Давид Арахамія впевнений у перемозі «Слуги народу» на прийдешніх місцевих виборах – але яка ж буде реальність?...

Давид Арахамія впевнений у перемозі «Слуги народу» на прийдешніх місцевих виборах – але яка ж буде реальність?...
234983 ПЕРЕГЛЯДІВ

День за днем Україна йде до чергових виборів, цього разу місцевих. Один із лідерів партії «Слуга народу» Давид Арахамія впевнений, що на місцевих виборах його політсила продовжить переможну ходу. В результаті партія приведе нових людей. Та як буде насправді і чи варто довіряти словам цього нардепа? Особливо на фоні постійних розмов про падіння рейтингів як самої партії «Слуга народу», так і Президента особисто…

Арахамія неодноразово гучно заявляв що "слуги" хочуть на місцевих виборах продовжити своє політичне цунамі. У цьому, за його словами, історична місія "Слуги народу". Необхідно перезавантажити політичну систему України.

"Наша стратегія - у кожній області отримати більшість. В окремих областях, де у нас нижче рейтинг - це може бути коаліційна більшість, а у деяких областях навіть "монобільшість"повідомив нардеп журналістам в одному із своїх інтерв’ю.

За словами голови парламентської фракції Давида Арахамії перед усіма кураторами областей, одним із яких є він сам, поставлено відповідне завдання і триває пошук шляхів його виконання.

Всі, напевне як і він особисто, розуміють що це завдання є надзвичайно складним, але це ж не означає що воно не реальне?!!! Приміром зараз бурно малюють рейтинги де «Слуга народу» втрачає позиції, та всі розуміють і бачать що дані рейтинги часто між собою відрізняються. Та нажаль, в цьому нічого дивного немає, адже всі вже звикли що передвиборчі рейтинги в Україні в прямому значенні «вміло малюють» і вони по факту не є аргументом номер один. Приміром згадаймо другий тур Президентських виборів де конкурували чинний і екс президенти – чи хтось показав і тим більше вірив у реальність яка відбулась? Так знали що переможе Володимир Зеленський, але щоб із 73% підтримкою ніхто цього не міг уявити. Так і тепер, до впевнених слів Давида Арахамії потрібно ставитись вкрай серйозно. Тим більше його депутатська діяльність давно підкреслила – слів на вітер він не кидає! І вже зараз зрозуміло що партія одним із лідерів якої він є явно переможе, тепер лиш слід дочекатись і констатувати всі заяви нардепа про феєричну перемогу.

Тепер глянемо на реальну статистику Давида Арахамії і «Слуги народу»:

Прийняття «Ринку землі» було на думку скептиків теоретично недосяжним – результат прийнято! Така ж доля спіткала й Закон «про Гральний бізнес», чи так званий «анти-Коломойський» Закон! І прийняття цих Законопроектів практично було під кураторством Голови фракції Давида Арахамії! І багато хто скептично відносився до його заяв на рахунок цих тоді ще Законопроектів, які уже реальні діючі Закони. А це ще раз доводить Давид Арахамія за свої слова відповідає і доводить всі справи до логічного завершення!!!

Крім того важливим є фактор, що думки і слова Арахамії цілком співпадають із головними цілями Президента Володимира Зеленського. Тобто можна констатувати, що Гарант в особі Арахамії має вірного і дієвого соратника. Однією із наступних цілей Президента є перемога його політсили у місцевих виборах! Відповідно Давид Арахамія уже неодноразово довів, що він знає як перемагати і пустих слів на вітер не кидає – тому слід підкреслити, що всі гучні заяви про перемогу на місцевих виборах будуть виконані!!! А після перемоги Володимир Зеленський і його вірний соратник Давид Арахамія з новими силами та можливостями продовжать змінювати державу на краще!!!


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Автор: Ганна Коломієць

Теги: Слуга народу,Давид Арахамія, Володимир Зеленський,місцеві вибори,вибори,Арахамия Давид
Автор: admin.politica.com.ua