Останні два роки Сили спеціальних операцій буксували на місці – Генерал Кривонос

Останні два роки Сили спеціальних операцій буксували на місці – Генерал Кривонос
20709 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останні два роки Сили спеціальних операцій буксували на місці, а безініціативність попереднього командувача генерал-лейтенанта Ігоря Луньова призвела до того, що багато фахівців почало звільнятися із ССО. Тому призначення генерал-майора Григорія Галагана  командувачем Сил спеціальних операцій однозначно є позитивним рішенням.

Так прокоментував призначення командувачем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України генерал-майора Григорія Галагана в інтерв’ю Security Taks заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал Сергій Кривонос, який раніше сам був першим заступником командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

«Щодо стосується Григорія Анатолійовича (Галагана — Security Taks), то він має чудовий досвід, і він один з небагатьох, хто починав служити з посади командира групи спеціального призначення, потім перевівся й служив у спецпідрозділі «Альфа». Але дуже важливо, щоб керівник вийшов із самого «низу», тобто добре знав, як думають, дихають представники нижньої ланки. Крім того, я особисто співпрацював з певних питань під час російсько-української війни, й враження тільки позитивні. Однозначно таке призначення буде на користь Силам спеціальних операцій та дасть поштовх розвитку, буде усуненено принцип піхотно-десантних рішень, які мали місце у попереднього керівника». – Зазначив заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Він також вивловив переконання, що вплив на розвиток ССО у генерала Луньова був мінімальний, кожна частина ССО «варилася у власному соусі», а «заступникам він не давав працювати, оточивши себе відданими, але непрофесійними людьми». Тому я особисто очікую, що дуже багато у ССО змінеться на позитив.

opk

Теги: Генерал Кривонос,Сили спеціальних операцій,Кривонос,Генерал Сергей Кривонос,Генерал,Сергей Кривонос,Сергей Кривонос Википедия,ССО,Ігор Луньов,генерал-лейтенант Ігор Луньов,генерал-лейтенант,генерал-майор Григорій Галаган,генерал-майор ,Григорій Галаган,Security Taks,ЗСУ,ВСУ,Збройні Сили України,Україна, Украина,Вооруженные Силы,Вооруженные силы Украины,заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал Сергій Кривонос,заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони,Григорій Анатолійович Галаган,Григорій Анатолійович Галаган Вікіпедія,Григорий Галаган Википедия,Луньов Ігор Васильович ,Игорь Лунёв Википедия, «Альфа»,Альфа,спецпідрозділ «Альфа»,Спецотдел ,Луньов,Галаган,Лунёв
Автор: admin.politica.com.ua