Генерал Сергій Кривонос: Шануймо та пам’ятаємо тих, хто загинув у період з 1939 по 1945 років. Але не забуваймо і не мирімось з тими, хто приніс війну в Україну

Генерал Сергій Кривонос: Шануймо та пам’ятаємо тих, хто загинув у період з 1939 по 1945 років. Але не забуваймо і не мирімось з тими, хто приніс війну в Україну
199438 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні день пам‘яті та примирення.

Кожен цей день сприймає особисто.

Для мене, це пам’ять про діда Івана Григоровича Кривоноса артилериста, який пройшов всю війну з 1941 по 1945, його дружину - мою бабусю Зою Іванівну, яка також воювала в зенітному полку. Пам’ять про двоюрідного діда Біленко Івана Сергійовича, танкіста - на фронті з 41 по 45 роки. Вічна їм пам‘ять і дяка за те, що вони боронили нашу рідну землю на різних фронтах Другої світовоі.

Україна понесла шалено страшні втрати за роки Другої світової війни:

  • до 1 650 000 загиблих воїнів;
  • 7 000 000 жертв серед мирного населення;
  • 500 000 жертв Холокосту;
  • 2 400 000 украінців було вивезено на працю;
  • 19% населення України загинуло у період з 1939 по 1945 рік.

І для нас війна - ще закінчилась. Війна закінчується тоді, коли похований останній солдат. Скільки, ще іх лежить без імені по лісах і полях нашої Украіни???

Вдячний тим, хто шукає і вертає онукам та правнукам правду про зниклих без вісті і забутих.

Шануймо та пам’ятаємо тих, хто воював у тій війні!!

У лавах Української Повстанської арміі, Червоної арміі, Війська Польського, чехословацькій бригаді, різні однострої, різні нагороди, різні арміі - але всі захищали Україну, рідну землю, свої родини та наше з Вами майбутнє.

Пам’ятаємо.

Зараз знову війна, війна з Російською Федерацією і іх сепаратистами.

Знову гинуть наші хлопці і дівчати. Знову сироти і вдови на нашій землі, І я точно знаю: із за кого, хто ворог. Не забуду і не примирюся з тими, хто приніс війну на мою Украіну.

Спецназначенец Порошенко. Кто такой Сергей Кривонос, новый ...

Генерал Сергій Кривонос

Теги: Сергій Кривонос,війна ,Друга світова війна
Автор: Vse.Media