ВООЗ заявила - Коронавірусу НЕМАЄ !!!

 ВООЗ заявила - Коронавірусу НЕМАЄ !!!
26850 ПЕРЕГЛЯДІВ

Техкерiвник ВООЗ по Сovid-19 Марія Ван Керкхов, заявила на брифінгу в Женеві, що пандемії немає. ВООЗ тільки що стерла всі аргументи на користь обов’язкових вакцин або відстеження контактів, заявивши, що безсимптомні носії не поширюють COVID-19, – повідомило (Natural News).

Маріія Ван Керкхов, співробітниця ВООЗ заявила, що COVID-19 майже ніколи не поширюється через безсимптомних носіїв, одночасно знищуючи всі підстави для обов’язкових вакцин і відстеження контактів. Як повідомляє CNBC.com.

Безсимптомний поширення було єдиною причиною, по якій світові влади вимагали соціальної ізоляції, і масок. Це було також основним обґрунтуванням для вимоги обов’язкових щеплень і відстеження контактов.Необходімо було припиняти поширення коронавируса тільки з тими людьми, у яких явно були виражені симптоми коронавируса ізолювати їх і лікувати.

Раптом ВООЗ тільки що підірвала всі ці напрацювання Будь-яка спроба уряду почати нові блокування повинна бути категорично відкинута як абсолютно необгрунтована і антинаукова. Обов’язкові вакцини більше не потрібні, коли безсимптомні носії представляють ризик, близький до нуля, оскільки симптоматичних носіїв можна легко ідентифікувати та ізолювати від інших. Одночасно, аргумент про те, що блокування повинні тривати «до появи вакцини», також був знищений. Насправді ВООЗ тільки що визнала, що карантини взагалі не потрібні, за винятком тих, у кого симптоми активно проявляються (це дуже маленький відсоток населення, ймовірно, набагато менше, ніж 1% 0. Це також означає, що кожен може безпечно повернутися до роботи, не маючи нічого, крім недорогого ручного термометра, який перевіряє температуру робочих при вході на робоче місце. За словами ВООЗ, відсутність симптомів означає відсутність ризику поширення, тому перевірка на наявність симптомів тепер є синонімом досягнення безпечного робочого місця для всіх.

Це також означає, що обмеження на робочих місцях повинні бути негайно зняті, дозволяючи всім тренажерним залам, барам, ресторанам і кінотеатрам працювати на повну потужність. Єдина обов’язкова правило – щоб людей, тих, хто чхає або виявляли жар, просили піти, ось і все, – джерело повідомляє.

Більше немає виправдання для відстеження контактів Ця декларація ВООЗ також знищує будь-які аргументи на користь так званого «відстеження контактів». Якщо безсимптомний носій друку не поширює інфекцію, навіщо нам взагалі потрібно відстежувати контакти?

На підставі досліджень, ВООЗ оголосив, що коронавірус не може поширюватися через поверхні. Таким чином, більше немає виправдання для людей, що носять рукавички або дезінфікуючих пакети або продуктові сумки. Фактично, відповідно до новітніх визнанням ВООЗ, більше немає причин уникати рукостискання.

Таким чином, якщо коронавірус поширюється тільки через людей, у яких активно проявляються симптоми, то весь аргумент на користь того, що цей вірус миттєво руйнується, не затримуючись на поверхнях.

Люди, які вмирають від корони, по суті, є тими, хто статистично помре в цьому році, тому що вони досягли кінця свого життя, і їх ослаблені тіла більше не можуть впоратися з будь-яким випадковим повсякденним стресом (включаючи приблизно 150 вірусів, що знаходяться в даний час в обігу).

Небезпека, очевидно, не більше, ніж у багатьох інших вірусів. Більше людей помирає через введені державою «коронних заходів», ніж гинуть від коронавируса, – припускає джерело.

zarobitchany

Теги: ВООЗ ,COVID-19,Марія Ван Керкхов Вікіпедія,Мария Ван Керкхове Википедия,Епідеміолог,Епідеміолог Марія Ван Керкхо,Женева,эпидемиолог,Эпидемиолог Мария Ван Керкхове
Автор: wikibazacom