«Мульти-ЗМІ»: Головним «редактором» видання «Преступности.Нет» прогнозовано виявився кримінальний авторитет Михайло Титов, він же «Мультик»

«Мульти-ЗМІ»: Головним «редактором» видання «Преступности.Нет» прогнозовано виявився кримінальний авторитет Михайло Титов, він же «Мультик»
15979 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неодноразово у ЗМІ з’являлась інформація про те, що колись незалежне і популярне видання «Преступности.Нет» «лягнуло» під кримінального авторитета Михайла Титова (Мультик). Останніми роками дане медіа стало практично рупором  і «відбілювачем» для місцевих бандитів, корупціонерів і нелегальних бізнесменів. А «бенефіціаром» та «головними редактором» в одному лиці  є Михайло Титов, який  жорстко контролює інформаційну політику ресурсу.

На даному сайті Ви не знайдете жодної негативної згадки про нього і його близьке оточення. Ми вже неодноразово озвучували доволі цікаву статистику публікацій… Цікаву тим, що там про справжнього криміногена «Мультика» не описано жодних новин, де він виступає злочинцем… все просто введіть в строку пошуку ім’я-прізвище або кличку «Мультик» і все побачите самі: бізнесмен, авторитетний бізнесмен або максимум це описування кримінальних справ де «несправедливо» звинувачують Титова… І це при тому, що всі українські ЗМІ висвітлюють реальну картину злочинних діянь «Мультика»!!! Це звісно не спроста!!!

Читайте також: СБУшник Герсак «захопив» область, «положив» криміналітет, Москаленко в «конвульсіях» - останні новини від «Преступности.Нет»

За допомогою інтернет-видання «Преступности.Нет», яким керують  герой АТО Дмитро Дмитрієв, Андрій Сенченко і Артем Дибленко – кримінальний авторитет «Мультик» вже не перший рік відкрито дискредитує неугодних йому політиків та правоохоронців, тобто тих що відмовились на нього працювати, виконувати його злочинні накази. Яскравим прикладом останніх 6-8 місяців є «запрограмована» чорна піар-кампанія проти керівника СБУ Миколаївщини Віталія Герсака. Справді якщо відкрити дане видання то помітно, що «Мультик» в них «герой-бізнесмен», а СБУ-шник Герсак «найлютіший ворог» народу. А таких людей яких «Мультик» намагався усунути інформаційно вкрай не мало…

До кінця не хотілося вірити, що миколаївський бандит Міша «Мультик» осідлав одне з найрейтинговіших інтернет-видань «Преступности.НЕТ». Але це виявилося правдою. Цей інтернет-ресурс надавав колосальний вплив на формування громадської думки жителів Миколаївщини. «Мультик» у вільний від кримінальної діяльності час, виконував роль тіньового редактора «Преступности.НЕТ».

Прикріпляємо запис телефонної розмови, який геть зриває маски з продажних журналістів. Міша «Мультик» просить Дмитра Дмитрієва не ставити по ньому викриваючу публікацію. А журналіст, починає з ним спілкуватися на блатному жаргоні і обіцяє знайти і покарати «крису», називаючи його «братиком». «Крисою» - Дмитрієв називає журналіста свого видання, який написав викривальну статтю і згадав в ній недоторканного кримінального авторитета. Отримавши вказівку від «Мультика», Дмитрієв влаштував на журналіста справжнє цькування. Ось вам і журналістська етика і стандарти.

0:05 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» ПЕРВЫЙ ГОВОРИТ С ДМИТРИЕМ ДМИТРИЕВЫМ»

1:05 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» ГОВОРИТ С АНДРЕЕМ СЕНЧЕНКО»

1:45 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» СНОВА ГОВОРИТ С ДМИТРИЕМ ДМИТРИЕВЫМ»

Крім фінансової підтримки, «Мультик» розводив разом з керівництвом «Преступности.нет» місцевих бізнесменів, депутатів і чиновників. Наприклад, Дмитрієв і Сенченко пишуть дискредитують статті на адресу окремої людини, після чого йому дзвонить Міша «Мультик» і пропонує за окрему плату вирішити питання з керівництвом «Преступности.нет».

Або вони просто кошмарять інформаційно нелегальних бізнесменів, а потім тягнуть їх до себе на розмову і ставлять під щомісячне забезпечення «квитками». Також вони люблять за окрему плату піарити і відбілювати зашкваренних політиків, які погоріли на хабарах або корупції. Звичайні аферисти, прихвосні кримінальних угруповань!

politica.com.ua

Теги: Мультик,Михайло Титов,Михаил Титов,Дмитро Дмитрієв,Андрій Сенченко,Артем Дибленко,кримінальний авторитет Мультик,Виталий Герсак,Герсак СБУ
Автор: Vse.Media