Відповідь директору ОГХК: Шановний Пітере, не треба ля-ля!

Відповідь директору ОГХК: Шановний Пітере, не треба ля-ля!
173429 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановний Пітере, не треба ля-ля!

Ваша компанія точно знала, куди пiде ільменіт, і свідомо реалізувала відповідну примітивну схему із залученням німецької прокладки.
Замість того, щоб вжити належні заходи з недопущення компанією АТ ОГХК прихованого постачання ільменіту в окупований Крим в інтересах російського агресора, який у 2014 році напав на Україну, захопив частину її територій і організував криваву бійню на Донбасі, ви не знайшли нічого кращого, як заявити про те, що викрита Центром “Миротворець” схема постачання є фейком.

Звертаємо вашу увагу, що Центр “Миротворець” з 2014 року лише сприяє Державним інституціям України та Державним компаніям у протидії агресивним намірам росії. Зокрема, схеми постачання ільменіту для Кримського Титану ми почали викривати з початку 2017 року. За 3.5 роки нами оприлюднено більше 60 статей. Ви можете їх уважно вивчити на інформаційному порталі Центру “Миротворець”.

Пітере, ви далеко не перший, хто грубим “наїздом” на Центр “Миротворець” намагається прикрити викриту нами оборудку чи проблему. Зазвичай це викликає в нас бажання зайнятися цим питанням ще грунтовніше, внаслідок чого в публічному просторі з’являється ще більш розширена інформація.

Тож пристебніться, про деталі реалізованої АТ ОГХК схеми з постачання російським окупантам ільменіту з України далі буде.

Директор Центру “Миротворець”
Роман Зайцев

Журналістське розслідування групи “SeaKrime” Центру “Миротворець” щодо постачання ільменіту для потреб підприємства “Кримський Титан” за схемою Одеса-Хопа-Феодосія-Армянськ

myrotvorets.news

Теги: ОГХК,Миротворець,Роман Зайцев,Ільменітові схеми,ільменіт,Кримський Титан,Пітер Девіс,Одеса,Хопа,порт Хопа,Феодосія,порт Феодосія,Армянськ
Автор: admin.politica.com.ua