Володимир Кропивницький: коли благодійність – це не бізнес, це покликання душі! Депутат Житомирської облради роками безкорисно служить своєму народові – з цим потрібно народитись!

Володимир Кропивницький: коли благодійність – це не бізнес, це покликання душі! Депутат Житомирської облради роками безкорисно служить своєму народові – з цим потрібно народитись!
20695 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зважаючи, що вже скоро українців чекатимуть чергові вибори, цього разу місцеві, кожен з нас починає придивлятись чи залишились в державі ще гідні кандидати у служителі народу.

В період від виборчих до виборчих розчарувань ми все прискіпливіше підходимо до запитання: «Яким же  має бути омріяний державний служитель, депутат?» – та напевне, чіткої відповіді не дасть ніхто, але кожен звісно, серед важливих характеризуючи назве такі складові: чесність, порядність, людська доброта, професіоналізм, нетерпимість до корупції, і т. д. І вже скоро, більшість із цих якостей нам, виборцям, малюватимуть сотні бажаючих добрести до такої омріяної «кормушки». Але, нажаль, серед цієї навали «білих і пухнастих» мало знайдеться тих, хто відрізнятиметься щирими людськими якостями, які так потрібні народові. З дня на день почнуться штучні добрі справи заради фото на камеру об’єктиву, гречка й цукор заїжджатимуть до виборців тоннами, та чи поведеться вчергове на це народ?! – навряд чи, адже кожен запитає себе і цього чинушу: «а де ж ти(він) був до тепер? Чому приніс в мій двір гречку лише перед виборами, а не тоді коли вона була реально потрібна, приміром кілька місяців тому у розпал пандемії COVID-2019? Чому не будував дитячий майданчик рік тому?...»

Цього разу українців ніхто не підкупить, адже як правило, тоді наступні кілька років добра явно чекати не потрібно… а від депутата з його гречкою зостанеться лише гірка відраза!!! Народ не хоче уже роздавати авансів, а тому обиратиме тільки тих – хто був з нами в скрутні часи, тих хто ремонтував дитячі майданчики рік, два, три тому, просто так, заради усмішки кожного з нас, тих хто дбав про армію, дбав про безпеку громадян, розбудовував парки, зупинки – і все це просто так, бо це його це покликання душі.

- Та чи є такі люди? Чи зостались гідні голосів людей кандидати? – це питання дуже складне, і насправді таких можливих депутатів, обласних, районних голів можна, в кращому випадку, перелічити  на пальцях рук…

За свідченнями місцевих громадян, як мінімум, одна така людина все ж є, і живе та служить вона народові Житомирщини. Мова йде про Кропивницького Володимира Миколайовича – чинного депутата Житомирської обласної ради, голову правління корпорації «Океан», людину яка вже на протязі довгих років сумлінно працює на благо людей. А головне, Володимир Миколайович – стабільно допомагає людям, а не «виповзає» як більшість перед виборами із штучною усмішкою, і такою ж штучною допомогою.

Про Володимира Кропивницького можна сказати і почути багато теплих слів, адже він в регіоні людина знана як: великий патріот, меценат, благодійник, та просто як свій рідний і чуйний друг для кожного місцевого жителя. Не дарма в 2015 році він отримав всеукраїнську нагороду за благодійну діяльність.  Його підприємство «Проммаркет ОКЕАН» стало призером конкурсу «Благодійна Україна - 2014» у номінації «Благодійник: компанія – середній бізнес».

 

Він та його дружина Людмила, яка є головою благодійного фонду «Рідний Житомир», надали допомогу на суму близько 3 млн. грн. Із них половина пішла на допомогу військовим шпиталям, бійцям АТО та родинам загиблих у військових діях на Сході України. Ще 1,3 млн. грн. – це допомога медичним та дитячим закладам. Про Володимира Кропивницького чітко можна сказати, що благодійність для нього - це не бізнес, це покликання душі.

Та для пана Кропивницького патріотизм явно не вимірюється лише у допомозі військовим, адже за часи свого депутатства в Обласній Житомирській раді він неодноразово на сесіях виборював, щоб бюджетні кошти чітко виділялись і доходили до місцевих громадян. Так приміром, цього річ за його сприяння з’явиться     невеликий сквер на Корбутівці,  який стане культурним місцем відпочинку студентів та місцевих мешканців. Також в його актив можна записати й новий сучасний спортивний об'єкт з вуличними тренажерами що вже скоро буде все там ж на Корбутівці. А на на Івана Богуна, 4 за результатами звернення мешканців багатоквартирного будинку за рахунок коштів міського бюджету, які передбачені на здійснення депутатської діяльності підрядна організація уже виготовила і встановила дитячий майданчик.

Також місцеві жителі добре знають, що він стабільно дбає над покращенням матеріально-технічної бази навчальних закладів, закладів культури, спортивних арен, і т. д. Та найголовнішим у цій його діяльності є те, що він – не передвиборчий  «гриб» який появляється в період коли потрібні голоси народу, а є державним чиновником який щоденно вже протягом довгих років дбає про свій народ. Та чому він не схожий на своїх колег, які з фальшивими усмішками з року в рік дурять народ?!... Напевне все криється в душі, такою людиною потрібно просто народитись!!!   Тож впевнені, що й на майбутніх виборах його чекає чергова перемога, адже його перемога – це перемога людей і для людей!!!

Теги: Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький, Житомир, Кропивницький Володимир Миколайович, Володимир Кропивницький депутат, Володимир Кропивницький Житомир, Володимир Кропивницький благодійність, Володимир Кропивницький вибори, Володимир Кропивницький патріот, Володимир Кропивницький Житомирщина, Володимир Кропивницький Житомирська ОДА, голова правління корпорації Океан Володимир Кропивницький, Позафракційні депутати Володимир Кропивницький, комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Кропивницький Володимир Миколайович Владимир Кропивницкий, депутат Житомирского областного совета, депутат Житомирского областного Владимир Кропивницкий, Кропивницкий Владимир Николаевич, Владимир Кропивницкий депутат Владимир Кропивницкий Житомир, Владимир Кропивницкий благотворительность, Владимир Кропивницкий выборы, Владимир Кропивницкий патриот, Владимир Кропивницкий Житомирщина, Владимир Кропивницкий Житомирская ОГА, председатель правления корпорации Океан Владимир Кропивницкий, внефракционные депутаты Владимир Кропивницкий, комиссия областного совета по вопросам бюджета и коммунальной собственности Кропивницкий Владимир Николаевич
Автор: admin.politica.com.ua