ФАКТИ КОРУПЦІЙНОЇ ЗМОВИ: БУСЛАВЕЦЬ, ГЕРУС, ТРЕБУШКІН і КО – НА ВИХІД?! Чи поставить Президент крапку у фактичному знищенні української енергетики?

ФАКТИ КОРУПЦІЙНОЇ ЗМОВИ: БУСЛАВЕЦЬ, ГЕРУС, ТРЕБУШКІН і КО – НА ВИХІД?! Чи поставить Президент крапку у фактичному знищенні української енергетики?
19522 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні вже не перший місяць триває війна за енергетичний ринок і державні підприємства даного сектору економіки. В народі ж ці «бойові дії» давно вже називають протистоянням олігархів Коломойського і Ахметова. З обох сторін доволі серйозний «ескадрон бійців», які заради своїх босів готові не тільки перегризти горло одне одному, а й втопити цілий український народ. Та найгірше те, що їхні цинічні і кровожерливі бої – уже де-факто стали у рамки тотальної здачі державних інтересів, які день у день виливаються у рейдерство державних підприємств та знищення незалежної державної енергетики вцілому.

Зобов’язання держави  зберегти та посилити свою енергетичну безпеку – зараз по-факту  провалено! Всі червоні лінії, точки не повернення або називайте це як хочете – давно пройдені!!! Дальше тільки – КІНЕЦЬ! БАСТА! Єдине що зараз може змінити ситуацію – це тільки рішучі дії Гаранта Конституції, Гаранта безпеки народу, нашого Президента Володимира Олександровича Зеленського!!!

Ситуація цілком критична і навіть може перерости у відкриті масові сутички, а пов’язано це перш за все тим що в одній з олігархічних команд відбулась зрада значимої фігури у їхніх війнах! Звісно, дуже прикро обговорювати таку тему і ситуацію як реальну, але – якщо по факту в нас олігархічні енергетичні війни, як же по-іншому… Єдине важливо - щоб наші і наших колег журналістські гучні сирени про спасіння енергетики були почуті!!!

Перейдемо чітко та жорстко до суті – по іншому вже просто ніяк!!! І так, наперед «вибачте» ті кому не сподобається те - що ми все називатимемо своїми іменами!

Нагадаємо, 16 квітня Кабмін призначив Ольгу Буславець на посаду т.в.о. міністра енергетики та захисту довкілля України. Ні для кого не секрет, що пані Буславець прийшла на посаду явно вираженим представником Ріната Ахметова. До речі, т.в.о міністра вже не вперше є вагомим інструментом збагачення олігарха. За часів П. Порошенка, у 2016-му вона очолювала профільний комітет, який погоджував розроблений НКРЕП новий порядок розрахунку ціни електроенергії, відомий як "Роттердам +". Всі пам’ятають слова Президента, що за схемптоз «Роттердам+» була обіцянка покарати винних, та з приходом Буславець у високе крісло народ зрозумів – не «Роттердамом» єдиним нас знищуватимуть, що й сталось!!!

Ольга Буславець швидко призначила «потрібну» людину в «НАЕК «Енергоатом» Котіна Петра  Борисовича. А дальше всім відомі шокуючі події – зупинка енергоблоків атомних електростанцій на користь працючим на дорогому "зеленому" тарифі сонячним станціям олігарха Ріната Ахметова, також додаткову частку ринку отримали його вугільні станції.  Такі рішення коштують державі мільярдних збитків, а Енергоатом стане фактично банкрутом. Чи готові українці до цього?! – звісно що ні!

Ольга Буславець вже тоді дала чітко зрозуміти: державні інтереси для неї – не існують, від слова –взагалі! А це була лише розминка… Розминка - ціною важкого удару по українському народові!!!

Але нещодавно пані Буславець зробила ще один «героїчний» крок – і цей крок може мати дуже важкі наслідки! В Україні може розвинутись новий, ще жорсткіший етап енергетичної війни – де постраждає перш за все народ, а паралельно її дії(точніше результат дій) нанесе чи не найважчого удару по рейтингу ЗЕ-команди і Президента особисто! І це на передодні місцевих виборів…

Скажемо так (а по завершенні статті зробите висновки самі, навіщо робити гучні заяви коли все наяву) :

-  давайте припустимо ситуацію – Ольга Буславець вирішила посидіти одночасно на колінах двох олігархів, але один із них, Рінат Леонідович - цього ще не знає. Тут же, вона заводить дружбу із своїм фактичним опонентом  нардепом, Головою Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрієм Герусом та ще одним нардепом, шанувальником Путіна – Русланом Требушкіним, які підконтрольні Коломойському. Останній разом із своїм помічником, громадянином РФ Євгеном Костенніковим вже довгий період ведуть спроби рейдернути ДП «Краснолиманська» для свого боса Коломойського – та донедавна безрезультатно. Адже пані Буславець будучи під впливом Ахметова не прихильна до цього питання. Та, припустимо, стається «диво» - пан Герус отримує на вирішення цього питання 2,5 млн. доларів, але результат має бути 100%. Зрозуміло що у цьому випадку – йому потрібен дієвий союзник, яким може бути Буславець, і тут він вирішує поділитись, а вона й рада такій щедрій пропозиції?!...  А тепер до фактів, що останніми днями відбувається на Краснолиманській, згідно яких – можна зробити висновки!    

То що ж там на ДП «Краснолиманська»?...

Ми вже писали про неодноразові спроби Требушкіна і Костеннікова захопити ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», та цими днями відбувся практично «фурор» рейдерства. У середу, 1 липня, представники охоронної фірми «Донкорп Україна», разом з копами увірвалися до адміністративного корпусу державної шахти «Краснолиманська», яку намагається віджати народний депутат-мажоритарник Руслан Требушкін. Останній, заручившись підтримкою Андрія Геруса і Ігоря Коломойського, спочатку вибив додаткові мільярди дотацій для державних вугледобувних підприємств, а потім одразу ж приступив до захоплення одного з них.

Також  ми не одноразово публікували, що безпосередній контроль над класичним рейдерським захопленням здійснює помічник Требушкіна, громадянин Росії Євген Костенніков. Костенніков разом із колишнім директором шахти Костянтином Кисельовим, за підтримки підконтрольної нардепу приватної охоронної компанії та поліції - зловмисники вже вдруге за місяць намагаються зупинити роботу всього підприємства, забрати документи і, за допомогою підтримки чиновників з Києва, узаконити керівництво над шахтою.

Костенніков і Требушкін заручились підтримкою охоронної фірми «Донкорп Україна» і начальника місцевого відділу Поліції, полковника Олександра Коломійця фактично штурмом хотіли взяти Краснолиманську?! Та головною причиною перебування там «Донкорп Україна» яку практично завела місцева Поліція на чолі із Коломійцем була охорона – зручного їм Кобзаря. А останнього за домовленістю Геруса-Требушкіна – призначила Буславець. Цікаво, а чи підтримує пан Ахметов таке рішення своєї «протеже»?

Щодо полковника Олександра Коломійця то він практично й заводив потрібну Требушкіну відверту тітушню на підприємство. І в цьому дивного нічого немає, адже відділення полковника отримало стараннями нардепа 800 тис. грн з місцевого бюджету. Крім того є інформація, що Коломієць й особисто отримав 30тис. доларів США готівкою особисто в руки, а його зам 20 тис. доларів. По цьому факту буде розбиратись СБУ, куди скерована заява і свідчення свідків.

А тепер - охоронна фірма «Донкорп Україна»… Дана структура практично в ручному режимі виконувала всі накази Костеннікова І Трнебушкіна по рейдерству. Також відзначаємо, що бійці з «Донкорп Україна» вже брали участь у силовому захопленні «Центренерго», коли підконтрольні дніпровському олігархові люди намагалися зберегти свій вплив на створені за кілька місяців незаконні схеми. Тільки в Києві у них не було підтримки місцевої поліції, а в Покровське відверту тітушню заводив на підприємство начальник місцевого відділу, полковник Олександр Коломієць.

Doncorp Україна – корпорація з безпеки, створена ветеранами батальйону Донбас. Керівником є РУЖИЦЬКИЙ СЕРГІЙ БРОНІСЛАВОВИЧ.

Ружицький Сергій

Так цей самий Ружицький що був помічником народного депутата Семена Семенченко. Сам же екс-нардеп, скажемо-так, також часто «тусується» в цій компанії тепер уже рейдерів. Та от цікаво виходить: як це так сталось що воїни АТО на чолі із Семенченко працюють на шанувальників «руского міра» Требушкіна і Костеннікова – відповідь напевне проста і це гроші олігарха Коломойського. Також варто відзначити, що Семенченко вже неодноразово був помічений у акціях на підтримку цього олігарха, та й на Краснолиманській він також з’являвся…

В 2014 році екс-нардеп Семен Семенченко воював з путінськими військами на Донбасі, а теперішній народний депутат Руслан Требушкін – дякував Путіну за анексію Криму. Та 1-2 липня всі зняли свої маски і показали українцям істинне обличчя, яке вже вкотре доводить – наша держава падає на дно всіх писаних і не писаних морально-духовних цінностей!

Та й це ще не все…

Адже 2 липня Буславець, яка змі$$$нила «шефа – з Ахметова на КО» разом із Андрієм Герусом та Русланом Требушкіним отримали неочікуваний хід подій: зняли їхнього незаконно призначеного керівника Дмитра Кобзаря (Буславець призначила тиждень тому – за домовленістю із Герусом та Требушкіним) – повернувся законний керівник Сергій Пидик, який до речі й офіційно числився керівником, але був відсутній 8 місяців за станом здоров’я.

А дальше, як кажуть – понеслось… шахтарі завітали в кабінет до нового-старого керівника, якому від їхнього візиту стало погано…

А згодом, після своєрідного фіаско Пидика завітав й сам Требушкін, люди якого днем перед цим як і раніше займались практично відкритим рейдерством. Нардеп напевне особисто хотів пересвідчитись у своїх шансах по захопленню Краснолиманської… Адже за допомогою Кобзаря йому це вдалось… А Пидик для них непотрібний сюрприз…

Ольга Буславець призначила Дмитра Кобзаря – незаконно! Адже, Господарський суд Донецької області 05.02.2020 року заборонив вчиняти будь-які дії щодо зміни Юридичної чи фізичної особи на ДП «Шахта» Краснолиманська».

Крім того у ДП є законний керівник в якого контракт до 2022 року. Та пані Буславець щоб виконати, можливо, фінансові зобов’язання перед Герусом-Требушкіним та КО – пішла ще дальше, знову грубо порушуючи чинне Українське Законодавство!

В цей же день 02.07.2020 року – Ольга Буславець видала Наказ про звільнення Сергія Пидика з посади Генерального директора Краснолиманської.

Таким чином  Ольга Буславець вже вдруге порушила Закон за статтею 382 Кримінального Кодексу України!!!

Згідно фактів розмови полковника Коломійця про 30 і 20 тис доларів хабаря та «незрозумілого» кількаразового порушення Закону Ольгою Буславець дає можливість кожному громадянину зробити висновки щодо – можливої корупційної фінансової співпраці між Требушкіним-Герусом та Ольгою Буславець!

Та чи зацікавить це правоохоронні органи???

В цих рейдерських війнах нічого дивного не було б, адже ціна питання — розпил багатомільйонних бюджетних дотацій, а також розподіл вугілля по «потрібними цінами» на інші державні підприємства, де керують люди з орбіти Коломойського. Але є ряд важливих і кричущих «АЛЕ»:

- Чому патріоти і воїни АТО, серед них Семенченко служать не Україні, а  шанувальникам «руского міра» і КО…

- Чому на очах в українців знищують енергетику і державні підприємства, а влада – БЕЗДІЄ…

- Чому… точніше – а Президент в курсі як слуги олігархів знищують українську енергетику паралельно рейдерськими методами захоплюють державні підприємства?

«Володимире Олександровичу - а може все-таки втрутитесь? – чи й дальше спостерігатимете  як великі «дядьки» Коломойський і Ахметов знищуватимуть енергетику та граються долями українців?»...

Чи поставить Президент крапку у фактичному знищенні української енергетики?

Далі буде…


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

Автор: Дмитро Фесенко

Теги: Ольга Буславець, Ольга Анатольевна Буславець,Донкорп Україна,Народний депутат Руслан Требушкін,Руслан Требушкін,Олександр Коломієць,Doncorp Україна,РУЖИЦЬКИЙ СЕРГІЙ БРОНІСЛАВОВИЧ,Ружицький Сергій,Семен Семенченко,Сергій Пидик,Андрей Герус,Герус Андрій,Петро Котін,ДП «ВК «Краснолиманська»,Шахта Краснолиманська,захоплення шахта Краснолиманська,Захоплення шахти «Краснолиманська»,Ахметов
Автор: Vse.Media