Давид Арахамія став своєрідним еталоном про-президентської партії «Слуга народу». Україна переходить у нову епоху де стандартні популістичні та абсурдні твердження відкрито зневажаються народом

Давид Арахамія став своєрідним еталоном про-президентської партії «Слуга народу». Україна переходить у нову епоху де стандартні популістичні та абсурдні твердження відкрито зневажаються народом
209209 ПЕРЕГЛЯДІВ

На тлі останнім часом частих спекулятивних розмов про падіння рейтингів партії «Слуга народу» явно виділяється Давид Арахамія – Голова фракції цієї партії. Дедалі все частіше слова «слуга народу» асоціюються саме із цим нардепом. Він вже став своєрідним еталоном про-президентської партії. Його відкритість і сумлінний труд на благо народу і країни розбивають  вщент постійні заклики вже далеко не конкурентних політичних діячів і партій, щодо їхніх постійних абсурдних викидів на тему – «слуги це аматори які ведуть країну в пропасть».

Що пророкували нам недоброзичливі до Президента і його партії політикани: долар по 100, дефолт, крах банківської системи, ринок землі – це зло, і т. д. Та що ми бачимо зараз? А бачимо реальність яка свідчить, що ці всі абсурдні заклики є лише чорним популізмом, банальною трусістю що молоді політики такі як Давид Арахаміяпокажуть народові, що нас десятиліттями обманювали заради колосальних грабежів держави!

Давид Арахамія з перших днів чітко заявив, що виступає за земельну реформу (введення ринку землі); мріє про "мільйони фермерів в Україні"; спрощення законодавства на користь бізнесу. А також на його думку важливим є питання надання британським судам повноважень вирішувати внутрішні українські комерційні суперечки.

Всі ці і не тільки його цілі зосереджені на підвищення рівня життя населення та вирішення спірних питань у площині правового поля, і водночас саме це може нанести найбільшого удару на знищення діячам попередніх провладних політиків. Адже у нашій країні, нажаль, на судочинство вплив у них ще залишився, а Європейські суди навряд чи їм купити. Тобто, британський суд по баченню Арахамії стане своєрідним індикатором українського судочинства та навіть призведе до покрокового виведення корупції із українських судів.

Зараз з кожним днем ми бачимо, що Давид Арахамія своїм прикладом доводить, що Україна переходить у нову епоху де стандартні популістичні та абсурдні твердження відкрито зневажаються народом. Його відкритість перед народом та ЗМІ і виважені дії на благо народу – ось що поважає українське суспільство.

Президент України Володимир Зеленський повинен гордитись, що з його приходом на найвищий державний пост Україна здобула нових політичних діячів які ламають корупційні стереотипи попередніх десятиліть. А Давид Арахамія як мінімум у перших рядах серед цих політичних діячів що думають не про власну кишеню, а про народ і позитивні зміни в державі.


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

Автор: Ганна Коломієць

Теги: Давид Арахамія,Арахамія, Володимир Зеленський,Президент України,Слуга народу,ринок землі ,дефолт,земельна реформа
Автор: admin.politica.com.ua