ДБР відкрило провадження проти Мінінфраструктури через “аферу з вивезенням українців із Єгипту”, – нардеп

ДБР відкрило провадження проти Мінінфраструктури через “аферу з вивезенням українців із Єгипту”, – нардеп
184791 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДБР відкрило кримінальне провадження проти посадовців Міністерства інфраструктури через можливе неправомірне використання резервного фонду держбюджету під час евакуації українців із Єгипту.

Про це повідомляє народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський у своєму Telegram-каналі. Згідно з оприлюдненим документом, заявником є народний депутат від “Європейської солідарності” Володимир Ар’єв.

“До Державного бюро розслідувань надійшла заява народного депутат України Володимира Ар’єва щодо можливих неправомірних дій службових осіб Міністерства інфраструктури України під час використання коштів резервного фонду державного бюджету для вивезення громадян України з територій іноземних держав, зокрема Єгипту”, – йдеться у витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Провадження відкрили за ч.2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Водночас Дубінський уточнив, що йдеться про “аферу за фактом виплат із резервного фонду бюджету та авіакомпаніям за чартерні рейси, які до цього вже оплатили самі пасажири”.

Теги: ДБР,Олександр Дубінський,Володимир Ар’єв,Мінінфраструктури
Автор: Prioritet