Нормальних людей влада не псує! Наскільки важливим є Перший помічник Президента Сергій Шефір для України та Володимира Зеленського?

Нормальних людей влада не псує! Наскільки важливим є Перший помічник Президента Сергій Шефір для України та Володимира Зеленського?
21006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напевне немає таких людей, що не мріяли б похвалитись людиною яку можна з гордістю назвати -  направду справжній друг, людина якій я довіряю як собі?!!! Та, на превеликий жаль, вкрай мало тих – які б з гордістю і щирістю мали честь це заявити!!! Тож, давайте кожен з нас на хвилинку задумаймось над цими словами і щиро самі собі відповімо – чи є в нас така людина!???

А от Президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському явно над цим питанням задумуватись не потрібно, адже ось уже більше як два десятиліття поряд з ним знаходиться його вірний друг, соратник, «брат» - Сергій Нахманович Шефір. Саме з паном Шефіром наш Гарант переживав всі злети і падіння, ділив хліб, і крок за кроком йшов до мети свого життя – змінити життя українців на краще!!! А тому, хто як не Сергій Шефір міг стати фактично «правою рукою», Першим помічником Президента Зеленського у нелегкій місії управління державою!!! Правильніше сказати не просто управління країною, а розбудовою інфраструктури, боротьбою з корупцією, підвищенням добробуту громадян, завершенням війни з агресором, та ще цілого ряду завдань які перед собою, а відповідно й паном Шефіром поставив за ціль наш Гарант Володимир Зеленський.

На фоні Сергій Шефіра, звісно не потрібно забувати й про Андрія Борисовича Єрмака, Керівника Офісу Президента, який в житті Володимира Зеленського сьогодні як Президента, а в минулому як бізнесмена, шоумена та просто людини займає одне з перших місць. Саме Сергія Шефіра і Андрія Єрмака Президент Зеленський в одному із численних інтерв’ю назвав людьми яким Він найбільше довіряє. Та якщо про зв'язок та відносини Президента і Керівника ОП у ЗМІ ходять легенди, то про Сергія Шефіра інформації набагато менше, хоча по факту саме Першого помічника всі вважають найближчою людиною Володимира Зеленського. І в цьому дивного нічого аж ніяк немає, приміром візьмемо перевірку часом, адже тільки час вказує «хто є хто». А тут безперечну перевагу має Сергій Шефір, тісний зв’язок якого із Володимиром Зеленським триває вже більше як два десятиліття. У порівнянні з Андрієм Єрмаком, знайомство якого відбулось із теперішнім Гарантом за даними ЗМІ у 2011—2012 роках є колосальною різницею. Саме з цих років Україна в майбутньому й отримала це могутнє тріо лідерів держави на чолі із Володимиром Зеленським. 

Сергій Шефір – багаторічний найвірніший товариш та бізнес-партнер Володимира Зеленського, співвласник студії «Квартал 95», фактично, стояв у витоків «Кварталу» – ще з часів гри в КВН. Cценарист та продюсер низки фільмів та серіалів «Кварталу», зокрема «Свати», «Слуга народу»«8 перших побачень», «Я буду поруч», та цілого ряду інших надзвичайно популярних творінь кіноСергій Шефір заслужено вважається найбільш наближеним до Володимира Зеленського.

В часи президентської гонки Сергія Шефіра називали головним претендентом на посаду Глави Офісу президентаале Указом 21 травня 2019 року він призначений Першим помічником 6-го президента України Володимира Зеленського. З цього дня пан Шефір, фактично є «правою рукою» президента, і несе на плечах надзвичайно важливу місію – відповідає за організацію роботи Глави держави. От тільки задумайтесь, яка ж це колосальна відповідальність, адже потрібно знати все і навіть більше як сам Президент!!! День у день у руках Сергія Шефіра не просто організація справ Гаранта, а перш за все доля цілої України!  

"Нормальних людей влада не псує…» - зазначав Сергій Шефір програмі «Світське життя» буквально за кілька днів після свого призначення на посаду Першого помічника Президента Зеленського. Саме цими словами найточніше можна охарактеризувати Сергія Шефіра і, звісно, Володимира Зеленського. В цей же час екс-продюсер «Квартал-95» підкреслив «Коли мені сказали, що гроші вас з Володимиром розсварять, насправді такого не сталося»!!! Саме ці два висловлення є напевне чи не найголовнішою запорукою довгої і взаємно-вірної дружби між Володимиром Зеленським і Сергієм Шефіром. І саме ці слова тепер є важливим чинником у служінні цих двох безперечно великих людей на благо українського народу!!! 

Про Сергія Шефіра у ЗМІ зустрінеш не так багато інформації, та найважливіше приємно констатувати, що найближча людина до Президента жодним чином не потрапляє у скандали різноманітного плану. Він людина не публічна, але це аж ніяк не є перешкодою бути одним із найважливіших державних діячів сучасності! Він є чітким, послідовним і прямолінійним у своїх поглядах і рішеннях, крім того у нього є чітка стратегія згідно якої він разом з Гарантом будують порядок денний в державі. Важливо відзначити, що Перший помічник Президента завжди стриманий і не старається робити щось заради особистого піару. Він виконує життєво-важливі функції для держави та одночасно залишається в тіні. Своєю діяльністю Він чітко показав, що кар’єра чи власні інтереси йому не важливі, основна мета – це старанна праця на Президента і український народ. За час на теперішній посаді він зумів правильно систематизувати діяльність справ Президента, від чого явно збільшується продуктивність Глави держави. Менеджмент найвищого рівня від Сергія Шефіра дозволяє Володимиру Зеленському зосередитись на майбутніх справах, а не постійно оглядатись у минуле. Він стабільно займається аналізом справ в державі, що дозволяє чітко днем за днем брати ціль за ціллю яку поставив Володимир Зеленський. Президент безперечно цінує свого найближчого соратника, адже розуміє, що Сергій Шефір є першою особою на яку можна покластись в будь-яку хвилину.

Хочеться зробити невеличкий, але доцільний висновок: за державу українці можуть бути спокійні, адже в неї є направду сильний і дієвий лідер – Володимир Зеленський, і за Президента також народ може бути спокійним – адже поряд з ним його вірний і надійний соратник Сергій Нахманович Шефір!!!

Епілог: В одному з інтерв'ю помічник глави держави Сергій Шефір розповів, що після завершення держслужби має намір повернутися до творчої діяльності і разом із командою "Кварталу" мріє про "Оскар" у великому кіно. Що ж, бажаємо йому досягти бажаної мети, а ще бажаємо протягом цієї і наступної каденцій Президента Володимира Зеленського продовжувати чіткий і правильний шлях розвитку України що вони день у день втілюють у життя!!!

Автор: Игорь Думка

Теги: Перший помічник Президента Сергій Шефір, помічник Президента ,Сергій Шефір,Сергей Шефир,Сергей Шефир Википедия,Шефир Сергей,Помічник президента Шефір,Україна, Украина, Володимир Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент,Президент України, Владимир Александрович Зеленский, Володимир Олександрович Зеленський,Президент Украины Владимир Зеленский,Зеленский,Владимир Зеленский,Президент Зеленский,Владимир Зеленский Википедия,Сергій Нахманович Шефір,Андрій Борисович Єрмак,Єрмак,Андрій Єрмак, Андрей Ермак,Андрей Ермак Википедия,Керівник Офісу Президента,Керівник Офісу Президента України,ОП, Офис Президента,Президент Зеленський,Керівник ОП,Гарант,Квартал-95