Затримано ДФС-ника Цуркаля! Вражаючі «зміни» на Одеській митниці – тепер інформацію про хабарників покривають! Грибанова за злочин підлеглого – звільнили, Погоріловського – НІ!

Затримано ДФС-ника Цуркаля! Вражаючі «зміни» на Одеській митниці – тепер інформацію про хабарників покривають! Грибанова за злочин підлеглого – звільнили, Погоріловського – НІ!
27495 ПЕРЕГЛЯДІВ

З приходом в крісло начальника Одеської митниці Олега Погоріловського в регіоні відбулись «серйозні зміни на краще». Та на краще тільки для корупціонерів, адже тепер всю інформацію про хабарників стараються приховати за сімома замками. І нічого дивного в цьому немає, адже втрачати «тепле» місце дуже не хочеться, тим більше в момент коли розігрався апетит по розкраданню України!!!

Так, співробітники Служби безпеки України 9 червня викрили на систематичному отриманні хабарів державного інспектора Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Одеської митниці Цуркаля Андрія Олександровича.

Та це затримання явно намагались приховати від ЗМІ! Адже згідно цього затримання свою посаду мав би «покинути» й новоспечений керівник Погоріловський. Адже його попередника Михайла Грибанова за схожий злочин підлеглого вигнали з тріском!

Довідка: 13 травня СБУ на хабарі затримала начальника Одеської митниці Михайла Грибанова. Михайло Грибанов пропрацював на посаді близько двох місяців. За попередньою інформацією на Одеській митниці СБУ задокументовано отримання хабара керівника ВМО-1 Сергія Болотіна і ВМО-3 "Одесса порт" Максима Соляника. Начальник Одеської митниці Михайло Грибанов в справі проходить як організатор ОЗГ.

Повертаємось до затримання Андрія Цуркаля:

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав гроші від підприємств-імпортерів за безперешкодне оформлення вантажів. Розмір «відкатів» безпосередньо залежав від обсягів ввезених товарів та їх вартості. У середньому схема приносила зловмиснику Цуркалю на місяць до 2 тисяч доларів незаконних заробітків.

Затримали Андрія Цуркаля відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергового хабара за переміщення через кордон партії тютюнових виробів.

У межах провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, а також обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Викриття та затримання зловмисника відбувалося спільно зі слідчими ТУ Державного бюро розслідувань у Миколаєві та підрозділом внутрішньої безпеки ДФС під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

Що ж – непогані зміни на Одеській Митниці?!...  Олег Погоріловський – «погорів» ще скоріше за свого попередника Грибанова!!! Цікаво, а хто буде наступний і скільки часу протримається?... І чи буде взагалі?... Чи в Одеську митницю прийшла «нова реформа» - беремо хабарі, нас й так ніхто не звільнить?!...   

Прикріпляємо список осіб які в ближній час можуть повторити долю Погоріловського, а може й Грибанова?!... Їхні документи вже в Міністерстві фінансів, а це означає, що вже скоро вони приступлять до боротьби за  «золоту корупційну кормушку»?! 

1. Сафонов Євген Геннадійович. Був в.о начальника у Львові.

2. Сімчера Вадим Васильович. Рік був начальником Закарпатської Митниці.

3. Негрич Леонід. Зам з Волині. 

4. Полєйко Віталій Олександрович

5. Ченцов Артем Вікторович

6. Андріцьо Ярослав Васильович, Начальник митного посту "Вилок", Закарпатська митниця ДФС. Шлях тримає на Одесу!

По цих особах ми готуємо розгорнутий матеріал!!!

До теми:  З надр Одеської митниці надійшла інформація що після засідання митної колегії  начальник Одеської митниці дав добро на активну роботу Дениса Аминева.

Аминева пам'ятають з історії 2018 року, коли він вкрав з митних складів заарештовані 37 контейнерів з контрабандним товаром.

Після гучного скандалу його відсторонили від активної роботи до сьогоднішнього дня.

Олег Погоріловскій дав йому зелене світло.

Крім Аминева активно працювати став король мотоблоків і велотехніки Артур Прузовскій і його "Роверлайн Моторс" яка б не дуже активна останні роки.

Далі буде…

Теги: СБУ,хабар, Михайло Грибанов,Одеська митниця,Олег Погоріловський,Олег Погоріловський хабар,Артур Прузовскій,Роверлайн Моторс,ДФС,Митниця,Денис Аминев,Цуркаль Андрій Олександрович,Цуркаль митниця,Цуркаль хабар,Андріцьо Ярослав Васильович, Ченцов Артем Вікторович,Полєйко Віталій Олександрович,Негрич Леонід,Сімчера Вадим Васильович,Сафонов Євген Геннадійович,митниця,таможня
Автор: wikibazacom