Новопризначена Ірина Антоненко – повинна бути звільнена! Бажаєте отримати посаду в ДПС Марченко-Любченко – пред’явіть кримінальне минуле і ? Пане Президенте – а Ви де?...

Новопризначена Ірина Антоненко – повинна бути звільнена! Бажаєте отримати посаду в ДПС Марченко-Любченко – пред’явіть кримінальне минуле і ? Пане Президенте – а Ви де?...
17092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми вже неодноразово писали, що Державна податкова служба – це «незалежна» структура, незалежна від всіх, тобто окреме «королівство» імені Марченко-Любченко. «Королівство» - поборів, схематозів і грабежів українського народу, де для отримання посади чи не першочергово потрібно мати притяг до кримінальної відповідальності, де посади продаються як «білети на автобус», де плюють на Президента і його бажання змінити державу на краще, де в призначених «князівствах» правлять всі хто має «кришу і зелені банкноти»… - нажаль це реалії сьогодення про які кожного дня народ читає у ЗМІ, і які, напевне й Володимир Зеленський ковтає з гірким болем…

Та попри це все від вищого керівництва держави - навіть натяку немає на припинення цього хаосу, тотальної анархії в ДПС! Чому? – Невже Президент і його соратники змирились з тим, що певні особи вважають Україну – державою яку потрібно грабувати, знищувати, «палити заживо»?...   

Розуміємо, що й ця публікація, напевне, ніяк не вплине на кричущу ситуацію, але перестати діяти – це означає здатись! Та й народ обов’язково повинен знати своїх «героїв» в лице, а можливо й Президент Володимир Зеленський зрозуміє, що для другого терміну при владі йому вже тепер – тобто вчора, потрібно почати діяти. Діяти від слова – «дія», а не роздумливі слова що одного терміну йому буде мало для позитивних змін!. Ну хіба, можливо, Володимир Олександрович мав на увазі, що за ці 5 років Він дає карт-бланш на грабежі і призначення на посади людей з кримінальним минулим – а в наступні 5 буде з цим боротись? Та питання: «А чи залишиться щось за що можна буде боротись?»… - Ситуація в ДПС – свідчить що НІ!!!

Про те що скрутки ПДВ та робота конвертаційних центрів процвітають й надалі – всі добре знають. Та от до цього всього Марченко-Любченко зробили собі «хорошу» характеристику при відборі людей на високі посади. Адже попри постійні публікації про те що крісла в структурі ДПС купують-продають як «пиріжки», ще й додається те – що купують їх люди які мають за собою шлейф кримінального минулого, це вже якась фішка теперішньої ДПС.

От приміром візьмемо Ірину Антоненко, яка була затверджена на посаду міністром фінансів Марченко. Департамент правового забезпечення розділили на дві частини — Департамент правової роботи та Департамент адміноскарження. Солодкі напрямки: апеляція, виконання рішень і реєстрація накладних — пішли в департамент Ірини Антоненко, яка раніше була фігурантом кримінальної справи по ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів).

Антоненко не переводили в ДПС, оскільки, за інформацією з прокуратури, було встановлено факт кримінального правопорушення.

«Проте покарання не було через закінчення терміну давності. Разом з тим, після зміни влади в податковій кримінальне минуле стало найкращою рекомендацією, і за скромні 500 тис. доларів Ірина виграла мінфінівський тендер на посаду директора департаменту. Хороша інвестиція, адже, за її власними словами, планує щомісяця наживати від 100 тис доларів народних грошей. Посада Антоненко допоміг отримати одіозний Юрій Атаманюк, її коханець з часів роботи у Вінниці». – повідомив телеграм канал «Черный мытарь».

Розміщений документ це кримінальне провадження за підробку диплома.  У 2012році у Антоненко не було вищої освіти взагалі -  тому вона була звільнена.  Питання, де вона встигла здобути вищу освіту? Вона отримала другий фіктивний диплом? І знов  питання: Як людина без вищої юридичної освіти може очолювати юридичний  департамент цілої служби?

20 грудня 2012 року прокуратура направила до суду обвинувальний акт за фактом вчинення нею злочину, передбаченого частиною четвертою статті 358 Кримінального кодексу - використання завідомо підробленого документа. Під час проведення досудового розслідування прокуратура встановила, що Антоненко в січні 1999 року умисно пред'явила до відділу кадрів свідомо підроблений диплом спеціаліста про закінчення Київського держуніверситету імені Шевченка за фахом "Правознавство" з присвоєнням кваліфікації спеціаліста "Юрист".

4 січня 2013 суддя Вінницького суду міста Вінниці Бернада виніс вирок - закрити кримінальну справу за закінченням терміну давності. Вирок вступив в силу 14 січня. – Тобто справу все ж спустили на тормозах…

Цікава ситуація виходить: Ірина Антоненко головний юрист-податківець Вінницької області 13 років працювала за підробленим дипломом? А тепер є підстави вважати, що так само вона намірена працювати і на новій посаді - Директора департаменту адміністративного оскарження та судового супроводження?

Проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних з виконанням функцій держави покладається на керівників тих державних органів - на зайняття посади в яких претендує кандидат. У зазначеному конкретному випадку питання достовірності наданих документів відноситься до компетенції кадрового апарату і підрозділів ДПС.

Нагадаємо, за підроблення диплому кримінальна справа була закрита у 2013 році. На нову посаду вона подала дані про повну вищу освіту СПЕЦІАЛІСТА, здобуту в  Київському університеті права Національної академії наук України у 2016 году, спеціальність - правознавство, кваліфікація – юрист.

Запитання: як за три роки вона отримала інший диплом спеціаліста? І як її «фахівця» призначили керівником департаменту, на посаду - куди призначають тільки магістрів?

Що ж цікава ситуація чи не так? А можливо дійсно повпливали 500 тис. доларів і Атаманюк?

Бо по іншому все явно складно пояснити! І навіть якщо Марченко-Любченко всю вину перекинуть на умовний «відділ кадрів» - то Ірина Антоненко як мінімум має бути усунена від виконання посадових обов’язків – дальше має бути проведено службове розслідування, яке логічно мало б завершитись звільненням керівника даного департаменту?!...

Ну і звісно новий диплом спеціаліста Антоненко потрібно перевірити – можливо її чекає нове кримінальне провадження?...

А зараз маємо те що маємо! А Президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському явно потрібно звернути увагу – як все ж призначають на посади в ДПС Марченко-Любченко!   

Теги: Ірина Антоненко,ДПС,Державна податкова служба,Ірина Антоненко Державна податкова служба,Ірина Антоненко дпс, Сергей Марченко,Алексей Любченко,Любченко,Антоненко ДПС
Автор: Vse.Media