту дозволить запобігати проявам суїцидів серед ветеранів бойових дій шляхом своєчасного надання відповідної психологічної допомоги з використанням інноваційних технологій.

Своєю чергою Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс відзначила ефективну роботу Державної прикордонної служби та Державної міграційної служби України.

«Українські паспорти – одні з найзахищеніших у світі. Всі лазівки через тимчасово окуповані території ми раз і назавжди перекрили. В контексті безвізового режиму з Європейським Союзом до нас немає жодних нарікань», - зауважив Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

Теги: МВС України,Арсен Аваков,Аваков,Посольство Великої Британії в Україні,Міністр внутрішніх справ
Автор: admin.politica.com.ua