Солодка колаборація Vitmix і Володимира Гришка до ювілею Маестро

Солодка колаборація Vitmix і Володимира Гришка до ювілею Маестро
22469 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кажуть, Господь дав Янголам крила, а людям дав солодощі. Дорослий ви чи малюк -  засмучений чи веселий, ви точно маєте пристрасть до цукерок. Іноді захоплення солодощами важко проконтролювати і сказати собі «стоп», коли рука тягнеться за черговою насолодою.

Володимир Гришко розповідає: «Через карантин багато моїх закордонних колег не змогли приїхати на мій ювілей, тому ми святкуватимемо щомісяця у форматі закритих приватних вечірок «для своїх».

Делікатеси «Vitmix» - це здорові ласощі, без цукру і підсилювачів смаку. Пристрасть до солодкого знайома кожному з нас, і знаменитості тут не є винятком.

Народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам, спільно із кондитерським домом «Vitmix» випустив лімітовану колекційну трюфельну цукерку «Маестро Гришко» оформлену в золотий пергамент і оздоблена атласним бантом, що нагадує святковий метелик Маестро.

Це корисна цукерка «Vitmix» продовгувато-округлої форми з начинкою з горіхів кешью та фініків... Ці цукерки були названі в честь Маестро до ювілею Володимира і дня народження його синочка Даніеля, котрого кохана дружина народила майже день у день з зірковим батьком. Смаколики «Vitmix» будуть до душі як дітям так і дорослим, без обмежень завдяки корисним інгредієнтам і вишуканому оформленні.

Іміджмейкер, Вероніка Чекалюк зазначає: «карантин вніс свої корективи у святкування ювілею Володимира Гришка, усіх бажаючих привітати маестро важко зібрати одночасно, тому ми вирішили святкувати протягом року, щомісяця 28 числа, щоб приділити увагу, кожному і не порушити умови карантинних обмежень».

Колаборація із Vitmix - це прекрасна нагода підсолодити звучання золотого голосу».

Керівник кондитерського дому “Vitmix” Василина Сировченко: «ми щасливі співпрацювати із командою Маестро, нам імпонує оперне мистецтво, творчість, ми ретельно готувати лімітовані трюфеля у золотому оздобленні до ювілею артиста. Трюфель з ніжністю зроблений, з турботою і ласкою, золотий, вишуканий, улюблений і солодкий... гарний настрій пробуджує апетит. Смакуйте трюфель Маестро Гришко від Vitmix - чудово до ароматного чаю  - найкраще для натхнення».

Презентація відбудеться у вересні 2020. Підписуйтеся на instagram.com/vitmix.com.ua

Замовлення та анонси у нас на сторінці

Прес-служба Маестро Володимира Гришко

Теги: Vitmix ,Володимир Гришко ,Гришко ,Маестро Гришко,цукерки Маестро Гришко,цукерки Vitmix,Народний артист України Володимир Гришко,Вероніка Чекалюк
Автор: admin.politica.com.ua