Зрадники у ВР:Депутат,Руслан Требушкін разом із громадянином РФ Євгеном Костенніковим займаються рейдерством ДП «Шахта Червонолиманська»

Зрадники у ВР:Депутат,Руслан Требушкін разом із громадянином РФ Євгеном Костенніковим займаються рейдерством ДП «Шахта Червонолиманська»
271578 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом ми все більше і більше чуємо звинувачення тих чи інших осіб у зраді. Саме слово «зрада» стало вже настільки звичне в нашому середовищі, що ніхто й особливої уваги йому вже не придає.

Особливо це відчувається зі сторони українських правоохоронних органів, які наче паралізовані, глухі та сліпі. Адже по-іншому вкрай важко трактувати ситуацію із діяннями Народного депутата, Члена Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Требушкіна Руслана Валерійовича. Саме цю особу за «дивним збігом обставин» чомусь дуже не хочуть помічати ані СБУ, ані НАБУ, ані ДБР, МВС та ГПУ – чому?!

Якщо слідувати фактам – та ця особа взагалі немає права перебувати у Верховній Раді України! А те що він ще є Членом Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки – це пряме знущання над Україною та нашими громадянами!

Руслан Требушкін - колишній соратник Януковича, екс-член" Партії регіонів ". У ЗМІ збереглися повідомлення про його участь в "антимайдані". Будучи мером Димитрова Донецької області, Требушкін доставляв "гуманітарну допомогу" беркутівцям на Майдан. Та якщо такі особистості з такими біографічними даними при владі останнім часом нікого вже не дивують.

То як тоді пояснити українцям, матерям вбитих воїнів те, що цей «перфоманс» української політики відкрито дякував Путіну за окупацію Криму! - Як це пояснити?!

Як пояснити те що у Верховній Раді зараз є людина яка підтримувала посягання і захоплення українських територій! Це ж посягання на Суверенітет України! – невже це не зрада?! Тоді, шановні правоохоронці поясніть громадянам – що для вас є фатом зради?! Це фактичне нехтування Конституцією України! А те, що він є Членом Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки – це… це важко поясними словами!!! Про яку національну безпеку ви там говорите?! З ким – з Русланом Требушкіним?!...

З Требушкіним?! - в якого помічник громадянин Російської Федерації?! З Требушкіним?! – який разом із цим помічником бере участь у рейдерському захопленні Державного підприємства "Вугільна компанія "Краснолиманська"?! – невже і тут зради немає?! Як так: посягання на стратегічно важливе державне підприємство що несе характер економічної безпеки держави – не є зрадою?! Ще раз питаємо вас шановні правоохоронці – що ви трактуєте під словом ЗРАДА?!

Тепер щодо його помічника – це Костенніков Євген Іванович. В цієї особи є паспорт громадянина Російської Федерації, а до середини 2019 року в нього в Криму успішно працював бізнес. Який до речі, й зараз там функціонує, просто записаний на підставних осіб. Костенніков змушений був піти на такий крок через те що став помічником Требушкіна у ВРУ. 

Євген Костенніков певний час був заступником генерального директора держпідприємства шахта "Краснолиманська", а нещодавно, буквально минулого тижня на цій шахті - він вже у ролі рейдера засвітив посвідчення помічника Народного депутата Руслана Требушкіна. То що – такими справами мають займатись помічники Народних депутатів?! Для цього прийшов Требушкін у Парламент?! – може вже б і правоохоронці цим поцікавились?! Чи ви й досі не знаєте як згідно Конституції має виглядати зрада?!...

Після Революції Гідності Требушкін різко змінив свою риторику, переодягнувся в патріота України, почав розсипатися в компліментах президентові Петру Порошенко – та чи це виправдовує його?! Звичайно ні! Адже український громадянин, патріот – ніколи, підкреслюємо – НІКОЛИ не посягає і не підтримує посягання на Суверенітет України! Це роблять тільки путінські «проститутки»!


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Автор: Игорь Думка

Подписывайтесь на наш канал в Telegramm

Теги: Руслан Требушкін,Костенніков Євген Іванович,ВРУ,НАБУ, рейдерство, ДП «Шахта Червонолиманська»
Автор: graniinfo