Юлія Тимошенко головний кандидат на посаду Прем’єр-міністра України! Зі Шмигалем історія буде завершена в найближчий час!

Юлія Тимошенко головний кандидат на посаду Прем’єр-міністра України! Зі Шмигалем історія буде завершена в найближчий час!
183252 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юлія Тимошенко - головний кандидат на посаду Прем’єр-міністра України. І ця інформація не жарт, і не фейк - нашим журналістам про це стало відомо із надійного джерела в Офісі Президента.

Такі зміни можуть бути пов’язані із вкрай сумнівними діяннями теперішнього Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, якого останнім часом дуже сильно і відкрито понесло в сторону обслуговування свого колишнього боса Ріната Ахметова. Нагадаємо, в Україні вже більше як два тижні є відкритий скандал довкола енергетичного комплексу. Почалось все із лобіювання, а згодом призначенням на посаду в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля України Ольги Буславець. Остання в свою чергу за підтримки Шмигаля робить все можливе для відключення енергоблоків АЕС, що в результаті призводить до збільшення використання теплової і зеленої енергетики, яка практично монополізована Рінатом Ахметовим. Також, Денис Шмигаль «відзначився» ще одним корисним для олігарха назначенням: Юрій Васильченко очолив спочатку ДАБІ, а згодом ДІМ. Одним словом – Шмигаля «понесло», тільки не туди де потрібно народові. Володимир Олександрович в свою чергу розуміє, що такі дії Прем’єр-міністра є неприпустимими, а тому скоріш за все – «Денису Ахметовичу» прийдеться поступитись своїм кріслом…

Щодо ймовірного претендента на зміну Шмигаля, то першою розглядається кандидатура  Юлії Тимошенко. В загальному – Юлія Володимирівна є доволі непоганим варіантом як для народу, так і для Президента. Народові вона може зараз дати певну стабільність, адже перш за все як політик з великим досвідом вона знає як виходити із важких ситуацій в якій наша держава опинилась через СOVID-19. Крім того, попри певні скандали, період її Прем’єрства запам’ятався людям як ненайгірший час.      

Щодо Президента, то така людина на посаді Прем’єр-міністра дасть певну соціально-політичну збалансованість. Найперше, пані Тимошенко відтягне на себе частину уваги, яка зараз з-акцентована в більшості на ОП. Також, такий крок позбавить Зеленського своєрідного накалу пристрастей який зараз вирує в народі. Юлія Тимошенко стане своєрідним стабілізатором соціально-політичного життя України, що зараз досить важливо. Крім того, в такому випадку: в команди Президента буде можливість вирішити багато суперечностей які виникли останнім часом з Юлією Тимошенко. 

Щодо деталей домовленостей, то нам стало відомо: Юлії Володимирівні запропонують крісло Прем’єр-міністра і ще 20% міністерських посад, решта залишиться під контролем команди Президента. Торги почались, і вже скоро буде все чітко зрозуміло: хто? Коли? Куди? І Як?! 

Нагадаємо: Юлія Тимошенко народилася 1960 року у Дніпропетровську (Україна). Із 4 лютого до 8 вересня 2005 року та з 18 грудня 2007-го до 3 березня 2010 року вона вже обіймала посаду Прем'єр-міністра України, ставши першою і єдиною жінкою – Прем'єр-міністром України. Схоже ця тенденція буде продовжена…

Далі буде!!! 

Теги: Юлія Тимошенко,Прем’єр-міністр України,Офіс Президента,Рінат Ахметов,Денис Шмигаль,Юрій Васильченко
Автор: admin.politica.com.ua