Як «одним заказним помахом пера» вчергове намагаються очорнити СБУ, зокрема зама Івана Баканова – Василя Малюка. Та статистику не приховати!!!

Як «одним заказним помахом пера» вчергове намагаються очорнити СБУ, зокрема зама Івана Баканова – Василя Малюка. Та статистику не приховати!!!
21287 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Шаблон «правоохоронців-корупціонерів» минулих часів, який нажаль утворився не без їхньої участі, стає зараз чи не найкращою зброєю кримінальних прошарків суспільства із добросовісними правоохоронцями які буквально наступають їм на п’яти у вчиненні злочинів, та одного за одним відправляють на лави підсудних. І також, гірко констатувати, що дедалі частіше на передовій цих війн правоохоронців із злочинцями з’являються окремі журналісти або й цілі видання, які за певну винагороду і сумнівну сенсацію не розібравшись в ситуації готові безпідставно піддавати «лінчуванню» саме служителів Закону. Адже злочинним прошаркам суспільства давно вже не потрібно фізично вбивати порядних правоохоронців, які з ними боряться – зараз достатньо на неугодного їм причепити «червону тряпку» і тут же за мить розпочинається заказне «родео»…

Саме така ситуація зараз чітко прослідковується по відношенню до Служби безпеки України, а яскравим прикладом цього «родео» є цілий ряд публікацій де теперішніх працівників СБУ звинувачують в кришуванні так-званого «смотрящого» за фітосанітарною службою в Одеській області Дмитра Кузишина. У статтях описується, що Дмитро Кузишин, який знаходиться під заступництвом колишнього начальника Главку «К» СБУ Павла Демчини, "підім'яв" під себе одеські порти і збагачується на кожній тонні зерна, контейнері лісу, цитрусових і так далі. За інформацією цих видань, офіційний керівник фітосанітарної служби в Одеській області Інна Непомняща - його ставлениця. Крім цього в групі з Кузишин і Непомнящої працюють також кілька людей, що мають відношення до СБУ.

Тобто, за їх даними виходить, що Павло Демчина й досі, так-сказати «в темі». Але у цих публікаціях є багато й інших пікантних цікавинок. Приміром вказано, що безпосереднє відношення до цих схематозів зараз мають й Перший заступник Голови СБ України - начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ Василь Малюк і його заступник Сергій Дука. Але звідки такі вкрай цікаві дані??? – Саме тут й починається найцікавіше, і щоб це визначити потрібно знайти «корінь», тобто джерело запуску цієї «торпеди» в якій Малюку і його заму, а також іншим чинним працівникам СБУ приписують корупційне покривання!!!

І так, основоположником інформації про «смотрящого» Дмитра Кузишина і його кришування Демчиною є сайт Олександра Дубинського і КО. Інформація такого роду там була розміщена 31.07.2020 10:32. Та цікавим є те, що ані про Малюка, ані про його заступника Дуку інформації там немає. Також варто зазначити, що інформація й про інші подані прізвища м’яко кажучи надзвичайно сумнівна, точніше сказати – журналістам просто треба було вказати когось для пікантності матеріалу.

Та що відбувається дальше з цими даними? – звісно, вони на інших сайтах швидко починають обростати ще більшими видуманими деталями. Так, вже з перших днів серпня цілий ряд ЗМІ перепубліковують дані з сайту Дубинського, а дальше вже від них знову летить чергова перепулікація. І так ця інформація летить просторами мережі інтернет…

Летить…Летить…аж поки не потрапляє уже 21 серпня на сторінки сайтів kordon.org.ua, glavk.net, polityka.today  де вже (навіть незрозуміло хто перший це зробив) піддається «термічній» обробці в результаті якої «одним помахом пера» чи не головними покривачами схематозів стають Малюк і його зам Дука. А потім все знову стандартно: пере публікація за перепублікацією

Напевне ці видання провели «свої тривалі журналістські розслідування» що так явно взявши дані із сайту Дубинського та банально приписали туди Малюка й Дуку?!!! Чого ж не зробиш заради сенсації, адже чого вартий матеріал де викривають вже ЕКС-а… куди цікавіше «підлити масла у вогонь» безпідставно вказавши теперішніх працівників СБУ які не мають жодного відношення до сумнівної інформації що подалась на сайті Дубинського. Чому сумнівної - а тому що давно не секрет що даний ресурс підконтрольний КО, і все що там публікується здебільшого в інтересах пана Коломойського. А тому й ця інформація може бути запущена далеко не просто так, можливо з метою – очорнити і в результаті зняти із займаних посад чесних правоохоронців які не дають його схематозним ставленикам грабувати державу.

Все чітко за схемою яку ми описали на початку публікації: «видання, які за певну винагороду і сумнівну сенсацію не розібравшись в ситуації готові безпідставно піддавати «лінчуванню» саме служителів Закону, саме тому й розпочато «родео»».

І неприємно констатувати, що така заказна «утка» має на меті знівелювати всі реальні здобутки Служби безпеки України. А добутки на користь держави м’яко кажучи далеко не мізерні, точніше вони вражають, адже під керівництвом Івана Баканова і його заступника Василя Малюка СБУ щодня проводить колосальну кількість спецоперацій по викриванню і затриманню злочинців. Саме тому проти них ведеться активна медійна війна по очорненню репутації, адже злочинці розуміють що завтра вже до них прийдуть спецпризначенці і стукати в двері явно ніхто не буде!!!

Статистика СБУ під керівництвом Баканова і його зама Малюка явно вражає!!! Приміром куди приховати факт коли Служба безпеки України викрила на Харківщині потужне організоване злочинне угруповання, відоме за кримінальним прізвиськом його лідера «Князя». За місцями проживання і перебування учасників угруповання було проведено 27 обшуків. У результаті слідчих дій правоохоронцями вилучено майже 8,4 мільйона гривень, приблизно 170 тисяч доларів США та 40 тисяч євро, чорнові записи, які свідчать про масштабну злочинну діяльність, засоби зв’язку, зброя та набої різного калібру.

Чи як у Дніпрі 17 липня співробітники спецпідрозділу СБУ затримували учасників банди яка тероризувала декілька регіонів. На її «рахунку»: рекет, збирання «данини» з підприємців, залякування та інші тяжкі злочини. Спіймали зловмисників «на гарячому». Черговою жертвою став IT-підприємець, з якого вимагали 180 тис. доларів в обмін на «спокійне життя».

Скріншот: сайт vse.media

Також потрібно констатувати, що нікуди не приховаєш й той факт що Служба безпеки України протягом першого півріччя 2020 року викрила протиправну діяльність 51 організованого злочинного угруповання (ОЗУ), що займалися вчиненням злочинів насильницького спрямування, корупційного та економічного характеру, наркобізнесом, незаконною міграцією, контрабандою тощо. 209 особам, які були учасниками цих злочинних угруповань, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. За вчинення злочинів у організованих формах засуджено 21 особу.

Скріншот: сайт politica.com.ua

Також ніхто явно не забув як СБУ ліквідувала 11 нарколабораторій і вилучила контрабанду на 150 мільйонів гривень.

 

А посадовців яких СБУ викрила за вчинення злочинів за пів року скільки було?! – 372!!! Невже цифра не вражає?! Чи за попередніх керівників спецслужба показувала такі результати???  

 

А головне, що Служба безпеки викриваючи посадовців не ловить тільки «дрібну рибу», для Баканова і Малюка всі рівні перед Законом України!!!

Скріншот: сайт ssu.gov.ua

Керівнику міжрегіонального управління Мін’юсту, викритому Службою на вимаганні неправомірної вигоди, повідомлено про підозру:

Скріншот: сайт ssu.gov.ua

Також з початку 2020 року Служба безпеки України вилучила з незаконного обігу 207 одиниць вогнепальної зброї, 159 кілограмів вибухових речовин і понад 45 тисяч набоїв, гранат і снарядів. Найбільш поширеною вогнепальною зброєю у незаконному обігу є пістолети та револьвери, гранатомети, кулемети, автомати. Найбільший масив зброї та засобів ураження були виявлені у сховках в районі проведення Операції об’єднаних сил. Зокрема, у різний час їх викрито у Новоайдарському, Старобільському, Слов’янському районах.

 

Скріншот: сайт ssu.gov.ua

Чи не найважливішим досягненням служби являються часті виявлення і затримання «перевертнів» в погонах. Так приміром, 5 червня Служба безпеки України припинила протиправну діяльність злочинної організації під керівництвом начальника одного з міськвідділів Нацполіції Дніпропетровського регіону. За попередньою версією слідства, керівник відділу поліції спільно з підлеглими вирішили штучно наростити показники оперативно-розшукової діяльності. Для цього вони фальсифікували матеріали кримінальних проваджень. Зловмисники, зокрема залякували та катували підозрюваних для отримання «необхідних» показів, фабрикували штучні докази для подальшого виявлення та швидкого розслідування неіснуючих злочинів. Під час проведення більш ніж 20 обшуків співробітники спецслужби вилучили матеріали фальсифікованих кримінальних проваджень, засоби катування та інші докази, які підтверджують злочинну діяльність співробітників поліції.

Цю статистику можна продовжувати без перерви, та висновок зробити можна лише один: СБУ під керівництвом Івана Баканова і його заступника Василя Малюка – це дієвий, бойовий правоохоронний орган, що день у день служить на благо України і кожного нашого громадянина. А тому, скільки б заказних «помахів пера» не розповсюджувались в інформаційному просторі народ чітко усвідомлює – сьогоднішня Служба безпеки України є найпотужнішою структурою за часи її існування. 

Теги: СБУ, Іван Баканов,Василь Малюк,Дмитро Кузишин,Служба безпеки України,СБ України,Василь Малюк СБУ,Павло Демчина,Олександр Дубінський,Дубинський
Автор: admin.politica.com.ua