Арсен Аваков: Викраденого в Києві підприємця Сергія Ткаченка звільнено

Арсен Аваков: Викраденого в Києві підприємця Сергія Ткаченка звільнено
22898 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про звільнення підприємця Сергія Ткаченка, якого раніше зловмисники викрали й тримали протягом двох тижнів.

"В результаті чітких та злагоджених дій поліції тільки що був звільнений підприємець Сергій Ткаченко, якого викрали в Києві 1 липня. Два тижні його тримали в наручниках у підвалі. Трьох зловмисників затримано. Підприємець повертається до своєї сім’ї", - написав Арсен Аваков у своєму Twitter у середу ввечері.

Заступник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко уточнив, що затримано трьох зловмисників. Вони тримали Ткаченка у підвалі на території Голосіївського району Києва прикутим до батареї, катували, били і знущалися, вимагаючи грошей.

"Наразі з ним працюють медики. Його життю нічого не загрожує. Сьогодні ввечері він буде вже в колі рідних. А лиходіїв тепер очікує тривалий термін ув'язнення за викрадення та катування людини", - написав Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, подякувавши співробітникам поліції та особливо співробітникам карного розшуку за врятування життя людини.

У свою чергу патрульна поліція у своєму Telegram-каналі повідомила, що під час плану "перехоплення" правоохоронці розшукали автомобіль та людей, імовірно, причетних до викрадення людини. "Сьогодні вдень патрульні отримали орієнтування на автомобіль Subaru, яким пересувалися особи, ймовірно, причетні до викрадення людини... Subaru вдалося виявити і зупинити на Кільцевій дорозі. Всіх трьох осіб, котрі перебували в салоні авто, затримали правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що днем раніше в Києві незаконно викрали підприємця Сергія Ткаченка. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України — Незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Після звільнення з полону бандитів Сергія Ткаченка оглянули медики. Його життю нічого не загрожує.

МВС України

Теги: Арсен Аваков,Сергій Ткаченко,МВС України,Антон Геращенко,викрадення ,Міністерство внутрішніх справ України
Автор: admin.politica.com.ua