Регіональні управління СБУ мають зосередити більше уваги на протидії загрозам, які постали під час пандемії коронавірусу - Іван Баканов

Регіональні управління СБУ мають зосередити більше уваги на протидії загрозам, які постали під час пандемії коронавірусу - Іван Баканов
183501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі регіональні управління Служби безпеки мають зосередити додаткову увагу на протидії загрозам, які постали перед державою у період пандемії коронавірусу.

Про це голова СБУ Іван Баканов заявив під час робочого візиту на Дніпропетровщину, де зустрівся з керівництвом та особовим складом обласного управління Служби. 

«Гібридна війна проти України не зупиняється – ми бачимо, що навіть коли весь світ бореться з коронавірусом, наші вороги намагаються різними способами розхитати ситуацію в державі. Тож усі регіональні управління СБУ повинні працювати на випередження, діяти злагоджено та ефективно, нейтралізуючи різні типи загроз», - заявив Іван Баканов.

Серед ключових завдань для Дніпропетровського управління СБУ очільник Служби окреслив контррозвідувальну діяльність, протидію кіберзагрозам, захист національної державності та об’єктів критичної інфраструктури, питання екологічної безпеки тощо. 

Він наголосив, що посилена увага до кожного з напрямів роботи має величезне значення для безпеки держави. 

Голова СБУ детально ознайомився з результатами та перспективними планами за всіма лініями роботи управління. 

Окремо Іван Баканов провів консультативну нараду з керівниками правоохоронних органів області. У ході зустрічі учасники домовились координувати зусилля для забезпечення миру та спокою населення в регіоні в умовах карантинних заходів. 

Продовження візиту та проведення робочих нарад відбулось у місті Кривий Ріг. 

ssu.gov.ua

Теги: Іван Баканов, Коронавірус, СБУ
Автор: Vse.Media