Аркадій Кобринець: «Щоб наші з вами діти не калічились…». Депутат Ірпінської міської ради щоденно займається вирішенням проблем громади!

Аркадій Кобринець: «Щоб наші з вами діти не калічились…». Депутат Ірпінської міської ради щоденно займається вирішенням проблем громади!
20811 ПЕРЕГЛЯДІВ

В нашій державі на сьогоднішній день, нажаль, мало зустрінеш бізнесменів, а тим більше депутатів які присвячують свій час вирішенню проблем громад. Та все ж трапляються позитивні винятки із такого кричущо-сумного сьогодення. До таких людей перш за все можна віднести  депутата Ірпінської міської ради - Аркадія Володимировича Кобринця. Цей громадський діяч, активіст і підприємець на фоні колег явно виділяється численними добрими справами для народу. Адже він знає, що людям потрібні не пусті розмови про «місто комфортного життя» - а приведення в порядок дорожного покриття вулиць, ремонти в під‘їздах, соціальна допомога малозабезпеченим, і т. д. Саме тому його часто можна зустріти, приміром, на вулицях Бучі за спілкуванням з жителями громади.

Та як ми вже зазначали Аркадій Кобринець на відміну від чинної міської влади на чолі із Анатолієм Федорчуком крім спілкування виділяється тим, що за свої слова вміє відповідати. А тому, як правило – багато питань бере під особистий контроль та направляє відповідні заернення про надання персональна допомоги людям які до нього звертаються.  

Яскравий приклад його нетерпимості до проблем громади могли відчути мешканці вулиці Склозаводської в Бучі, які звернулись на рахунок дитячого майданчику що знаходиться в аварійному стані де вже не одна дитина отримала травми під час гри там.

Аркадій Кобринець, перш за все як хороший батько зрозумів людей і миттєво відреагував на запит з ремонту майданчику для безпеки найціннішого що в нас є – наших дітей. На майданчик завезений пісок, зроблені потрібні технічні заміри і проведені ремонтні роботи.

Дітвора нарешті отримала оновлений майданчик де зможе весело проводити дозвілля, а батьки – такий довгоочікуваний спокій від можливості безпечного перебування своїх дітей на ігровій ділянці.

Депутат Ірпінської міської ради Аркадій Кобринець щоденно займається вирішенням проблем громади! Але чому б це? – багато хто спекулюватиме із відповіддю на це питання… Та перш за все потрібно глянути на реальність сьогодення і відповідь буде перед очима! Перше – а кого із депутатів, підприємців зараз можна ще зустріти на вулицях Бучі за допомогою людям?! – Кобринця! А ще? – практично все! Друге – проблем в регіоні є чимало, а хто про них говорить і вирішує?! – Кобринець в перших рядах, а місцева влада хіба демонстративно озвучує відговорки. Третє і найважливіше – Аркадій Кобринець вміє слухати, а проблеми громади для нього болюча тема, тому старається докладати всіх сил по їх вирішенню!     

Всі не байдужі до позитивних змін можуть долучитись до телеграм каналу Віталія Кобринця, а також підписатись на сторінку у Фейсбук

Теги: Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец Буча, город Буча, депутат Ирпенского городского совета Аркадий Владимирович Кобринец, Аркадий Владимирович Кобринец, Общественный деятель и активист Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец предприниматель, Анатолий Федорчук, Варшавка, выезд Буча Киев, Ирпень Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец декларация, депутат БПП Аркадий Кобринец, биография Аркадий Кобринец Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець Буча, місто Буча, депутат Ірпінської міської ради Аркадій Володимирович Кобринець, Аркадій Володимирович Кобринець, Громадський діяч та активіст Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець підприємець, Анатолій Федорчук, виїзд Буча Київ, Ірпінь Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець декларація, депутат БПП Аркадій Кобринець, біографія Аркадій Кобринець
Автор: admin.politica.com.ua