Епопея «Ахметов багатіє – народ бідніє» продовжується! Чому мовчить Петро Котін?! Напевне вже час змінювати всю цю «братію» що знищує енергетичний ринок України!

Епопея «Ахметов багатіє – народ бідніє» продовжується! Чому мовчить Петро Котін?! Напевне вже час змінювати всю цю «братію» що знищує енергетичний ринок України!
241752 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ціну на електрику підняли, щоб Ахметов продавав її дорожче! Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народна депутатка України 8-го скликання Вікторія Войціцька. Також вона повідомила, що рішення НКРЕКП прийнято без публікації проєкту рішення та публічного обговорення.

«Усе це тягне на статтю про перевищення владних повноважень і зловживання владою. Доповідав це питання Д. Коваленко, який є фігурантом кримінального провадження про "Роттердам+". А цинізм у тому, що це було оформлено як «заходи, пов'язані з поширенням коронавірусної хвороби». Саме так - під час коронавірусу треба обов'язково для всієї країни підняти ціну на електроенергію». Схоже, утворився дует з Буславець - вона зупиняє атомні блоки, щоб частка ринку переходила до Ахметова, а НКРЕКП піднімає ціну, щоб Ахметов продавав дорожче», - резюмувала Войціцька. 

Нагадаємо, 16 квітня Кабмін призначив Ольгу Буславець на посаду т. в. о. міністра енергетики та захисту довкілля України. Варто зазначити що нова тимчасова очільниця енергетичного комплексу вже встигла «відзначитись» на всі 200%. Ні для кого не секрет, що пані Буславець є явно вираженим представником  Ріната Ахметова в теперішньому Уряді, що очолює ще один лобіст інтересів олігарха Денис - Шмигаль

Ситуація довкола української енергетики – це чітко спланована акція по захопленню всього енергетичного комплексу. Призначення Шмигалем Буславець на посаду т. в. о. міністра енергетики та захисту довкілля України – це ніщо інше як діяння Прем’єр-міністра, що спрямовані на передачу олігарху Ахметову всіх ричагів впливу на енерго сектор. А це означає, що українці платитимуть за дорогу «Ахметівську» електроенергію. Тобто Рінат Леонідович продовжуватиме багатіти, а ми український народ все більше біднітимемо.  

Якщо в цій ситуації все зрозуміло із Шмигалем та Буславець, які є практично людьми Ахметова на державних посадах – то чому мовчить  т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Котін Петро Борисович?! Для чого його туди призначили?! – з цієї епопеї виходить, що суто для втілення задуманого плану по захопленню української енергетики!!! 

Невже пан Котін розуміючи, що при цьому розкладі Енергоатом може стати фактично банкротом - не усвідомлює що це призведе до краху державного енергетичного ринку?! Чому він «не дзвонить у всі дзвони»?! Чому не напише відкритого листа до Президента України Володимира Зеленського?! Невже людина із таким великим стажем управління в енергетичному комплексі готова зрадити державні інтереси?! 

Зупинка атомних блоків дає «зелене світло» працючим на дорогому "зеленому" тарифі сонячним станціям олігарха Ріната Ахметова, також додаткову частку ринку отримають його вугільні станції. Такі рішення коштують державі мільярдних збитків, а Енергоатом стане фактично банкрутом. Чи готові українці до цього?! – звісно що ні! А тому Президентові потрібно якнайшвидше змінювати всю цю «братію» що знищує енергетичний ринок України! А Петро Котін – повинен бути першим, адже він своїми діями фактично довів, що управлінець з нього ніякий. Більше того, він прекрасно усвідомлює чим все це може закінчитись та все рівно проводить всі діяння спрямовані на знищення державної енергетики заради цілі своїх босів, якими далеко не є – Президент та український народ. 

У зв’язку із критичною ситуацією в енергетичному комплексі звертаємось до Президента України Володимира Олександровича Зеленського: 

«Шановний Президенте, Володимире Олександровичу!

Просимо Вас в найкоротший час навести лад в енергетичному комплексі України! Закликаємо звільнити всіх посадовців, що причетні до цього знищення українського народу, що проявляється у захопленні енерго-ринку держави! В першу чергу вимагаємо звільнення  т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Котіна Петра Борисовича! Який усвідомлюючи жахливі наслідки що можуть виникнути після вимкнення енергоблоків АЕС продовжує втілювати антинародні діяння. Він як управлінець мав би повідомити вище державне керівництво, і безперечно особисто Вас – Гаранта Конституції про реальну ситуацію, яка буде викликана зменшенням потужностей АЕС. Та цього в його діях ні ми, ні Ви не бачимо! Чекаємо Ваших рішучих дій!».

politica.com.ua

Теги: Ахметов ,НКРЕКП,Роттердам+,Ольга Буславець,Енергоатом,Петро Котін,АЕС
Автор: Vse.Media