Нардеп від «Слуги народу» Андрій Герус програє наші гроші в карти! 100 тис доларів США - РОЗПИСКА!

Нардеп від «Слуги народу» Андрій Герус програє наші гроші в карти! 100 тис доларів США - РОЗПИСКА!
196499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чому в Україні постійно ростуть ціни, приміром на електроенергію?! – а тому що ми, народ оплачуємо різноманітні «хоббі» наших дорогоцінних обранців!

Та нардеп від «Слуги народу», Голова Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Герус Андрій Михайлович явно перейшов всі допустимі і недопустимі «червоні лінії» - він «спускає» гроші українців в карти! І це в той час, коли Президент України Володимир Зеленський шукає всі можливі ресурси на боротьбу із COVID-19. 

До рук нашої редакції потрапила боргова розписка депутата Андрія Геруса, де він зобов’язується повернути до 10.05.2020 року 100 тис. доларів США громадянину Онопченко Сергію Вікторовичу – причина КАРТКОВИЙ БОРГ! 

  • Цікаво, чи проведе зміни в декларації Андрій Герус?! І що тоді він там вкаже?! 

    • І як щодо заборони грального бізнесу?!...

Як бачимо Голова Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних дуже полюбляє азартні ігри. Та що він цього здобудуть українці: сьогодні він програв 100тис доларів, а завтра – Україну?! 

Варто відзначити, що сьогодні, 14 травня ця особа у прямому ефірі телеканалу "Наш" явно пом’якшив свою позицію щодо відключення енергоблоків АЕС. Андрій Герус заявив: "У нас проблема в тому, що може бути зупинка трьох атомних блоків. Зараз питання навіть не в тому, чи потрібно якось обмежувати "Енергоатом", я допускаю, що це обґрунтовано і потрібно. Питання в тому, у яких масштабах це робити". 

Нагадаємо, що давно не секрет енергоблоки АЕС відключаються на користь олігарха Ріната Ахметова. А Герус завжди принципово боровся з цим олігархом, та сьогодні – він вже допустив, що дії відключення енергоблоків АЕС обґрунтовані, питання тільки в масштабах… 

Звісно, він же не знає скільки програє в карти завтра… 

Все що стосується розписки ми більш розширено подамо в наступному матеріалі. А зараз, нажаль,  Президент Володимир Зеленський змушений розчаруватись в черговому «Слузі»…

Далі буде….   

 

Автор:Игорь Думка

Подписывайтесь на наш канал в Telegramm

 

Теги: Герус Андрій Михайлович ,Онопченко Сергій, КАРТКОВИЙ БОРГ
Автор: Prioritet