Президенту на замітку: у травні Василь Костюк із Сергієм Верлановим підкупивши суддів «відіжмуть» в держави 1 мільярд! І це лише «крапля в океані»

Президенту на замітку: у травні Василь Костюк із Сергієм Верлановим підкупивши суддів «відіжмуть» в держави 1 мільярд! І це лише «крапля в океані»
4512 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кому потрібно відмити брудні гроші - звертайтесь до мега конверт-агенції Василя Костюка та Голови ДПС Сергія Верланова». АУУ… ГПУ, СБУ, НАБУ ви де? – В дорозі до них?… - «відмивати?»… чи заарештовувати?

Продовжуючи цикл журналістських розслідувань конвертаційних центрів Голови ДПС України Сергія Верланова та його партнера по незаконному збагаченню львівського адвоката-конвертера Василя Костюка ми змогли вивести суму коштів, яку вони «відіжмуть» у держави вже у квітні-травні шляхом підкупу «Феміди». Зазначаємо, що це лише невеличка частка «конвертів» із їх «фірмами-прокладками» від загальної всеукраїнської агенції по відмиванню-віджиманню коштів Костюка-Верланова. Проте, тут же підкреслюємо – вся інформація є доказовою, відповідно - згідно цих фактів даних осіб мали б притягнути до кримінальної відповідальності, чого вони вже довгий час спокійно уникають.

Для громадськості, чого не скажеш на правоохоронні органи які на все закривають очі -  давно не секрет, що Костюк разом із Верлановим налагодили наймасштабнішу  за всі часи Незалежності України сітку конвертаційних центрів по відмиванню брудних та віджиманню бюджетних коштів. Наразі, завдяки саме Верланову ці злочинні діяння добре прикриваються, а точніше кришуються. І  в цьому нічого дивного немає – адже мова йде про мільярдні суми з яких спокійно можна «дати на лапу» допитливим слідчим та Суддям та занести відсоток у правоохоронні органи за їхню «сліпоту». 

Детально про схеми роботи конвертаційних центрів Костюка-Верланова ми вже роз’яснювали у попередніх публікаціях. Слід лише зазначити що найпопулярніші – це: а) створення фіктивного ПДВ за рахунок безтоварних (фіктивних) операцій, тобто використовуються фірми-прокладки які створюють штучний паперовий товарообіг без реальної купівлі-продажі продукції; б) заниження ціни продукції з метою ухиляння від сплати податків; в) створення підприємств, які використовуються для акумулювання безготівкових коштів та подальшого переведення їх у готівку; та інші.

Також ми частково відзначали перелік осіб, що забезпечують стабільну роботу «конвертів» - це: заступник директора Департаменту ДПС Дмитро Мішаловпомічник екс-міністра фінансів Оксани Маркаровой Олександр Кондра, радник Голови ДПС Юрій КриганТакож нами встановлено, що координацією робочих груп по областях були також залучені «свої люди». За Схід та Південь, а це: Донецька, Луганська, Харківська, Миколаївська і Запорізька області відповідає Керівник головного управління ДПС в Донецькій області Ірина Долозіна. За Київську область відповідає В.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області Орест Вітик; за місто Київ – В.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві - Нонна Багмет; Львівська область – Керівник ДПС Львівщини Василь Крисяк; Одеська область – Заступник керівника ДПС Одещини Єгор Федонюк.

Читайте також: «500 млн.грн. ежемесячно» - сумма, которую крадут у народа помощник экс-министра финансов Оксаны Маркаровой Александр Кондра и советник Главы ГНС Юрий Криган

То що ж почнемо, але ще раз наголошуємо – це лише «крапля в океані», хоча і за цю «росинку» їм фактично потрібно добряче посидіти в «комфортабельному номері» однієї із українських колоній.

І так, є таке собі  Товариство з обмеженою відповідальністю "ЦЕНТР КОРПОРЕЙТ" (Код ЄДРПОУ 42393784), зареєстровано воно за адресою  Київська обл., місто Бровари, вул. Київська, будинок 95 і згідно кведу 46.21 займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Директором і кінцевим бенфиціаром якого є Пелипець Дмитро Володимирович, підставна особа Костюка. До речі за Пилипцем ще 6 фірм-прокладок, через які можна відслідкувати ланцюжок більшості підставних «качок» парочки Верланова-Костюка, і через які можна побачити «мінімум» із всіх відмитих незаконно коштів. Приміром, ТОВ "ЕНОЛА КОМПАНІ" Код ЕГРПОУ 40556849), директор Сатвалдієв Акрамжон – до 25.03.2019 року саме Пилипець числився там керівником. Тепер сам же Сатвалдієв Акрамжон контролює ще 25 таких прокладок, приміром одна із них ТОВ "МГА ГРУП" (Код ЕГРПОУ 41787782), яка до цього(18.03.2020 року) була під управлінням такого собі Батіжевського Дмитра Геннадійовича, а від останнього – ще кілька. Система проста: перший про кого згадували Пилипець зв’язаний із сімома фірмами прокладками, від яких підставні особи знову ж таки пов’язані із ще колосальною сіткою фіктивних підприємств. Приміром це так: Пилипець 7 фірм, одна з яких (мав відношення)  це ТОВ "ЕНОЛА КОМПАНІ" Сатвалдієва Акрамжона за яким уже 25 прокладок і знову ж – від цього по кожному йде масштабне розширення. А тепер: від його 7-ми середньому пішло розширення ще по 10 - це вже 70 таких прокладок, які в подальшому знову – розмножуються. Все що робить, Костюк-Верланов – це час від часу – цих фіктивних директорів міняє місцями із додаванням нових, це робиться з метою мінімізувати цікавість до цих прокладок. Масштаби цієї сітки із «фірм-прокладок» - колосальні, а що головне в кінцевому результаті вони приводять до самого Костюка.

Для розуміння схематозу який використовується між цими всіма фірмами наведемо наглядний приклад, до якого ну практично не прикопаєшся – це може зробити звісно ДПС на чолі з Верлановим, та як ми розуміємо… 

Беремо ТОВ "МГА ГРУП" (Код ЕГРПОУ 41787782) Акрамжона, що ж бачимо?! А бачимо, що на це ТОВ є судовий позов від ще однієї прокладки Костюка  ТОВ "ДОМЕНАНТ ЛТД" ( Код ЕГРПОУ 40545800), керівник Герасимов М.Ю.(за ним ще 11 прокладок)  про стягнення боргу за договір купівлі-продажу нафтопродуктів № 14-/18 у розмірі 10 000 грн., пені у розмірі 3 285, 23 грн., штрафу в розмірі 1 890,00 грн. та процентів за користування чужими грошовими коштами в розмірі 36 202,00 грн.  В процесі аналізу ТОВ "ДОМЕНАНТ ЛТД" стає зрозумілим, що дана фірма несе фіктивний характер, а договір по якому був складений позов не був забезпечений товаропостачанням, тобто був також фіктивним. Відповідно, ТОВ "ДОМЕНАНТ ЛТД" згідно рішення суду, отримала від ТОВ "МГА ГРУП" суму що дорівнює:  51377,23 грн (10000+3285,23+1890+36202). От і маємо «чистенько відмиті брудні гроші», в цей час ДПС «тихенько курить в сторонці», а суддя через засилля таких справ просто їх затверджує автоматично: з вигодою чи ні – це вже питання до правоохоронців. (судовий наказ 28.01.2020року). 

До речі, щодо ТОВ "МГА ГРУП" (Код ЕГРПОУ 41787782) то останнім часом такі позови для них не дивина, ссилка на ще один схожий судовий наказ. Відповідно, є всі підстави вважати, що дане ТОВ штучно доводять до банкрутства, що є також однією із схем Костюка-Верланова.

А тепер можна узагальнити: хоча би цю цифру у розмірі 51377,23 грн помножити на колосальну кількість розплоджених ТОВ фірм-прокладок… і що вийде?! – так, це просто неосяжна сума відмитих Костюком грошей, яку за свій відсоток кришує Голова ДПС Сергій Верланов.

Це була лише розминка…

Поїхали дальше, повертаємось до найперше згаданого Дмитра Пилипця і «його» (Костюкового) ТОВ "ЦЕНТР КОРПОРЕЙТ" (Код ЄДРПОУ 42393784) – справа з ухиленням від податків і незаконним ПДВ.

Саме це фіктивне ТОВ привело нас до викриття цілого «конверта» куди ще входять:

  1. ТОВ «Торговий дім Веспрем»(ЄДРПОУ42647141),
  2. ТОВ «Інтерагро Холдінг»(ЄДРПОУ42020809),
  3. ТОВ «Агро-світплюс» (ЄДРПОУ43026399),
  4. ТОВ «Центр корпорейт» (ЄДРПОУ42393784),
  5. ТОВ «Таймиром»(ЄДРПОУ43086421),
  6. ТОВ «Торенс-груп»(ЄДРПОУ42800657),
  7. ТОВ «Міратрейд сервіс»(ЄДРПОУ41568959),
  8. ТОВ «Глоріка» (ЄДРПОУ 42248079),
  9. ТОВ «Віптраст»(ЄДРПОУ42915356),
  10. ТОВ «Фактора-південь»(ЄДРПОУ42783291),
  11. ТОВ «Долоросса»(ЄДРПОУ42217015),
  12. ТОВ «Укроптпродукт»(ЄДРПОУ42149569),
  13. ТОВ «Микекспотрейдінг»(ЄДРПОУ43151008),
  14. ТОВ «Делверкомпані» (ЄДРПОУ42289289),
  15. ТОВ «Авіс зернотрейд» (ЄДРПОУ 41367250),
  16. ТОВ «Прагматек» (ЄДРПОУ 41192058),
  17. ТОВ «Снаппер» (ЄДРПОУ 42248403),
  18. ТОВ «Мартель-лтд» (ЄДРПОУ 42180106),
  19. ТОВ «Трейд оптима» (ЄДРПОУ 42770172),
  20. ТОВ «Перфоменс» (ЄДРПОУ 41429369),
  21. ТОВ «Оптімусарго трейд»(ЄДРПОУ41161689).

Провівши аналіз спочатку ТОВ «Центр корпорейт», а потім вийшовши  через неї і всіх вищевказаних інших - ми прийшли до фактів: відсутність управлінського та технічного персоналу, відсутність оборотних коштів та виробничих активів, відсутність трудових ресурсів, виробничого обладнання, транспортних засобів і торгівельного обладнання, які економічно необхідні для здійснення фінансово-господарської діяльності та надання послуг з виконання робіт, відсутність необхідних умов для здійснення господарської діяльності в частині купівлі-продажу, реалізації, зберігання та відвантаження товарно-матеріальних цінностей – є достатніми аргументами, які вказують що дані фірми несуть фіктивний характер.

Дані фірми-прокладки Костюка за стабільного кришування Верланова спрямовані на сприяння різним суб`єктам підприємницької діяльності України, що реально діяли, в проведенні безтоварних фінансових операцій з грошовими коштами за допомогою незаконного переведення їх з безготівкової форми розрахунку в готівку, в мінімізації зобов`язань та штучному завищенні валових витрат, тобто в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

За цю аферу Верланова-Костюка відповідає Керівник головного управління ДПС в Донецькій області Ірина ДолозінаЯка у змові із своїми босами і службовими особами Миколаївської митниці зловживаючи своїм службовим становищем, з метою отримання неправомірної вигоди для себе і на користь інших фізичних та юридичних осіб, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, з порушенням вимог чинного законодавства України, не проводить  необхідні митні формальності в повному обсязі та не здійснює перевірку на достовірність даних внесених до митних декларацій та товарно-супровідних документів, чим завдаються мільйонні збитки державі.

За директором ТОВ «Глоріка» Сахро Денисом Івановичем числиться зв'язок ще за 81-ним схожим підприємством, плюс до нього було 3 змінних керівника. Серед них приміром  Маркін Сергій Євгенович в якого зв'язок із 100 фірмами-прокладками і МАРКІНА ГАННА ГРИГОРІВНА – також 100 таких «фірмочок». ТОВ «Торенс-груп», ГУНЬКО ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ – 35 фірм-прокладок – тут же попереднім власником є вищезгаданий  Маркін Сергій Євгенович в якого зв'язок із 100 фірмами-прокладками. І така ж ситуація з іншими фірмами прокладками, які часто пересікаються з особами що були засновниками чи директорами фірм самого Василя Васильовича Костюка.

До речі, фірми якими володів чи володіє сам «ковертер» здебільшого пов’язані із Костюками … Васильовичами – змінюється лише ім’я: Анатолій, Тимур, Олег, Андрій, Юрій, Богдан, Дмитро, Віталій, Костянтин, Тарас, Сергій, Ігор, Степан, Валерій, Микола, Руслан. Прізвище і по батькові одинакові – змінюється лише ім’я: цікаво – а чи реальні ці всі люди?!...(ми вже це розслідуємо).  

Ну як, цікаві дані?! – звісно, адже це все неоспоримі факти!!! Та найцікавіше тепер – як відреагують правоохоронні органи?!... Поїдуть заарештовувати всіх цих схематозників чи стануть в чергу на відмивання коштів?!... це ж «країна мрій…для злочинців…».

А от тепер хочеться задати питання пану Верланову Сергію, щодо його поста у Фейсбук, де він заявив: «Вперше в історії України схеми з ПДВ припинено. Не зменшено, не «боротьба триває», «лупаєм цю скалу», а доконаний факт»… - припинено методом їх керівництва…чи не так!… Пан Верланов, просто не уточнив свій метод «припинення» схематозів.

Скріншот: фейсбук Сергій Верланов

Ну і ще трохи пікантної інформації про дружбу Верланова і Костюка.  

Василь Васильович Костюк настільки переживає за свого дорогого, у повному сенсі слова, друга Сергія Верланова, що навіть спонсорнув новітню систему відео нагляду  по периметру будівлі ДПС на Львівській пл., 8. (знаходиться київський офіс Верланова). Чим можливо він це зробив для себе – для спрощеного доступу спостерігання за посадовим партнером?!... Та як би не було, тут виникає питання до СБУ: «а це взагалі законно?! Чи не порушується цим ст. 32 Конституції України, ч.3 ЦПК і чи не підпадають ці дії під санкції ст.182 і 359 Кримінального Кодексу?!»…

Опираючись на дані наших попередніх публікацій та провівши певні математичні підрахунки по цих даних і даних наступної публікації (чекайте незабаром) можна констатувати – коверт-агенція Верланова-Костюка за квітень-травень цього року відіжме із державного бюджету не менше 1 мільярда гривень! – Пане Президенте, а ми не знаємо де взяти кошти на боротьбу із Коронавірусом… ось вони!!!

От Вам і припинені схематози…

Реакція Президента точно буде, адже він не терпить схематозників, тим більше такого формату як Костюк із Верлановим. Тому чекаємо від гаранта дій, адже факти подані нами – на яву.

Цікаво, а як відреагують правоохоронні органи на це?!...

Далі буде…

АНОНС ДО НАСТУПНОЇ ПУБЛІКАЦІЇ

ТОВ «УКРРИБА ЛТД» (Код ЕГРПОУ 40705452), ДАНАЛАКІ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ – керівник.  КІНЦЕВІ БЕНЕФІЦІАРНІ ВЛАСНИКИ:  КОСТЮК ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ,  ГЕРОВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ, НЕСТЕРКО ПАВЛО ІГОРОВИЧ.

МЕГА-КОНВЕРТ – махінації із ПДВ:

СТОВ ТРІВІЯ (код ЄДРПОУ 36631668), ТОВ УКРРИБА ЛТД (код ЄДРПОУ 40705452), ТОВ ФІНКОМ+ (код ЄДРПОУ 41987959), ТОВ ЄВРОТРЕЙДІНГ ЛТД (код ЄДРПОУ 42089437), ТОВ ПРО-ЛАРС КОМПАНІ (код ЄДРПОУ 42715394), ТОВ ОУШЕН СТИЛЬ (код ЄДРПОУ 43052853), ТОВ КАМА ГРУП (код ЄДРПОУ 41898272), ТОВ Е-СВІТ ПОСТАЧ (код ЄДРПОУ 42989700), ТОВ ВЕРМОНТ ГОЛД (код ЄДРПОУ 42862142), ТОВ МЕРКУРІАЛ ТОРГ (код ЄДРПОУ 40526353), ТОВ МАРІУС ГРУП (код ЄДРПОУ 43134710), ТОВ ДІНЕКС ТОРГ (код ЄДРПОУ 43134768), ТОВ СТЕП 21 (код ЄДРПОУ 43152939), ТОВ ТК ДЕЛЬТА (код ЄДРПОУ 43134747), ТОВ ВЕНТА АКТИВ (код ЄДРПОУ 42862839), ТОВ ЛОГІСТИЧНА КОМПАНІЯ СТАРТРАНС (код ЄДРПОУ 42460771), ТОВ ВСЕ-СВІТ-ТОРГ (код ЄДРПОУ 42989721), ТОВ ФРУТТА ОПТ ТОРГ (код ЄДРПОУ 41191557), ТОВ МІЛТОН ЛЮКС (код ЄДРПОУ 40631077), ТОВ ВІЛАНД ПРОФІ (код ЄДРПОУ 41929847), ТОВ ІНДАГРО СЕРВІС (код ЄДРПОУ 41507221), ТОВ КВЕСТ-МОСТ (код ЄДРПОУ 43156755), ТОВ ТАЙФУН ПРОДАКШН (код ЄДРПОУ 41693899), ТОВ ГЕРІОНС (код ЄДРПОУ 42041992), ТОВ СТРЕНДЖ ФРОСТ (код ЄДРПОУ 43217744), ТОВ ВІЛЛА МАРІНЕ КОМПАНІ (код ЄДРПОУ 42991039), ТОВ ЛОГІСТ АКСЕЛЬ (код ЄДРПОУ 43108041), ТОВ МЕЛІСІЯ (код ЄДРПОУ 41122808), ТОВ МОДЕРН ТРЕЙД ГРУПП (код ЄДРПОУ 42713617), ТОВ ВОЛИНЬ МОТО (код ЄДРПОУ 37598276), ТОВ АНЕКСУС (код ЄДРПОУ 41699005), ТОВ БКС ЕКСПРЕС (код ЄДРПОУ 42987923), ТОВ БАЛЛІСТА ТК (код ЄДРПОУ 43145654), ТОВ АЛЬТСЕРВІС КОМПАНІ (код ЄДРПОУ 43007444), ТОВ ЕЛЕМЕНТ-ГАРАНТ (код ЄДРПОУ 42181214), ТОВ ЕЛЬБА-ФАН (код ЄДРПОУ 43159693), ТОВ ІНТЕКС СТИЛЬ (код ЄДРПОУ 43140478), ТОВ АРВАДО (код ЄДРПОУ 43087954), ТОВ БІЗТЕХСЕРВІС (код ЄДРПОУ 42461403), ТОВ ІНМАРТ-ТЕХНОС (код ЄДРПОУ 43139169), ТОВ ЮВЕНТА АМТ (код ЄДРПОУ 42580428), ТОВ ХРОНО-МОНО ГРУП (код ЄДРПОУ 43098348), ТОВ ЄВРО-ТЕХПРОМ (код ЄДРПОУ 41685694), ТОВ НТК-ТОРГ (код ЄДРПОУ 43223234), ТОВ ПЕЛЕНГАС ТОРГ (код ЄДРПОУ 41300636), ТОВ МАРКЕТУС (код ЄДРПОУ 42604553), ТОВ ЄВРОДОНБУДСТАНДАРТ (код ЄДРПОУ 42454218), ТОВ ПРОФІТПЛЮС (код ЄДРПОУ 40155104), ТОВ АЙРІС ІНВЕСТІНГ (код ЄДРПОУ 43051205), ТОВ СМАРТ АГРО ІНВЕСТ (код ЄДРПОУ 40743126), ТОВ ІНВЕКТІОН ТРЕЙД (код ЄДРПОУ 41711996), ТОВ АВІСТА РІТЕЙЛ (код ЄДРПОУ 42988005), ТОВ БРЕНДІНАЛ ЮНІТІ (код ЄДРПОУ 42989234), ТОВ СТРОЙБРУФ (код ЄДРПОУ 43149381), ПП ЧАЙЗЛІЗ (код ЄДРПОУ 42683860), ТОВ КОННЕКТ-КОМ (код ЄДРПОУ 43152991), ПП СІА ПРО (код ЄДРПОУ 42678578), ТОВ АВТОІНТЕРЛОГІСТІК (код ЄДРПОУ 39991861), ТОВ ПАЙП-СТРОЙ (код ЄДРПОУ 43217791), ТОВ НОРДОПТ ЛІМІТЕЛ (код ЄДРПОУ 42454878), ТОВ МАЙСТЕР-ЗБУТ (код ЄДРПОУ 43223014), ТОВ БУДПРОМПОСТАЧ ПЛЮС 1 (код ЄДРПОУ 43222665), ТОВ КДК ФІНАНС (код ЄДРПОУ 43222555), ТОВ ВОТЕРХАУС ГРУП (код ЄДРПОУ 43007287), ТОВ ТД РОМБУД (код ЄДРПОУ 42939293), ТОВ ЛЕМБУД (код ЄДРПОУ 39780161), ТОВ КОРДІАНТ ПРОФІТ (код ЄДРПОУ 41497769), ТОВ БАЗИССПЕЦТРЕЙД (код ЄДРПОУ 43023529), ТОВ АТЛАС ЗЕРНОТРЕЙДІНГ (код ЄДРПОУ 42468220), ТОВ ТОРГОВИЙ ДІМ ШТЕРН (код ЄДРПОУ 42629599), ТОВ ФУДТЕХНОЛОДЖИ (код ЄДРПОУ 42154359), ТОВ ОКЕАН ЛЮКС (код ЄДРПОУ 42847794), ТОВ АМАРІН ТРЕЙД (код ЄДРПОУ 42156382), ТОВ РАЙЛІРТ (код ЄДРПОУ 43004223), ТОВ ПРОДЮСЕРСЬКИЙ ЦЕНТР АРЕНА (код ЄДРПОУ 42848526), ТОВ САРГАН ПЛЮС (код ЄДРПОУ 42175379), ТОВ ТОБАККО (код ЄДРПОУ 41908505), ТОВ ТАНДЕМ-АГРО ТРЕЙД (код ЄДРПОУ 42157674), ТОВ ГІПЕРІОН ЗАХІД (код ЄДРПОУ 41631007), ТОВ АЛЬЯНС ТАБАК (код ЄДРПОУ 41859207), ТОВ СТАРВЕЙТ ГРУП (код ЄДРПОУ 42670694), ТОВ СХІД АВЕРС (код ЄДРПОУ 42167368), ТОВ БЛАГОСВІТ ІМПЕКС (код ЄДРПОУ 43023508), ТОВ АРТИКОС (код ЄДРПОУ 42242738), ТОВ ГЛОБАЛ СІСТЕМ (код ЄДРПОУ 41446282), ТОВ РОМАШКА ТОРГ (код ЄДРПОУ 41862995), ТОВ ВІТАРА ІМПЕКС (код ЄДРПОУ 42990323), ТОВ ЛАВАНТ ПРОФІ (код ЄДРПОУ 42863036), ТОВ ТАМПА ПРІНТ (код ЄДРПОУ 42863979), ТОВ МАРЛІН ДАЙВ (код ЄДРПОУ 41644809), ТОВ БУДМАШТОРГ КОМПАНІ (код ЄДРПОУ 43218355), ТОВ АРЕОЛ СТАНДАРТ (код ЄДРПОУ 42420922), ТОВ КОРС СТРЕЙД (код ЄДРПОУ 43134794), ТОВ КЛАУС МАРКЕТ (код ЄДРПОУ 42202868), ТОВ АЛІКОН ГРУП (код ЄДРПОУ 43109417), ТОВ ДОН АГРО ТОРГ (код ЄДРПОУ 42163342), ТОВ ВИХОРС (код ЄДРПОУ 43164918), ТОВ ВЕСТВЕЙ ГРУП (код ЄДРПОУ 43210403), ТОВ БОРТАГРО (код ЄДРПОУ 43161000), ТОВ ЕКОР ТРЕНД (код ЄДРПОУ 42396797), ТОВ ВОЛЬФ КРІСТАЛ (код ЄДРПОУ 43051163), ТОВ ТСЦ ПОЖЗАХИСТ (код ЄДРПОУ 42311350), ТОВ ФОНТЕЙНБУД (код ЄДРПОУ 42580449), ТОВ ЗАВОД ДІАЛОГ (код ЄДРПОУ 42406536), ТОВ ЗАВОД ДІАЛОГ-ПЛЮС (код ЄДРПОУ 39924947), ТОВ КУПРУМ КАПІТАЛ ГРУП (код ЄДРПОУ 43168624), ТОВ ПРОМОРЕНДА (код ЄДРПОУ 42489869), ТОВ САЛАНА-ТРЕЙД (код ЄДРПОУ 41698745), ТОВ МОНТЕЛІМАР (код ЄДРПОУ 42927403), ТОВ РАВЕНСТЕП (код ЄДРПОУ 43039118), ТОВ ЦИТО ОПТІМА (КОД ЄДРПОУ 37403308), ТОВ ВСЕ-СВІТ-ТОРГ (код ЄДРПОУ 42989721), ТОВ Е-СВІТ ПОСТАЧ (код ЄДРПОУ 42989700), ТОВ ТОРГОВИЙ БУДИНОК КРОНОС (код ЄДРПОУ 43084199), ТОВ НЕФАРІУС КОННЕКТ (код ЄДРПОУ 43039099), ТОВ АВІСТА РІТЕЙЛ (код ЄДРПОУ 42988005), ТОВ ЕДАЙС-СОЛЮШНС (код ЄДРПОУ 43101926), ТОВ МАЙКРОС ІНВЕКТ (КОД ЄДРПОУ 43102076), ТОВ ТЕХНО-ДАЙДЖЕСТ (код ЄДРПОУ 43101989), ТОВ УКРСЛАЙН (код ЄДРПОУ 42858529), ТОВ ОЛДПЕЛ (код ЄДРПОУ 43107964), ТОВ ДНІПРОТРЕЙД 2017 (код ЄДРПОУ 41548142), ТОВ ІНМАРТ-ТЕХНОС (код ЄДРПОУ 43139169), ТОВ ЛЮКОР ТРЕЙД (код ЄДРПОУ 43084204), ТОВ ВІНХОЗГРУП (код ЄДРПОУ 41094886), ТОВ БУД-ІНДУСТРІЯ ЛТД (код ЄДРПОУ 43222031), ТОВ БАЛТМОР ГРУП (код ЄДРПОУ 42832076), ТОВ ВИХОРС (код ЄДРПОУ 43164918), ТОВ БОРТАГРО (код ЄДРПОУ 43161000), ТОВ ЕНТАЙР ПРОМВЕСТ (код ЄДРПОУ 43139258), ТОВ ВОТЕРХАУС ГРУП (код ЄДРПОУ 43007287), ТОВ АГРОКОД (код ЄДРПОУ 43154538), ТОВ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО АСТРА ГРЕЙТ (код ЄДРПОУ 42106593), ТОВ ГОРТЕН ПРОФІЛЬ (код ЄДРПОУ 43448137), ТОВ ВЕРДАН ІНПАК (код ЄДРПОУ 43262320), ТОВ АВАГАДРО ЮНІОН (код ЄДРПОУ 43033923), ТОВ ТОРГОВИЙ ДІМ САТУРАС (код ЄДРПОУ 43039057), ТОВ ЕРІС ІМПОРТ (код ЄДРПОУ 43262493), ТОВ САРІМА ОПТ (код ЄДРПОУ 43263214), ТОВ ЛІНА ЛЕНД (код ЄДРПОУ 40076300), ТОВ МИСЛИВЕЦЬ (код ЄДРПОУ 31337993), ТОВ ДІНЕКС ТОРГ (код ЄДРПОУ 43134768), ТОВ АЙРІС ІНВЕСТІНГ (код ЄДРПОУ 43051205), ТОВ ГРОСЛАЙТ (код ЄДРПОУ 43151474), ТОВ МАРІУС ГРУП (код ЄДРПОУ 43134710), ТОВ МОРІС БЛЕЙД (код ЄДРПОУ 43051231), ТОВ ФРЕШ КАПІТАЛ (код ЄДРПОУ 42580407), ТОВ ЮВЕНТА АМТ (код ЄДРПОУ 42580428), ТОВ ТК МОРІС (код ЄДРПОУ 43134789), ТОВ АГРО СТАЙЛ (код ЄДРПОУ 43141340)

Теги: Василь Костюк,ДПС ,Сергій Верланов,Дмитро Мішалов,Олександр Кондра,Юрій Криган,Ірина Долозіна,Орест Вітик,Нонна Багмет,Василь Крисяк,Єгор Федонюк,ЦЕНТР КОРПОРЕЙТ,Пелипець Дмитро Володимирович,Сатвалдієв Акрамжон,Батіжевський Дмитро Геннадійович,ТОВ «Центр корпорейт»,МАРКІНА ГАННА ГРИГОРІВНА,ГУНЬКО ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ,ПДВ ,конвертцентр
Автор: Vse.Media