Сімейний підряд депутатів Кропивницьких на Житомирщині – «краде» гроші для…

Сімейний підряд депутатів Кропивницьких на Житомирщині – «краде» гроші для…
81460 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні одними із найкричущіших загальнодержавних проблем є те, що у державні органи влади, депутатські корпуси різних рівнів стараються прориватись цілі сімейні підряди, і коли їм це вдається – тоді вони дружно беруться за розпил державного бюджету. Такі, нажаль доволі уже шаблонні, антидержавні сімейні цехи по розкраданню приносять нашій державі мільйонні збитки. І таких сімейних кланів в Україні існує стільки, що й уже напевне не перелічити…

Нещодавно, журналісти нашої редакції досліджуючи тему таких сімейних депутатських «підрядів» натрапили у Житомирській області на Володимира Миколайовича Кропивницького і Людмилу Геннадіївну Кропивницьку, які є депутатами обласної і міської рад відповідно, ну і як напевне багато хто вже здогадався – поєднують їх сімейні зв’язки, точніше вони чоловік та дружина. Звісно, такий депутатський тандем нам став дуже цікавий, адже Житомирщина один із мальовничих куточків держави де частенько – ну дуже полюбляють розпилювати бюджетні кошти. А тут такий «джекпот»: Володимир Кропивницький – депутат Житомирської обласної ради, а Людмила Кропивницька – депутат Житомирської міської ради – і за всіма параметрами під час журналістського розслідування нас мала б чекати чергова сенсація, приміром під назвою: «Сімейний підряд депутатів Кропивницьких грабує регіон». Мала б чекати шаблонна сенсація… та натрапили ми на зовсім протилежне!!!

Справа в тому, що ці двоє державних служителів є практично протилежністю до багатьох своїх колег-депутатів які частенько попадають у корупційні скандали. Дивно, але будемо чесні приємно констатувати, що Володимир і Людмила Кропивницькі не те що не замішані в якихось бюджетних розкраданнях, а навпаки – сумлінно дбають щоб бюджетні кошти йшли тільки на благо народу. Як Володимир, так і Людмила на сесіях рад до яких вони входять стабільно добиваються, щоб кошти ціленаправлено були спрямовані на різнобічні проекти які принесуть пряму користь кожній людині Житомирщини зокрема. Так би мовити: цей сімейний підряд депутатів Житомирщини «краде» гроші не у людей, а для людей. Чому саме «краде», а тому що по іншому складно назвати ситуацію коли ці двоє депутатів практично виборюють направлення коштів на проекти для людей, при тому що більшість їхніх колег стабільно мають велике бажання «прокатати» ці чималі суми по різнопланових схематозах. 

Та слова – словами, і їм давно вже ніхто не вірить, тому давайте проаналізуємо факти!

Так приміром, нещодавно 10 серпня Людмила Кропивницька вчергове звернулась до Міського Голови Сергія Сухомлина, щодо приведення до ладу стану зупинки  «Агромаш» на Корбутівці, яка потребує ремонту. Це явний приклад наших слів: «краде» в чиновників для людей»!

 

Ще одним прикладом ціленправленої праці для народу є роботи з реконструкції території з організацією скверу на Корбутівці, які відбуваються за сприяння депутата обласної ради Володимира Кропивницького, і де вже звично йому в підтримку дружина-депутат Людмила. І вже скоро на цій занедбаній території буде невеликий сквер, який стане культурним місцем відпочинку студентів та місцевих мешканців.

 

Також сюди ж слід додати, що вже скоро за сприяння депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких на Корбутівці з'явиться ще й новий сучасний спортивний об'єкт з вуличними тренажерами.

До речі, про майданчики: на Івана Богуна, 4 за результатами звернення мешканців багатоквартирного будинку за рахунок коштів міського бюджету, які передбачені на здійснення депутатської діяльності підрядна організація уже виготовила і встановила дитячий майданчик.

Тепер дітки отримали щасливе дозвілля - турнік для підтягування, майданчик з гіркою та гойдалкою, балансир, лаву для сидіння.

 

Ще одним важливим досягненням для народу від Володимира Кропивницького є те, що заклади освіти Корбутівки та Мальованки покращили свою матеріально-технічну базу. Так, за сприянння депутата обласної ради Володимира Кропивницького навчальні заклади Корбутівки ЗОШ №32, ДНЗ №15,6 покращили свою матеріально-технічну базу, а саме:

ДНЗ №15: газонокосарка, ваги електронні, електром'ясорубка, жалюзі та комп'ютерна техніка;

ДНЗ №6: холодильна шафа, сушильна машина, холодильник, м"ясорубка електрична;

ЗОШ №32: меблі

Навчальні заклади Мальованки: НВК №11 - заміна вікон ЗОШ №1 - офісні меблі

Вищенаведені факти – це лише маленька часточка із всіє масштабної роботи депутатів Житомирщини Володимира(обл. рада) і Людмили(міська рада) Кропивницьких на благо народу. Сюди явно ще потрібно віднести: і покращення прибудинкових територій, і реконструкцію стадіонів, і встановлення пристроїв примусового зниження швидкості автомобілів та знаку "житлова зона", і допомога багатодітним родинам, і турбота про Ветеранів, і ще довгий ряд добрих і саме головне потрібних справ для народу.

От так ми думали, що натрапили на чергових марнотратів та крадіїв грошей народу – а отримали шокуючу протилежність яку в Україні практично сьогодні вже й не знайти. Володимир і Людмила Кропивницькі – це позитивне виключення із когорти українських чиновників-депутатів. Їхня діяльність день у день спрямована тільки на служіння народові. Крім того, варто підкреслити – вони ідеальний, як сімейний тандем – так і депутатський тандем. Впевнені – у них велике майбутнє, адже народ цінує те що вони роблять на благо суспільства.

Теги: Людмила Кропивницька, Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради, депутат Житомирської міської ради, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький, депутат Житомирської міської ради Людмила Кропивницька, Сергій Сухомлин, Житомир, Кропивницький Володимир Миколайович, Кропивницька Людмила Геннадіївна, Володимир Кропивницький депутат, Володимир Кропивницький Житомир
Автор: admin.politica.com.ua