У наших дітей та онуків має бути світле майбутнє – Володимир Кропивницький уже над цим сумлінно трудиться!!! Тільки ФАКТИ!!!

У наших дітей та онуків має бути світле майбутнє – Володимир Кропивницький уже над цим сумлінно трудиться!!! Тільки ФАКТИ!!!
20582 ПЕРЕГЛЯДІВ

На засіданні 8 серпня Центральна виборча комісія призначила на 25 жовтня вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в усіх 24 областях України. Та чи принесуть ці вибори позитивні зміни українцям питання дуже й дуже складне… Одне зрозуміло, і це те, що люди втомилися від брехні й від порожніх обіцянок, але що тоді робити??? Як обирати, і чи обирати взагалі???  Відповідь проста: обирати потрібно!!! Йти на дільниці й голосувати – беззаперечно потрібно! Але як зробити правильний вибір і вчергове не помилитись – цим питанням напевне задається чи не кожен українець який хоче бачити Україну процвітаючою державою!!! 

Кожен з нас хоче, щоб у наших дітей та онуків було світле майбутнє тут, у рідній країні, щоб українці не були змушені шукати щастя на чужій землі, а розбудовували власну країну. А тому, перш за все на вибори йти потрібно підготовленими, тобто – чітко знати за кого голосувати, і робити це потрібно явно не за красиві слова – а перш за все за заслуги які той чи інший кандидат уже зробив для держави і кожного українця зокрема!!!

Україні потрібні патріоти рідної держави, які не будуть стояти осторонь та спостерігати як грабують та вбивають народ! Українцям потрібні люди які готові прийняти виклик, узяти на себе відповідальність та гідно служити людям. Громадам потрібні люди, які швидко реагуватимуть на звернення, упроваджуватимуть зміни та будуть робити все для поліпшення добробуту співгромадян.

Потрібні… потрібні… потрібні… - та де ж їх взяти? А ще важливіше як впевнитись що ця людина буде дотримуватись обіцянок служіння народові???

Тут напевне, найкращим методом відбору мають стати всі заслуги громадянина на момент виборів! Головним «лакмусовим папірцем» мають стати нарешті не пусті обіцянки, а реально зроблені добрі справи на благо народу!!!!!

А тут, можна із впевненістю констатувати, що в лідерах точно буде, якщо й не перший – Кропивницький Володимир Миколайович: меценат, благодійник, чинний депутат Житомирської обласної ради, голова правління корпорації «Океан», простими словами - людина яка вже на протязі довгих років сумлінно трудиться на благо громадян.

Кожен депутат будь-якого рівня завжди повинен пам'ятати: тебе обрали люди, вони довірили тобі свою долю – саме цими рисами, а ще незліченними справами на благо жителів Житомирщини можна відзначити Володимира Кропивницького. То що ж такого зробив Кропивницький для Житомирщини – давайте проаналізуємо і згадаємо хоча б невелику частину!

Володимир Кропивницький разом з дружиною Людмилою, яка є депутатом міської ради, багато часу приділяють роботі на округах. Активно допомагають навчальним закладам. Завдяки їх зусиллям у мікрорайоні Корбутівка тепер працює нова сучасна амбулаторія. Ними проводяться різні заходи, щоб згуртувати людей. Подрюжжя депутатів постійно знаходить можливості для благоустрою мікрорайонів Корбутівка та Мальованка. Вони опікуються частиною Житомира, а також – частиною області. Займаються також благодійністю, допомагають людям із юридичними консультаціями, підтримують бійців АТО/ООС.

У 2014 році у Житомирі розпочала діяльність громадська організація «Рідний Житомир», яку очолює Володимир Кропивницький. Вона була створена у першу чергу для допомоги воїнам АТО, а сьогодні займається підтримкою громадян, яким потрібна допомога. При громадській організації засновано однойменний Благодійний Фонд, яким опікується дружина Володимира – Людмила Кропивницька. У рамках благодійної програми «Разом переможемо» у 2014 - 2016 роках відправлялися ліки, продукти харчування, ремонтували та відновлювали автотехніку військовим частинам. Надається матеріальна та фінансова допомога військовому шпиталю і пораненим захисникам, які знаходяться на лікуванні та реабілітації. З 2017 року надається адресна допомога воїнам АТО на їх родинам.

 

Постійно надається допомога для придбання господарсько-побутового, дитячого та шкільного обладнання для ведення навчально-виховного процесу у школах №32,15,12,8, 1 та у дитячих садочках №15,6,52 та НВК 11. Надається допомога дітям з багатодітних сімей, дітям зі Спілки дітей-інвалідів, дітям-сиротам та діткам з обласного дитячого протитуберкульозного санаторію.

ДЕТАЛЬНІШЕ - що було зроблено Володимиром і Людмилою Кропивницькими:

·  вул. Зв'язківців, 7 - встановлено дитячий майданчик;

·  вул. Чуднівська, 131 - встановлено зупинку громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території;

·  вул. Крошенська, 45 - огороджено майданчика сіткою-рабиця;

·  вул. Крошенська, 18 - встановлено дитячий майданчик;

·  вул. Крошенська, 44, 30, 32,46 - надано допомогу для оздоблювальних робіт у під'їздах будинку;

·  вул.Чуднівська, 77 - встановлено зупинку громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території;

·  вул. Крошенська, 26 - встановлено дитячий майданчик;

·  пров. Олеся та вул. П. Калнишевського проведено грейдерування доріг;

·  вул. Покровська 125, Андріївська 2а, Крошенська 45, провулок 2-й Закам'янський,3 – проведено роботи з кронування та зрізання аварійних дерев;

·  вул. Старочуднівська, 12\77 - встановлено дитячий майданчик;

·  вул. Покровська, 94 – облаштовано зупинку громадського транспорту, встановлено лави для відпочинку;

·  вул. Вільський шлях Павловська Гора: разом з громадою побудувано церкву;

·  вул. Покровська, 123 – проведено часткові оздоблювальні роботи в під'їздах будинку;

·  вул. Крошенська, 32 – надано руберойд для перекриття покрівлі будинку;

·  вул. Вільський Шлях, 160 - встановлено дитячий майданчик;

·  вул. Покровська, 129-а - встановлено металопластикові вікна;

·  вул. Крошенська 30,26,28, вул. Чуднівська 92,98,100, вул. Івана Богуна, Чумацький Шлях -

завезено пісок на дитмайданчик

·  вул. Крошенська, 8 - огороджено майднанчик для збору сміття;

·  вул. Чуднівська, 108 - встановлено гімнастичний турнік біля будинку;

·  вул. Покровська, 121 - встановлені металопластикові вікна;

·  вул. Чуднівська, 96 - встановлено гойдалку для дітей у дворі будинку;

·  вул. Покровська, 149, вул. Героїв Чорнобиля, 94, вул. Крошенська 47,6,28:

проведено роботу з фарбування дитячих майданчиків;

·  вул. Вільський Шлях,170 та вул. Народицька, 17 - встановлено зупинки громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території;

·  вул. Вільський Шлях, 11а - встановлено металопластикові вікна;

·  встановлено два світлофорних об'єкта по вул. Чуднівській, 94 та вул.Чуднівській, 106;

·  вул. Чуднівська, 92, 94 - облаштовано майданчики для збору сміття.

·  вул. Проспект Незалежності, 100 - встановлено зупинку громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території.

За сприяння подружжя Кропивницьких започатковані культурно-масові заходи: Масляна, весняний ярмарок, День захисту дітей, День Корбутівки та Мальованки. Почав працювати соціальний ринок на Корбутівці, де люди можуть придбати сільськогосподарські товари від виробника за доступними соціальними цінами. Відкрили амбулаторію сімейної медицини на Корбутівці по вул. Старочуднівській, 12/77.

За багато років вирішена житлова проблема у багатоквартирних будинках на Корбутівці по вулиці Чуднівській №106, 108, 110. Будинки перейшли у комунальну власність міста, що перебували на балансі БУ №3 Житомирської КЕЧ району та в оперативному управлінні Міністерства оборони України. Мешканці цих будинків почали отримувати якісні житлово-комунальні послуги.

Проведено капітальний ремонт території благоустрою за адресою Чуднівська, 106. Раніше це була занедбана територія. У житлових багатоповерхових будинках по вулиці Чуднівська, 92,94,96,98,100, Старочуднівська, 9, Героїв Пожежних 125-А,Б,В, ОСББ «Березівський-6» замінено на сходових клітинах дерев'яні вікна на енергозберігаючі.

ВСТАНОВЛЕНІ ДИТЯЧІ І СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ

·  вул. Чуднівська, 92

·  вул. Чуднівська, 94

·  вул. Чуднівська, 96

·  вул. Чуднівська, 108

·  вул. Зв'язківців, 7

·  проїзд Івана Богуна, 2

·  ОСББ «Чуднівська, 108-А»

·  у сквері між Житомирською політехнікою та Житомирським торгово-економічним коледжем.

·  у Мальованському сквері

·  вул.Чуднівська, 106

·  вул. Крошенська, 18

·  вул. Крошенська, 26

·  вул. Вільський Шлях, 160

·  ПКД на реконструкцію спортивного майданчику ОСББ «Чуднівська 108-Б»

вул. Покровська, 94 - на зупинці встановлено лави для відпочинку та виконано благоустрій зупинки.

пров. Олеся та П. Калнишевського - грейдерування доріг.

вул. Старочуднівська біля ПП КВЖРЕП №1, 3-й Боженка, Покровська, 125, Крошенська 26, на Крошні від Ласощів і до аптеки - засипка ям відсівом та щебенем.

вул. Покровська, 125, Андріївська 2а 2 дерева, Крошенська,45 - кронування дерев.

вул. Покровська, 94 - встановлення зупинки.

вул. Покровська, 123 - проведено оздоблювальні роботи у під'їздах.

вул. Крошенська, 32 - перекриття даху у будинку.

вул. Покровська, 129-а, вул. Покровська, 121, вул. Вільський Шлях, 11а - встановлення металопластикових вікон.

вул. Крошенська, 8 - огородили сміттєвий майданчик.

Мешканці цих будинків почали отримувати якісні житлово-комунальні послуги.

Проведено капітальний ремонт території благоустрою за адресою Чуднівська, 106. Раніше це була занедбана територія.

Фарбування дитячих майданчиків. вул. Вільський Шлях, Народицька між будинками 17 та 15 - благоустрій зупинок.

Корбутівка (біля Ехо та маркету Люцина) - встановлено два світлофора.

вул. Чуднівська, 77 - встановлено зупинку громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території

пров. Гамченка - закуплено необхідне обладнання та виконано облаштовано освілення провулку.

вул. Чуднівська, 92, 94 - облаштовано контейнерні майданчики для збору сміття.

вул. Покровська, 100 - встановлено зупинку громадського транспорту та проведено благоустрій прилеглої території.

Проведено ремонт дорожнього покриття по вул. Старочуднівська.

Капітальний ремонт дорожнього покриття провулку Гранітного та по програмі співфінансування – каналізування.

Капітальний ремонт вулиці Родини Гамченків.

Проведено грейдерування підсипкою вулиці Симона Петлюри, Західної, провулків 1,2-й Західний, Галовий.

Проведено поточний ямковий ремонт прибудинкових територій вулиць Чуднівська, 92, 94,96,98,100, Івана Богуна, 2 та Чуднівська, 102, заїзд до ліцею сфери послуг.

Щороку проводиться весняне прибирання мікрорайонів Корбутівка та Мальованка.

Біля спорткомплексу «Динамо» та ЗОШ №32 по вулиці Чуднівській встановлено попереджувальні манекени для підвищення безпеки дорожнього руху та безпеки пішоходів.

Діти в школах та садочках округу отримують подарунки на свята від депутатів Кропивницьких.

ЗОШ №15: встановлено металопластикові вікна, побудовано внутрішній шкільний туалет, проведено ремонт шкільного тиру, закуплено офісні стільці.

ЗОШ № 32: придбані будівельні матеріали для відновлення фасаду, акустична система, меблі, ноутбук, проведено інтернет WI-FI для навчального процесу.

ДНЗ № 15: групи «Капітошка», №2, №4, №7 встановлено металопластикові вікна, проведено освітлення території та придбано лінолеум на підлогу, встановлено вхідні двері в овочесховище садочка, закуплено постільну білизну та офісні меблі, дитячі шафи, холодильну шафу, енергозберігаючі лампи, прасувальний каток, меблі в пральню; встановлено залізні ворота для центрального входу, заміна водогінних труб в технічному приміщенні, придбано дитячі шафи для роздягання.

ДНЗ №6: придбано будівельно-господарські матеріали, відремонтовано ізолятор для хворих дітей, придбано оргтехніку, промислову пральну машину, м'які модулі та спортивні лави в спортивний зал, встановлено залізні ворота і хвіртка для господарчого входу та центрального входу, придбано ламінат для ремонту музичного залу.

НВК № 11: встановлено металопластикові вікна, закуплено постільну білизну, жалюзі, придбано сушильну машина та посуд, встановлено вікно роздачі в приміщенні харчоблоку та виконано ремонт санвузла для робітників харчоблоку, ремонт туалетної кімнати ясельної групи, встановлено м/п вікна в ясельній групі.

ЗОШ №1: придбано комп'ютер, принтер зі сканером, нові меблі, музичні інструменти, встановлено металеві двері та жалюзі у комп'ютерний кабінет, встановлено нову сучасну гардеробну.

ЗОШ №12: придбано матеріали для заміни покриття підлоги на лінолеум у стоматкабінеті.

ДНЗ №52: відремонтовано пральний блок, ігрові павільйони.

Поліклініка дитяча №1 Корольовського р-ну (філія Корбутівка): придбано меблі медичного та не медичного призначення і господарчі товари.

Житомирський державний технологічний університет: проведено поточний ремонт лабораторії економіко-математичного моделювання соціально-економічних процесів держави та регіону та надається постійна спонсорська допомога.

РОМАНІВСЬКИЙ РАЙОН

·  с.Врублівка музичне обладнання в клуб та сільську раду, велосипед медичним працівникам.

·  с.Товща музичний центр, іграшки в садочок.

·  с. Романів килимки для танцювального колективу Сталкер.

·  с. Миропіль музичне обладнання, двері та вікна в лікарню, ЗОШ

№2.

·  с. Борятин матеріали для ремонту зупинки транспорту.

·  с. Соболівка музичне обладнання в клуб, велосипеди поштарям.

·  с. Гордіївка допомога церкві, подарували ікони на свято, спортивний інвентар для школи.

·  с. Великі Коровинці нові труби для школи, вікна для дитячого садочка

·  с. Молочки дзвони для церкви.

·  с. Безпечна музичний інвентар у клуб.

·  с. Вакуленчук пилосос в садочок.

·  с. Дідківці 2 мікрофони, вікна в школу.

·  с. Іванківці пристрій UFO.

·  с.Голіївка плита для садочку, стільці для фельдшерсько-акушерського пункту, церкві – грошова допомога на розпис.

·  с. П'ятка UFO, спортивний інвентар, школаксерокс, спортивна палатка.

·  с. Красносілка школі – плита, холодильник, матеріальна допомога церкві, матеріальна допомога на освітлення вулиці.

·  с. Дуплиця допомога на операцію дитині, допомога церкві.

·  с. Носівки пристрій UFO.

·  с. Іванопіль створено пункт тимчасового базування центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на базі колишньої лікарні.

ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН

·  с. Березівка ремонт даху в клубі, допомога із фарбою.

·  с. Дубовець встановлено двері у зал Будинку культури.

·  с. Черемошне посуд і спорт інвентар для школи.

·  с. Василівка спортивна форма спортсменам.

·  с. Вереси нові вікна в школу, спортивний інвентар.

·  с. Вертокіївка спортивний інвентар для школи.

·  с. Висока Піч допомога на придбання шин для шкільного автобуса; м'ячі; матеріальна допомога на ремонт даху; колонки для школи, єврорубероїд на ремонт даху військового містечка.

·  с. Старошийка, с. Покостівка облаштування зупинок.

·  с. Головенка допомога багатодітній сім'ї (одяг,взуття,книги).

·  с. Глибочиця вікна у кабінет математики, майданчики біля школи.

·  с. Гадзинка ворота футбольні для школи, нові вікна.

·  с. Березинадопомога школі.

·  с. Дениші вікна та труби для медпункту школи.

·  с. Ульянівка нові вікна у школу.

·  с. Зарічани вікна для школи та фельдшерсько-акушерського пункту.

·  с. Іванівка принтер в фельдшерсько-акушерський пункт; ремонт авто та продукти для будинку пристарілих.

·  с. Барашівка спортивні мати для школи; допомога церкві.

·  с. Довжик музичне обладнання в клуб.

·  с. Кодня вікна у школу.

·  с. Корчак комп'ютер і МФО сільській раді.

·  с. Перлявка котел для багатодітної сім'ї.

·  с. Левків вікна у школу, спортивний інвентар.

·  с. Калинівка колонки в клуб.

·  с. Ліщин, с. Тарасівка вікна, двері для дитячого садочку.

·  смт Новогуйвинське – допомога у встановленні вікон для школи, клубу та ФАПу, дитячий майданчик.

·  смт Озерне дитячий майданчик та зрізання дерев.

·  с. Озерянка допомогли зі світлом, компресор для школи, принтер та вікна для сільської ради.

·  с. Піски шифер для перекриття даху клубу, допомога церкві.

·  с. Рудня-Городище вікна для школи.

·  с. Гай допомога багатодітній сім'ї (плита, цегла, матеріали для будівництва)

·  с. Сінгури тенісний стіл, ракетки, м'ячі, сітка для школи.

·  с. Пряжів холодильник, вікно, спортивний інвертар та матеріали для ремонту, шафа, ноутбук, книги до бібліотеки

·  с. Станишівка вікна для школи (перший клас); комп'ютерний стіл сільському голові; вікна у дитячу лікарню.

·  с. Тетерівка будівельні матеріали для кладовища; матеріальна допомога клубу для купівлі килимів та фарби.

·  с. Троянів допомога церкві, відсів на автостоянці біля аптеки; вікна для школи.

·  с. Миролюбівка вікна у дитячий садок.

·  с. Рудня Городище вікна для школи.

І так можна продовжувати ще дуже довго!!! Чи є ще достойніші люди представляти народ у владі напевне це вже питання риторичне!!! Володимир Кропивницький і його дружина Людмила протягом багатьох років своєю діяльністю на благо громадян – де-факто довели, що є сумлінними представниками кожного з нас на державній службі – службі українському народові!!!

Тож робіть висновки – на вибори йдіть підготовленими та обирайте дієвих людей!!! 

Теги: Сила і Честь, Сила і Честь Володимир Кропивницький , Владимир Кропивницкий, депутат Житомирского областного совета, депутат Житомирского областного Владимир Кропивницкий, Житомир, Кропивницкий Владимир Николаевич, Владимир Кропивницкий депутат Владимир Кропивницкий Житомир, Владимир Кропивницкий благотворительность, Владимир Кропивницкий выборы, Владимир Кропивницкий патриот, Владимир Кропивницкий Житомирщина, Владимир Кропивницкий Житомирская ОГА, председатель правления корпорации Океан Владимир Кропивницкий, внефракционные депутаты Владимир Кропивницкий, комиссия областного совета по вопросам бюджета и коммунальной собственности Кропивницкий Владимир Николаевич Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький, Кропивницький Володимир Миколайович, Володимир Кропивницький депутат, Володимир Кропивницький Житомир, Володимир Кропивницький благодійність, Володимир Кропивницький вибори, Володимир Кропивницький патріот, Володимир Кропивницький Житомирщина, Володимир Кропивницький Житомирська ОДА, голова правління корпорації Океан Володимир Кропивницький, Позафракційні депутати Володимир Кропивницький, комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Кропивницький Володимир Миколайович
Автор: admin.politica.com.ua