Кропивницький Володимир Миколайович – досьє, біографія

Кропивницький Володимир Миколайович – досьє, біографія
20486 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Миколайович Кропивницький – меценат, благодійник, чинний депутат Житомирської обласної ради, голова правління корпорації «Океан», людина яка вже на протязі довгих років сумлінно працює на благо людей.

Народився 25 квiтня 1972 року в місті Житомирі, громадянин України, освіта вища, комерційний директор, ПП "Проммаркет Океан", проживає в місті Житомирі, судимість відсутня.

З 1979 року по 1987 рік навчався в середній школі №8 м. Житомира.

З 1987 по 1991 рік навчався та закінчив Житомирський коледж механічної обробки деревини.

У 2010 році закінчив Житомирський державний технологічний університет та отримав вищу екологічну освіту.

З 1991 року по 1992 рік – працював слюсарем в “Житомиртеплокомуненерго".

З 1992 по 1999 рік – приватний підприємець.

З 1999 по 2000 рік – працював менеджером в ТОВ “Люцина" м.Житомир.

З 2000 по 2009 рік – приватний підприємець.

З 2009 року по квітень 2013 року – працював комерційним директором в ПП "Проммаркет Океан".

У 2009 році очолював Житомирську обласну громадську організацію “Чорнобиль - Єдність - Відродження".

З травня 2013 року по лютий 2014 року – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Житомирської міської ради.

З 01 вересня 2014-го року – комерційний директор ПП "Проммаркет Океан", приватний підприємець.

З 2010 року депутат Житомирської міської ради.

З листопада 2014 року голова громадської організації " Рідний Житомир".

З 2015 року депутат Житомирської обласної ради, голова фракції ВО "Батьківщина".

З липня 2020 року член політичної партії "Сила і Честь" Ігоря Смешко в м. Житомир. Центр політичної партії "Сила і Честь"  - адреса: м. Житомир, Київська, 86

Дружина: Кропивницька Людмила Геннадіївна,1972-го року народження, приватний підприємець, депутат Житомирської міської ради.

Донька: Кропивницька Марина Володимирівна, 1991-го року народження.

Син: Кропивницький Владислав Володимирович, 2000-го року народження.

Під судом чи слідством не перебуває, судимостей не має.

Про Володимира Кропивницького можна сказати і почути багато теплих слів, адже він в регіоні людина знана як: великий патріот, меценат, благодійник, та просто як свій рідний і чуйний друг для кожного місцевого жителя. Не дарма в 2015 році він отримав всеукраїнську нагороду за благодійну діяльність.  Його підприємство «Проммаркет ОКЕАН» стало призером конкурсу «Благодійна Україна - 2014» у номінації «Благодійник: компанія – середній бізнес». Також місцеві жителі добре знають, що він стабільно дбає над покращенням матеріально-технічної бази навчальних закладів, закладів культури, спортивних арен, і т. д.

Також Кропивницький день у день дбає над тим, щоб у дворах багатоповерхівок з’являлись все нові і нові дитячі майданчики для малечі, щоб у цих же дворах була вимощена зручна бруківка і захисні бордюри, щоб  у людей були нові сучасні спортивні об'єкти з вуличними тренажерами. Особлива увага приділяється й створенням та реконструкціям парків.

Та чи не головна концентрація Патріота та благодійника Володимира Кропивницького зосереджена на допомозі Воїнам АТО/ООС і їх сім’ям. Так, цей депутат неодноразово ціленаправлено направляв матеріальну і продовольчу допомогу в зону АТО/ООС, поранені військові які перебували в госпіталях також не на словах знають про нього. Частенько Володимир Кропивницький й до ремонту військової техніки долучався.

Володимир Кропивницький сумлінно виконує свої депутатські і чисто людські обов’язки. І це дуже радує, адже в Україні зараз вкрай мало чиновників до яких можна достукатись, тим паче – з першого разу.

wikibaza.com

Теги: Сила і Честь, Сила і Честь Володимир Кропивницький , Владимир Кропивницкий, депутат Житомирского областного совета, депутат Житомирского областного Владимир Кропивницкий, Житомир, Кропивницкий Владимир Николаевич, Владимир Кропивницкий депутат Владимир Кропивницкий Житомир, Владимир Кропивницкий благотворительность, Владимир Кропивницкий выборы, Владимир Кропивницкий патриот, Владимир Кропивницкий Житомирщина, Владимир Кропивницкий Житомирская ОГА, председатель правления корпорации Океан Владимир Кропивницкий, внефракционные депутаты Владимир Кропивницкий, комиссия областного совета по вопросам бюджета и коммунальной собственности Кропивницкий Владимир Николаевич Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький, Кропивницький Володимир Миколайович, Володимир Кропивницький депутат, Володимир Кропивницький Житомир, Володимир Кропивницький благодійність, Володимир Кропивницький вибори, Володимир Кропивницький патріот, Володимир Кропивницький Житомирщина, Володимир Кропивницький Житомирська ОДА, голова правління корпорації Океан Володимир Кропивницький, Позафракційні депутати Володимир Кропивницький, комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Кропивницький Володимир Миколайович
Автор: admin.politica.com.ua