Олег Легеза - вовк в овечій шкурі, або як колишній голова РДА вкрав у селян землю

Олег Легеза - вовк в овечій шкурі, або як колишній голова РДА вкрав у селян землю
21570 ПЕРЕГЛЯДІВ

У попередніх публікаціях публічно було задано запитання обласному депутату Олегу Легезі: ким йому приходиться ряд осіб, які у Браїлові в 2019 році отримали по 2 га землі? 

Про це на своїй сторінці в FB пише незалежна спільнота “Браїлівський кулак”

Потім це ж запитання було йому озвучено публічно у сесійній залі Жмеринської мерії. Він добре знає, що ГО без доказів та фактів попусту на вітер слів не кидає, через що щось вигадувати навіть шансу не було. Тому колишній голова Жмеринської РДА розгублено заявив: «Це мої родичі!».

Браїлівський кулак оприлюднив відповідний проект землеустрою на осіб, які є родичами обласного депутата Олега Легези: 

1) Легеза Олександр В’ячеславович (брат) – 2 га; 

2) Дахновський Ю.О.(тесть) – 2 га; 

3) Дахновська Л.В. (теща) – 2 га; 

4) Дахновська Н.Ю. (сестра його дружини) - 2 га; 

5) Сєргеєв О.Г. (житель Вінниці, проживає в мікрорайоні тещі) – 2 га;

6) Качур Н.В. (житель Вінниці, проживає по сусідству з Легезою) – 2га; 

7) Михайленко І.О. (с.Сальник)- 2 га. 

Сергеєв, Качур, Михайленко виготовляли спільно проект землеустрою з родиною Легези, тому не має жодного сумніву, що вони безумовно пов’язані дружніми стосунками з його родиною.

Даний земельний масив знаходиться у м-ні Політвідділ: це було колись пасовисько, яке бере початок від саду Карпенка в сторону Барського шосе. 

Пасовище Легеза розділив між своїми родичами!

“Жителі м-ну Політвідділ, ви обурювалися тим, що хтось відібрав у вас єдине пасовисько та тим, що вам немає де уже пасти корів? - пише “Браїлівський кулак”, - Запитайте Легезу, як бувшого голову Жмеринської РДА, як так вийшло, що воно було поділене між його родиною! 

Шановні бувші працівники цукрового, радгоспу, швейної фабрики, сокоморсового та жителі селища, які не можуть отримати не те, що 2 га землі у Браїлові, а й 1 га, запитайте Легезу, яке його родичі мали право відбирати землю у Браїлова, яка по праву належить нам – браїлівчанам. Запитайте Резедента чи він перевіряв у цих осіб трудовий стаж, та як оцінював їх заслуги. Чи ставив такі самі перепони для отримання 2 га, як кожному простому браїлівчанину? Бо це усе відбувалося у той час, коли вам розповідали, що землі уже немає!”.

Перед виборами Легеза обіцяв поміч в отриманні землі...

Більше того, перед виборами у 2015 році Легеза обіцяв певній категорії браїлівчан, якщо оберуть його обласним депутатом, то він допоможе їм отримати по 2 га. Але після виборів вийшло усе навпаки, бо про людей він забув. А обіцянки залишилися банальним передвиборчим піар-ходом. Зараз він знову обіцяє багатьом – тому обирайте його знову, щоб уже завтра була змога вкотре нарікати на погане життя та бездіяльність влади!

Це далеко не все! ГО знайшла ще один польовий масив у Браїлові, де жінка Легези Дахновська А.Ю. 08.10.2018р. разом з іншими особами отримали по 2 га Браїлівської землі. У цей час Легеза працював головою Жмеринської РДА. 

“Тому, шановний Олеже В’ячеславовичу, хто ці люди для вас? Чекаємо публічної, але чесної відповіді!”. 

grani.info

Теги: Олег Легеза, Браїлів, пасовище, голова РДА, земля,Пасовище Легеза,Жмеринська РДА
Автор: admin.politica.com.ua