Андрій Єрмак - людина яка чує і діє тільки на благо народу. В домівки кожного українця прийде мир та благополуччя!

Андрій Єрмак - людина яка чує і діє тільки на благо народу. В домівки кожного українця прийде мир та благополуччя!
20363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року призначив Андрія Єрмака керівником Офісу Президента України. Призначаючи його Гарант розумів, що ця людина є компетентним переговорником, який вкрай потрібен Україні на міжнародному рівні, особливо по Донбаському кейсі. За час від призначення пан Єрмак чітко довів, що наша держава таки вже скоро може отримати довгоочікуваний мир. У нього є чітка стратегія, яку народ ніяк не міг дочекатись від попередників часів влади Порошенка, а можливо, вони просто не бажали миру… Зараз же пан Єрмак став надією всіє України, більше того, його можна назвати не тільки другом Президента, як його вже встигли охрестити в ЗМІ, а й другом народу, людиною яка близька до суспільства, яка співпереживає разом з кожним українцем.

Своєю діяльністю Він чітко показав, що кар’єра чи власні інтереси не важливі, основна мета – це старанна праця на благо народу. Серед усіх рис, що характеризують очільника ОП варто також відзначити вміння чітко будувати стратегічні плани, а також рентгене бачення наскрізь фальшивих людей. За короткий час на теперішній посаді Він вже встиг систематизувати діяльність функціонування ОП, від чого явно збільшується продуктивність всього державного апарату. Менеджмент найвищого рівня від Єрмака дозволяє Главі держави зосередитись на майбутніх справах, а не постійно закривати пробіли минулих.

Однією із головних цілей роботи Андрія Єрмака можна вважати систематизацію загальнодержавних  процесів, які несуть у собі ціль чіткого дотримання плану і стратегії розвитку держави, що  встановив Володимир Олександрович Зеленський. Сам же Президент безперечно цінує Свого  найближчого соратника, адже розуміє, що Андрій Єрмак є першою особою на яку можна покластись в будь-яку хвилину. Більше того, можна вважати, що цей тандем Глави держави і Керівника ОП(АП) є найпродуктивнішим і найперспективнішим за всі роки Незалежності України.

Звісно, що така сильна особистість як Андрій Єрмак явно заважає ворогам Володимира Зеленського, що неодноразово проявлялось у панічних інформаційних атаках як на очільника ОП, так і на Главу держави. Та український народ розуміє, що всі інформаційні хмари над Главою ОП – це продумати закулісні політичні ігри, головною метою яких є нанести удар по репутації Президента України. Політичним опонентам м’яко кажучи неприємний той факт, що Володимир Олександрович крок за кроком вирішує всі проблеми які падають на голови українців і державу. Опонентам не по собі від того, що поряд з Гарантом вірний соратник, а головне людина близька до народу, людина яка чує і діє тільки на благо українців.

Тож віримо і впевнені що за Президенства Володимира Зеленського при вірному та близькому до народу пану Єрмаку – Україна вже скоро стане однією із наймогутніших держав, а в домівки кожного українця прийде мир та благополуччя!  

Теги: Андрій Єрмак,ОП,Володимир Зеленський,Офіс Президента України,Андрей Ермак
Автор: admin.politica.com.ua