Державна зрада: Енергетична безпека України під загрозою! Просніться, пане Президенте! - Шмигаль й Буславець ведуть країну у прірву

Державна зрада: Енергетична безпека України під загрозою! Просніться, пане Президенте! - Шмигаль й Буславець ведуть країну у прірву
196842 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні вже доволі тривалий час триває війна за енергетичний ринок, точніше і давайте нарешті називати все своїми іменами – йде тотальна здача державних інтересів, що виливається у рейдерство української енергетики. Зобов’язання держави – це зберегти і посилити свою енергетичну безпеку, в нас же зараз відбувається все з точністю до навпаки! Хіба це не зрозуміло?! 

На цю тему в українських медіа щоденно публікуються сотні статей, експерти б’ють на сполох, а народ уже знаходиться у точці кипіння. Та чомусь цього не помічає Президент України Володимир Зеленський. Так ось, пане Президенте: ми не повідомляємо Вас, а констатуємо факти: Денис Шмигаль і Ольга Буславець ведуть країну у прірву, в точку неповернення, а Вас – до дочасного завершення правління! І як би гучно не звучали ці слова та реальність вказує на саме такі умови подальшого розвитку соціально-політичного життя в Україні. В народі вже все говорять прямо: Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля Ольга Буславець працюють виключно на Ріната Ахметова, державні інтереси для них – не існують, від слова –взагалі! Такого відкритого і зухвалого плювання в лице нації за весь час Незалежності України ще не було! Знищення енергетичного комплексу держави, а саме це і відбуваються – це удар по  економічній безпеці України. А це вже ніщо інше, як порушення Статті 17 Конституції України, що чітко вказує: 

«Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу».

В Україні відбувається Державна зрада! Народові зухвало намагаються повісити зашморг на шию! Країна в прямому значенні стоїть на порозі знищення своєї економічної безпеки, що може призвести до втрати державності! 

Не бачимо сенсу заглиблюватись у всі деталі діянь і виступів Буславець і Шмигаля, адже це й так тема №1 яка не сходить з вуст українців. Ситуація критична настільки, що може в будь-яку хвилину  призвести до загальнодержавних акцій спротиву і непокори. А тоді, як ми розуміємо ніхто вже розбиратись не буде: Шмигаль, Буславець, Ахметов, Зеленський, Порошенко і.т.д, адже є ситуація – її не вирішують, а навпаки ведуть до трагічного хепіенду. А це значить винні всі – одні за злочинні діяння, а інші за бездіяльність до припинення цього поневолення українців. 

Ситуація довкола української енергетики – це чітко спланована акція по захопленню всього енергетичного комплексу. Призначення Шмигалем Буславець на посаду т. в. о. міністра енергетики та захисту довкілля України – це ніщо інше як діяння Прем’єр-міністра, що спрямовані на передачу олігарху Ахметову всіх ричагів впливу на енерго сектор. А це означає, що українці платитимуть за дорогу «Ахметівську» електроенергію. Тобто Рінат Леонідович продовжуватиме багатіти, а ми український народ все більше біднітимемо. І це лише частка із того що нас чекає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ⇓⇓⇓

Адже по факту знищивши атомну дешеву енергетику, яка по суті є колосальною складовою  економічної безпеки України як держави – впаде рівень державних економічних показників, що суттєво, в сторону мінус, вплине на формування бюджету. А це ланцюговою реакцією призведе до ще більшої державної фінансової ями з якої Україні навряд чи вдасться вибратись! Паралельно нас чекає ручне встановлення цін на енергетику зі сторони компаній Ріната Ахметова. І не мрійте, що ціни впадуть або хоча б залишаться на цьому рівні що є! А свідченням цього вже є заява Буславець про відміну пільгового тарифу для населення на перші 100 кВт-год електроенергії, які вона трактує як вирішення проблем з "зеленим" тарифом – «зеленої» енергетики Ахметова. 

В результаті Україна отримає:

  • Перше: падіння економіки через знищення державного енергетичного комплексу, що першочергово виражається в атомному секторі, що звісно призведе до ще більшої бюджетної нестачі. А це: мінус по зарплатах, пенсіях, садочки, школи, лікарні, і т. д., залишаться без належного фінансування. І тут ніякий МВФ вже не врятує! І це факт! 
  • Друге: енергетичний комплекс в руках Ахметова встановить монополію, що дасть змогу виставити українцям і державі включно непідйомні цифри для сплати рахунків. 
  • Третє: а що третє?! - Дефолт у порівнянні з тим що робить зараз Буславець і Шмигаль буде здаватись омріяною казкою. Хоча при дефолті – держава сама має забезпечувати себе і громадян фінансовими операціями… питання – звідки?! Як це робити без втраченого енергетичного комплексу?! 

Всі дії Буславець під покриванням Шмигаля спрямовані тільки на забезпечення збагачення Ахметова. Більше того, склалось враження, що вона взагалі не тямить в енергетиці – хоча це, напевне всього лиш прикриття заради здійснення задуманого злочинного плану. Її дії, а особливо виступи-оправдання є ганебним плюванням в лице це народу і Президента. То вона доповідає, що атомну енергетику потрібно ослаблювати заради «зеленої»(1,5% від всього ринку) і теплової через те що в Україну прийдуть інвестори у ці сфери… То, розповідає що "зелений тариф" дорогий, та економіка не може сплачувати таку ціну. То, розповідає казки про те, що енергоблоки життєво-важливо зупиняти… То вже заявляє про підвищення ціни… Не занадто?! - Пані Буславець?! 

ДЕТАЛЬНІШЕ ЧИТАЙТЕ В МАТЕРІАЛІ ⇓⇓⇓

Тепер буквально трішки розіб’ємо теорію-практику Шмигаля-Буславець про те, що енергоблоки потрібно зупиняти, про те що за їхніми словами – по-іншому ніяк. Хоча вони прекрасно розуміють, що їхні дії можуть привести "Енергоатом" до банкрутства. 

Згідно логіки, зупинка енергоблоків на користь Ахметова здійснюється через надлишок виробництва електроенергії, ну і звісно для забезпечення надприбутків олігарха. Що вже суперечить держаним інтересам, адже державні управлінці – відстоюють інтереси приватних компаній. 

Цього за розумного управління можна уникнути – головне бажання, патріотизм і турбота перш за все про народ і державу. На хвилину гляньмо на світовий ринок нафтопродуктів, що ми бачимо: при падінні цін і надлишку продукції Саудівська Аравія не зупинила видобуток, а почала відвойовувати ринок продуманими діями. 

Тепер щодо українського ринку енергетики: Шановний Президенте і не-шановні Буславець та Шмигаль – уважно читайте все що нижче!!! 

Ми маємо потужний «Енергоатом», який зараз можемо не розорити, а навпаки за допомогою нього зміцнити економіку і енергетичний ринок. 

Найперше і це суто до ситуації в якій знаходиться народ в період кризи і карантину: ціну для народу на певний період можна зменшити, а не збільшувати. 

ГОЛОВНЕ: в Україні є чимало державних і приватних промислових підприємств, до речі можна враховувати інтереси не тільки промисловості. Які через кризу знаходяться не в найкращому стані, то чому «Енергоатом» не можна використати для покращення державних цілей. Припустимо, що «Енергоатом» зараз за спільною згодою стане акціонером кількох із таких підприємств(державних/недержавних) – його внесок буде не кошти, а електроенергія. Що ми отримаємо: 1) вдасться врятувати і розвинути економічні потужності цих структур; 2) «Енергоатом» отримає відтерміновану оплату за надану електроенергію плюс дивіденди від прибутку; 3) Підприємства будуть мати можливість зменшити, а не збільшити цінову політику на свою продукцію, що дасть змогу навіть вийти на міжнародний ринок і там закріпитись. 

Звісно, це все теорія яку потрібно розширити – але спеціалістам складності це не створить. Що у кінцевому результаті отримає держава: 

  1. Збільшення потужностей  «Енергоатому» для можливого його подальшого розвитку. Це дасть Україні всі можливості стати найбільшим постачальником електроенергії в Європі. 
  2. Підприємства, які знаходяться у кризовому становищі та використовують у своїй діяльності велику кількість електроенергії зможуть не тільки втриматись на плаву, а й в період кризи будуть розвиватись. Приміром «Укрзалізниця» отримає важливого стратегічного акціонера, до того ж внутрішнього. А це вже – практично закритий внутрішньодержавний цикл, який одночасно дасть можливість розвиватись двом українським гігантам. 
  3. Така стратегія явно може зміцнити українську економіку, що в подальшому дасть можливість відмовитись від кабальних зовнішніх кредитів. 

«Енергоатом» в наш складний час може врятувати українську енергетику і економіку в цілому. Та якщо ціль Буславець і Шмигаля є протилежною – то нас чекає крах. Керівництво держави має задуматись над своїми діями, адже зараз все йде до того що Україну хочуть зробити власністю одного-двох олігархів.         

Шановний Президенте, Володимире Олександровичу! Народ Вам довіряє – наведіть цьому лад! Бо як, напевне, Ви вже зрозуміли – нас чекатиме крах! 

А тепер повернемось до реальності, нажаль до кричущих злочинів проти народу і України! 

Звертаємось до Голови СБУ Баканова Івана Геннадійовича  та Генерального прокурора України Венедіктової Ірини Валентинівни: 

«Шановні Ірина Валентинівна та Іван Геннадійович! В Україні зараз практично проводиться рейдерське захоплення енергетичного ринку держави за допомогою високопосадовців Дениса Шмигаля, Ольги Буславець та Петра Котіна. Знищення енергетичного комплексу, що зараз відбувається - призведе до втрати нашою державою економічної безпеки, що є порушенням статті 17 Конституції України. Відповідно, дії цих людей мають трактуватись не інакше як державна зрада! Вимагаємо Вас втрутитись та провести розслідування з метою забезпечити Україні енергетичну та економічну незалежність. Чекаємо від Вас рішучих дій».   

politica.com.ua

Теги: Денис Шмигаль,Ольга Буславець,енергетичний ринок,зелений тариф
Автор: Vse.Media