Чому «Преступности.НЕТ» — прислуга кримінального авторитета «Мультика» влаштували керівникові СБУ Миколаївщини Віталію Герсаку «чорну» піар-кампанію?!…

Чому «Преступности.НЕТ» — прислуга кримінального авторитета «Мультика» влаштували керівникові СБУ Миколаївщини Віталію Герсаку «чорну» піар-кампанію?!…
135071 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 22 квітня інтернет видання «Преступности.НЕТ» (головний редактор Анатолій Чубаченко) уже традиційно запустило чергову порцію критики щодо Керівника СБУ Миколаївської області Віталія Герсака.

Мова йде про статтю ««Герсак решил провести пиар-акцию»: задержание полицейских, о котором рапортовало СБУ, оказалось фейком — офицеры до сих пор даже не имеют процессуального статуса». Дане видання практично влаштувало цілу піар-кампанію яка націлена на знищення репутації Герсака. Чому і по чиєму замовленню вони працюють вже давно відомо і неодноразово ця тема висвітлювалась у ЗМІ. Адже не секрет, що за всіма цими публікаціями стоїть ніхто інший як кримінальний авторитет Михайло Титов він же «Мультик». І цьому є цілком раціональне обґрунтування, адже загальновідомим є той факт, що Герсак від початку служби на Миколаївщині чітко, крок за кроком знищує всі схематози цього криміналітета. За сім місяців УСБУ Миколаївської області виявило і знешкодило практично всі злочинні напрямки діяльності Титова: вимагання грошей у бізнесменів, торгівля наркотиками та фальсифікатом спиртних напоїв, махінації із видобутком корисних копалин, виробництво та контрабанда палива, рейдерство підприємств, та ще цілий ряд незаконних оборудок.

Крім того, у знищенні Віталія Герсака зацікавлений і сам співвласник видання «Преступности.НЕТ» — Дмитрієв Дмитро Феліксович, який також пересікається бізнес інтересами із Михайлом Титовим. Також є інформація, що місцеве СБУ вкрай зацікавлене у розслідуванні махінацій у великих об’ємах в комунальному підприємстві «Фармація» (Код ЄДРПОУ 25380558), керівником якого є  Редькіна Євгенія Анатоліївна – возлюблена Дмитрієва.  (про це нещодавно публікували цілий ряд ЗМІ.

Скріншот: сайт chernomorsk-info.net.ua

Співвласник «Преступности.НЕТ» вкрай занепокоєний, що його незаконні довгорічні схематози, а також сумнівна репутація вже в найближчий час можуть стати відомі широкому загалу. Його і «Мультика» об’єднує одна мета – усунути Віталія Герсака з регіону, саме тому ними й запущена ціла «чорна» медіа-кампанія, до речі на яку вже звертали увагу українські ЗМІ

Скріншот: сайт 5minutes.biz.ua

Та повернемось до статті за 22 квітня: ««Герсак решил провести пиар-акцию»: задержание полицейских, о котором рапортовало СБУ, оказалось фейком — офицеры до сих пор даже не имеют процессуального статуса». Дана публікація чітко й безперечно є явним підтвердженням заказної дискредитації Глави СБУ Миколаївщини Віталія Герсака. Адже «Преступности.НЕТ» чи не єдині новину про затримання на хабарі у 30тис.грн двох поліцейських працівниками ГБР та СБУ подали як дискредитацію Герсака. І це при тому, що цілий ряд, як місцевих, так і загальноукраїнських ЗМІ висвітлювали це як звичайну кримінальну хроніку. Крім того, жодне видання навіть не згадувало Герсака, це зробив лише сайт Дмитрієва-Чубаченка. Тоді про яку «піар-акцію» можна говорити?! – це безглуздо і смішно. «Преступности.НЕТ» банально спробували зробити «сенсацію» де нею взагалі «не пахне». Що дальше?! – напевне писатимуть: «як Герсак з метою пропіаритись сходив у вбиральню…». Але ні, цього не буде, адже Віталій Анатолійович невпинно продовжує знищувати злочинність в регіоні, а тому тем для безглуздих статей в них ще буде вдосталь. Та тільки от хто в цю єресь вірить – точно вже ніхто. Їхня писанина просто і прямолінійно знищує вже й до того вкрай сумнівну репутацію видання «Преступности.НЕТ».

Також варто відзначити цікавий і кричущий для читачів факт:  на даному сайті немає жодних новин про злочинні діяння кримінального авторитета Михайла Титова. Чому так?!… Вся Україна пише про нього як злочинця, а  «Преступности.НЕТ» — висвітлюють його лише як:  бізнесмен, авторитетний бізнесмен або максимум — це описування кримінальних справ де «несправедливо» звинувачують Титова. Чому так???!!! Невже сайт пропагує якісь дискримінаційні цінності лише по відношенню до правоохоронців?! Цілій Україні давно стало зрозумілим чому сайт має саме таку назву «Преступности.НЕТ» — бо там просто про злочинців не пишуть!!! В них на сайті – преступности – НЕТ, від фрази – Титов не злочинець!!!

Крім того, потрібно підкреслити неоспоримий факт: Віталій Герсак за час перебування на службі в УСБУ Миколаївської області розкрив колосальну кількість злочинів про що «Преступности.НЕТ» спокійно мовчать. Їхня діяльність спрямована виключно на дискредитацію цього СБУ-шника, та хто мав змогу читати ці матеріали розуміють наскільки там все безглуздо описується – рівноцінно як і у статті за 22 квітня.

Та будемо відверті, народ на сьогоднішній день давно наївся таких нісенітниць і вже дуже добре розрізняє де фейк і заказуха, а де правда і факти. Тому скільки б вони не старались писати безглузду чорнуху проти Керівника СБУ Миколаївщини Віталія Герсака – це ніяк не змінить реальності, а вона на яву: в області за час його служби знищено колосальну кількість схематозів, посаджено не мало злочинців, регіон повертається до нормального і спокійного життя.

Тому робімо висновки і знаймо завдяки кому насправді преступності немає!!!

baurgroupe.com

Теги: Преступности.НЕТ,Мультик,СБУ Миколаївщини,Дмитрієв Дмитро Феліксович,Михайло Титов,Віталій Герсак
Автор: sxemycom