Генпрокурор Ірина Венедіктова відзначила кращих працівників з нагоди Дня незалежності України

Генпрокурор Ірина Венедіктова відзначила кращих працівників з нагоди Дня незалежності України
20694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова відзначила працівників Офісу за вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі, тривалу й бездоганну службу та з нагоди Дня незалежності України.

«Напередодні двох найважливіших для країни свят - Дня Державного Прапора та Дня незалежності України, хочу відзначити вашу роботу. Ви стоїте на варті правопорядку, а сьогоднішні відзнаки говорять про те, що держава цінує вашу працю і ваш вклад», - звернулася до присутніх Ірина Венедіктова.

Генеральний прокурор та її заступники вручили відзначеним співробітникам Офісу нагрудні знаки «Почесний працівник прокуратури України», «Ветеран прокуратури України» та «За сумлінну службу в органах прокуратури», почесні грамоти та подяки Генерального прокурора.

Говорячи про зміни, які зараз відбуваються у органах прокуратури, Генпрокурор наголосила: «Реформа прокуратури - лише початок. Ми з вами будуємо таку правоохоронну систему, у якій буде захищений кожен громадянин, а прокурор отримуватиме задоволення від результатів своєї роботи та відповідні соціальні гарантії».

gp.gov.ua

Теги: Ірина Венедіктова,Генеральний прокурор,Ветеран прокуратури України,За сумлінну службу в органах прокуратури,Реформа прокуратури,Почесний працівник прокуратури України,Генпрокурор
Автор: admin.politica.com.ua