В місті Українка функціонує потужне ОЗУ – мер Тетяна Кучер, місцеві правоохоронці, депутати «в темі»

В місті Українка функціонує потужне ОЗУ – мер Тетяна Кучер, місцеві правоохоронці, депутати «в темі»
184867 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як виглядає сучасне українське організоване злочинне угруповання(ОЗУ)?! – багато хто думає, що це звичайна група бандитів із певною злочинною ієрархією, принаймні так нам часто це подають у кримінальних хроніках або серіалах. Ще частина людей вважає, що ОЗУ – це частина правоохоронців, так би мовити «оборотні» в погонах. Звісно, ці твердження є вірними, але, нажаль – лише частково! Адже в ході одного із наших тривалих журналістських розслідувань, яке пов’язане із незаконним видобутком корисних копалин, а саме піском - ми натрапили на слід не те що би унікального, але доволі неординарного організованого злочинного угруповання.

Публікація, яку ми готували: про незаконний намив піску в одному із районів Київської області могла вийти вже давно – та саме ця тема привела нас до викриття однієї із наймасштабних і найкривавіших банд сучасності в Україні. Всі отримані дані в ході журналістського розслідування ми опублікуємо кількома статтями у найближчий час.

Територією «правління», а точніше вчинення злочинів здебільшого є Обухівський район Київської області з істотним тяжінням до міста Українка. Найцікавішим не з хорошої сторони є структура даної ОЗУ, до якої входять: злочинці з широким кримінальним минулим та сьогоденням, як мінімум одна Суддя м. Обухів, високий чин Обухівської прокуратури, це ж стосується і представника із Національної Поліції, адвокат і радник одного із районних Голів, чиновники місцевого розливу яких використовують для відмивання грошей, силовий блок із спортсменів та тітушок на базі громадських організацій, ну і т.в.о мера міста Українка Тетяни Кучер та підконтрольних їй місцевих депутатів. Саме з Кучер та депутатів які виконують накази ОЗУ ми й почнемо серію наших викриваючих публікацій.

Щодо злочинів, детально про які ми розповімо в наступних статтях, то там навіть не «букет», там цілий «колумбарій» кримінальних діянь, серед яких: незаконний намив піску, грабежі, розбійні напади, вимагання грошових коштів у Фізичних та Юридичних осіб що здійснюють господарську діяльність на території Обухівського району, фізичний та психологічний тиск на суб’єктів підприємницької діяльності з метою спонукання їх до переоформлення прав власності на потрібних ОЗУ людей, заволодіння шахрайськими способами рухомого та нерухомого майна, незаконне заволодіння транспортними засобами з використанням зброї, кришування незаконного грального бізнесу, функціонування незаконних пунктів обміну валюти, та ще цілий ряд незаконних діянь.

Злочинні схеми доволі прості, приклад перший: злочинні групи, бандити - вчиняють вище перечисленні злочини в яких їх прикривають прокурори і поліціанти. Навіть, якщо справа таки доходить до Суду, що вкрай не часто – там вона потрапляє до потрібної Судді, яка вже виносить вирок на користь учасників ОЗУ. Приклад другий: в Українській раді приймаються потрібні ОЗУ рішення, а силовий блок разом із бандитами - всім хто проти таких рішень «пояснює», що може бути тільки так, бо по-іншому як мінімум страждатиме здоров’я, або можна відправитись на вічний спочинок в ближню лісосмугу.

Повертаючись до Тетяни Кучер, то вона у цій злочинній групі майже головна! Чому майже, а тому що за нею, точніше з боку - є ще один більш вагомий представник ОЗУ за яким завжди посліднє слово і ведення каси, своєрідного злочинного «общака», та про нього в наступних публікаціях. Тетяна Миколаївна Кучер під прикриттям своєї посади сприяє приховуванню злочинів вчинених членами злочинної організації, також сприяє легалізації коштів отриманих злочинним шляхом. Крім того, зловживаючи повноваженнями та використовуючи методи силового впливу, який здійснюється силовим блоком ОЗУ на депутатський корпус Української міської ради, лобіює прийняття рішень в інтересах членів своєї банди під час прийняття рішень з надання у власність земельних ділянок та надання в оренду відчуженого комунального майна. Також за нею ще цілий ряд посадових і непосадових порушень Закону України.

Тетяна Кучер перебуває у тісних стосунках, також проживає разом - із Брусило Сергієм Михайловичем. Дана особа є керівником КП «Місткий ринок м. Українка», і також входить в склад даної ОЗУ. Через Сергія Брусило здійснюється відмивання злочинних коштів.

В підпорядкування ОЗУ знаходиться ряд місцевих депутатів, які чітко і без вагань виконують всі вказівки Кучер. До складу підконтрольних ОЗУ депутатів входять: Перебийніс Михайло Антонович, Максименко Олег Михайлович, Солодушко Петро Петрович, Зінченко Василь Сергійович. Також - Скиба Ігор Юрійович, який займає посаду голови комісії з питань будівництва, транспорту, зв’язку, земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

Ще однією цікавою особистістю з депутатського корпусу є Вінник Максим Вікторович. Він займає посаду голови комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян, соціального захисту населення та антикорупційної діяльності. В минулому був помічений у зловживанні наркотичними засобами. Що до того, чому він цікава особистість в даній ОЗУ – то варто зазначити, що він колишній коханець Тетяни Кучер. Та як бачимо: любов – любов’ю, а бізнес перед усім, бо їхній розрив аж ніяк не вплинув на діяння ОЗУ.

Тетяна Кучер в середині квітня цього року була затримана правоохоронцями Київської області разом з СБУ біля будівлі Українського міськради. Та її затримання також має пікантний подальший розвиток, де задіяне «любовне тріо» Брусило-Кучер-Вінник. Адже відомо, що відповідно до рішення Голосіївського суду міста Київ в.о. міського голови міста Українки Тетяну Кучер було відправлено під домашній арешт до квартири матері депутата Української міської ради Масима Вінніка. За рішенням суду жінка знаходитиметься під домашнім арештом до 24 червня 2020 року. Однак, у своїй анкеті Тетяна Кучер як адресу проживання вказала чомусь місце проживання матері українського депутата Максима Вінника, з яким у минулому мала стосунки.

Також варто зазначити, що виконувачка обов’язків мера Українки Тетяна Кучер можливо вдавала харчове отруєння, аби уникнути покаранняЖінка ніби то отруїлася рибою і в неї піднялася температура 37.2, тому її доправили до Миронівської центральної районної лікарні. У Миронівській лікарні жожного захворювання у Кучер не виявили. Відтак, чутки про отруєння та можливе зараження коронавірусом не підтвердилися. Та усі необхідні слідчі дії перенесли, за версією місцевих ЗМІ такому розвитку подій посприяв  Олексій Онуфрієнко, відомий під прізвиськом "Пика". До речі, цей персонаж не послідня людина в даному ОЗУ, і про нього ми також згадаємо в наступних публікаціях. А те що він допоміг Кучер в черговий раз підтверджує достовірність інформації яку ми зібрали в ході журналістського розслідування.

Щодо відомих громадськості злочинів даної ОЗУ, то варто відзначити рейдерське захоплення ПАТ «Обухівське» ЄДРПОУ 00857284. В результаті цих дій близько 800 людей не отримали свої паї, а саме земельні ділянки які мали перейти їм в наслідок розпаювання. Також цим ОЗУ захоплено було зрошувальні комунікації, що належать Обухівському міжрайонному управлінню водного господарства. Детальніше і ширше про ці та багато інших злочинів в наступних публікаціях. 

Дані на частину автомобілів якими користуються члени даного організованого злочинного  угруповання, наразі без прізвищ власників:  Mercedes-Benz Citan АІ88---О, Mitsubishi АІ15---І, Audi A6 АІ00---Р, Lexus LX 570 АІ25---Н,  Nissan Teana АІ09---О.

В наступній публікації ми подамо дані щодо одного із «главарів» ОЗУ, а також частково розкажемо про задіяних прокурорів, суддів та поліцейських… 

Далі буде… 

Теги: Тетяна Кучер,ОЗУ,організоване злочинне угруповання,організоване злочинне угруповання Тетяна Кучер,Т.В.О мера Тетяна Кучер затримана,Обухівський район ОЗУ,Обухівський район ОЗУ Кучер,Обухівський район місто Українка,Обухівський район місто Українка міська рада,місто Українка міська рада тетяна кучер,незаконний намив піску в Обухівському районі,Тетяна Миколаївна Кучер,депутатський корпус Української міської ради,Суддя місто Обухів,Вінник Максим Вікторович,Перебийніс Михайло Антонович,Максименко Олег Михайлович,Солодушко Петро Петрович,Зінченко Василь Сергійович,Брусило Сергій Михайлович,рішення Голосіївського суду міста Київ Тетяна Кучер,КП Місткий ринок місто Українка,злочини місто Українка,депутати міської ради Українка
Автор: Vse.Media